Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Luciana Says:

    Ce cauta femeile astea in casa? Nu au pic de cultura, de educatie! Ce sa invete fetele de la asemenea mame? Acum vad ca a mai intrat inca una, matusa lui Mihai parca… Femeia este atat de proasta. no ofense, dar nu stiu cum pot fi atatea femei fara pic de cultura, de educatie… Nici nu se compara cu doamnele din prima editie nora pentru mama.
    Fetele imi plac, baietii nu prea, barfesc foarte mult, isi schimba pozitia des…

  2. 9
    papusik3 Says:

    Decat sa apari la tv sa-ti bagi degetele in nas si sa te strambi ca toate visele,sa te vada toata lumea mai bine stai acasa,din moment ce ai intrat in acest concurs trebuie macar sa incerci sa te abtii de la unele gesturi k altfel te critica lumea,e o emisiune de divertisment si trebuie sa mai radem si noi…:))dak esti prost eu zic ca-i mai bine sa stai in banca ta,dar pt bani oamenii fac orice,se fac si de ras

  3. 8
    mara Says:

    Foarte urat din partea dvs Dna Ildiko sa dati afara din casa singura fata care facea un cuplu sper sa fiti criticata de telespectatori luni dimineatza….Sunteti o persoana f rea si razbunatoare…..Sper sa citit parerile noastre despre dvs cand iesit din casa sau sper sa vi le zica cineva care v*a intra in direct in emisiune….daca as putea as vota k sa plecati acasa mai repede si sa va luati si “comoara”cu dv…..

  4. 7
    ANTI steaua Says:

    IN SEARA ASTA AU CAZUT EXAMENU…..AU DESTRAMAT UN CUPLU….COPII LOR NU VOR F. ..UN CUPLU CU NIMENI…..S-AU RAZBUNAT…..

  5. 6
    Alina Says:

    are niste ticuri:))))))) cu gura si at cand explica ceva face cu mainile cumva:)))

  6. 5
    Camelia Says:

    auziti daca cineva vorbea asa de mama voastra cum va simteati ? ganditi inainte de a jigni pe cineva si de a comenta:);)

  7. 4
    mira22 Says:

    nu imi place de dna stela prea o scorteste pe laura impotriva fetelor si laura se preface in victima fetelor pt a o vota telespectatorii…cam urit

  8. 3
    mara Says:

    Ma abtin de la unele comentarii dar cred k Dna Ildiko e invidioasa(sau nush de ce se poarta asa) pe unele fete si vrea sa le dea cu orice pret afara din casa….dc a nominalizat*o pe roxana k sa paraseasca casa cand sunt alte fete care nu formeaza un cuplu inca…….dc nu era protejata de public probabil k roxana pleca acasa…..si din cate am vazut eu nu a avut nici un conflict cu roxana k sa o nominalizeze….

  9. 2
    papusik3 Says:

    Imi pare rau de ea,pentru ca,din cate a spus,a avut o viata grea!a venit sa-si insoare fiul de 20 de ani,pe naiba…el si insuratu`!ce face lumea pentru bani…Urat mai stramba din gura aia!!!

  10. 1
    mira22 Says:

    are un fiu bine crescut…ca si cealalta d-na mai barfeste si ea de colo ,colo,,,nu imi place nici gesturile care le face

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free