Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    andrei Says:

    cea mai tare dintre toate mamele……

  2. 49
    dya Says:

    nu luatzi in considerare c se vorbeste de rau despre dumneavoastra….suntetzi mama mea preferata….si chiar miar placea sa am o mama k dumneavoastra…tzinetzio tot aja ki bine:*

  3. 48
    karla Says:

    Vai ce expresii de maidan folositi, Dna Ildiko…. si ce vulgaritati…. ce sa invete fetele de la o femeie ca dvs? Mai bine ati invata dvs cate ceva de la ele. Si cand se da prim plan pe dvs… mai bine nu, ca sunteti si asa atat de urata.. Vorba sotului meu: URATII NU AR TREBUI SA SE INMULTEASCA! Probabil ca daca caracterul dvs era unul frumos, poate v-as fi vazut altfel, dar tinand cont ca aveti si caracter urat si infatisare, razbunari, etc… Diplomatie ZERO, inteligenta ZERO, etc..

  4. 47
    victor Says:

    AI FI FOARTE BUNA INTR-UN SERIAL DE DESENE ANIMATE. NU SE STIE AR TREBUI SA INCERCATI POATE AVETI SUCCES

  5. 46
    adi lavi si beni Says:

    femeie foarte buna pana a inceput relatia ei de prietenie cu ~gainareasa stela~ in rest toate bune

  6. 45
    bogdan Says:

    D-na Ildiko … Deci n-am nimic cu dansa ca a fost o femeie chinuita etc … Dar gestul ala care il face din gura , Doamne … ce urat e … isi ” mananca ” buzele sau nu stiu ce doamne iarta-ma face … Si mai nou vad ca ascunde mancarea sa nu o manance fetele …. Ce saracie ….

  7. 44
    elenoi Says:

    Foarte frumos d-na ati venit sa insurati baiatul si v-ati maritat dumneavoastra “in sfarsit dupa…..ani”Cum ati trait pana acum? In religia dumneavostra este acceptat concubinajul?

  8. 43
    victor Says:

    sigur nu sunteti nevasta lui popey marinarul ?

  9. 42
    alice Says:

    ati venit sa va casatori-ti dumneavoastra sau fiu dumneavoastra?dc va-ti dat de partea doamnei stela?

  10. 41
    Marilena Says:

    ar fi bine sa plece acasa

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free