Alexandru, 20 ani Sighetu Marmatiei


Ultima formă de învăţământ absolvită: şcoala generală
Ocupaţia: electrician

S-a despărţit de curând de iubita lui deoarece aceasta a plecat din ţară. Cel mai mare succes înregistrat de Alexandru este faptul că într-o singură zi, a reuşit să cucerească 3 fete!

Îşi doreşte să cunoască o fată cu ochi căprui, 1,70 m înălţime, din zodia fecioarei. Cu toate că este foarte tânăr, spune că are experienţa necesară pentru a deveni soţul perfect. Motivul pentru care îşi doreşte să se căsătorească este pentru că mama lui, doamna Ildiko, îşi doreşte foarte mult o noră.

Alexandru, este fiul doamnei Ildiko. El a declarat că nu s-a decis încă între Violeta sau Alina, deşi mama lui, îi recomandase pe Andreea şi Mihaela.

49 comentarii la “Alexandru, 20 ani Sighetu Marmatiei”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    flavia Says:

    alex esti un baiat de treaba si faci un cuplu suuuperb cu mihaela.va sustin in continuare

  2. 39
    Hana Says:

    imi place de rel ta cu mihaela.se vede ca o iubesti:)va sustinem ………………:

  3. 38
    Byanca Says:

    El acum isi da aere pt k este cu Mihaela … ei doi se potrivesc de minune … sunt uratei … sunt ku gura mare …. dar imi pare rau k are parte de asa parinti …

  4. 37
    baran angela Says:

    esti un baiat bun ,insa imi pare rau k ai parte de asa parinti

  5. 36
    dana Says:

    Alex pare a fi un baiat maturizat inainte de vreme. S-a descurcat, probabil mai mult singur in viata. Il apreciez in mare masura pentru ca ,uneori gandeste in mod subiectiv. Sper ca Mihaela sa nu-l dezamageasca.

  6. 35
    blue_eyes_braila Says:

    TU ESTI UN BAIAT CU BUN SIMT,DAR MAMA TA TE FACE DE RAS.MAI BINE DUTE AFARA LA MIHAELA SI VEDETI-VA DE TREABA VOASTRA.MAMA TA NU ESTE O PERSOANA CARE SA STIE SA TRAIASCA PRINTRE OAMENI.ARE O NESIMTIRE IESITA DIN COMUN.NU AM MAI VAZU PAANA ACUM O FEMEIE LA VARSTA EI CARE SA VB ASA CUM VB EA.SI SE PRETEAZA A FI O FEMEIE LINISTITA CU CAPUL PE UMERI.MI-AR FI RUSINE SA MAI TIN CAPUL INDREPTAT SPRE CAMERE………..

  7. 34
    nico Says:

    scuza ma nu te cunosc…cred k meriti alt ceva…mihaela e foarte urata,o strik nasu’ … ai doar 20 de ani si tot timpul la dispozitie sa cunosti si alte fete FRUMOASE!BAFTA!

  8. 33
    d-na florica Says:

    ESTE O FIRE VIOLENTA .SE BAGA INTRE DISCUTII INTRE BAIETI.A SARIT LA BAIATUL DOAMNEI IOANA SA-L LOVEASCA

  9. 32
    elenoi Says:

    scie si tu hi5 mihaela nora pentru mama 3 si-l gasesti

  10. 31
    SiLvIu Says:

    dati si mie hi5 mihaelei!

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free