Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    traian Says:

    seamana cu ”berzelius” sau cu gerul

  2. 29
    tanya Says:

    o prefakuta…

  3. 28
    LOREDANA Says:

    spunem noi k spunem ..si pe mine ma amuza,dar nu e vina ei k are astfel de tikuri.datorita traiului nu tokmai bun pt dansa e o femeie kurajoasa ,si ku simtul umorului f dezvoltat si nu kred k la nora pt mama trebuiau selektate doar persoane frumoase……!

  4. 27
    alexandrutza Says:

    nu imi prea place doamna ildiko pentru ca nu este corecta cu nominalizarile si as dori sa iese afara din casa nora pentru mama:):):)

  5. 26
    Andreea Says:

    . . . cea mai TARE dintre toate . . . bv !!!

  6. 25
    ileana fosta cumnata(szurke) Says:

    te pupam dp meleagurile satmarene shi te rog ildiko nu mai baga de seama bafele shi fii tare ca ai trecut prin viata asta prin mult mai mult rau.Noi suntem alaturii de tine ileana cu copiii ciprian shi bogdan buzath!bafta shi tramsitei la alexandru bafta shi multa sanatate noi suntem alaturi de voi indiferent de situatzie!!

  7. 24
    eu Says:

    maramuresenii sunt niste persoane deosebite!eu sunt din bucuresti, dar simt ca acolo e casa mea…asa de primitori si de buni sunt!urat ca vorbiti asa despre aceasta femeie.are obiceiuri mai proaste dar nu e vina ei…

  8. 23
    elamihaela Says:

    Imi place este o mama adevarata si-a crescut frumos copii in ciuda greutatilor pe care le-a intampinat o mama care s-a implicat in acest concurs o apreciez f mult imi pare rau ca sufera dupa ce le-a facut urata de violeta bine nu sufera dupa violeta ci ptr ca Alex trece prin asa ceva o votez si-i doresc mult succes in continuare.

  9. 22
    maria Says:

    nu e ea o femeie prea frumoasa dar fiecare om are ticurile lui si nu suntem noi in calitate sa judecam asta e;eu cred ca e singura mama din casa care spune ce gandaste chiar daca are vocabularul mai vulgar uneori !BAFTA!!

  10. 21
    andreea arsene Says:

    SA IESI MAMA SAP.

Pages: « 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free