Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    Karla Says:

    Si nu mai striga bre’ asa,ca si-asa is multi surdi p’acilea!

  2. 79
    Karla Says:

    Gardule,Gardutule,sezi ghinishor,bre’, eu cu matale n-am treaba,doar cu LEOPARDU’,bre’! Hai sa traiesti ghine!

  3. 78
    Karla Says:

    Haidi,bre’ cu gardu’ matale! Ai grija la catzele ca te uda si putrezesti repejejor!

  4. 77
    gardul Says:

    MOLDOVENII MEI!!!!!!!!!!!ACCENTUL DIN CONSOANE VA TRADEAZA PE MULTI DINTRE VOI.

  5. 76
    Karla Says:

    “Maica Sonia”cea toleranta….sfanta ipocrizie!

  6. 75
    claudia catalina Says:

    concurenti ar trebuii sa se uite uni la alti mai mult la suflet de cit la fizic ca degeaba esti super fizic cind sufletul iti este negru si nu l poti intelege si accepta pe celalalt deoarece vor trebuii sa stea o perioada mare impreuna si nu mai sunt acasa la ei ci au un regulament de respectat daca nu vor probleme mari.

  7. 74
    claudia Says:

    imi place foarte mult aceasta emisiune dar sincer dna Puia strica totul inca de cand a intrat in casa mi sa parut genul de femeie care vrea sa comande pe toata lumea. nu inteleg de ce sa legat de dna elena parerea mea sincer este ca dansa vrea sa fie sefa akolo dar s anu uite ca a intrat in concurs pentru un scop si sincer cred ca dansa este cea care sufera de mandrie

  8. 73
    Meri Says:

    Cei care au muncit si stiu ce inseamna a munci , se gindesc la casatorie cu seriozitate decit unul care sta prin scoli. Ei au un statut de mici am un serviciu trebuie sa ma insor.

  9. 72
    Lorena Says:

    Chiar compatimesti aceste personaje care devin protagonistii competitiei ? Sau ii cunosti ? ….Sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu si sa cunoasca intradevar o fata fara pretentii , din inalta societate si cu universitatea facuta la stat ! Dar de unde si pana unde pretentiile se emit ? Nu am auzit asa ceva pana acum !!! Imi spui si mie i le listeaza la imprimanta si apar in scris ? Sonia esti lingvista ca schimbi sensul cuvintelor si rastalmacesti totul . Esti cam alambicata si de ce-i bagi pe toti ardelenii intr-o oala ?

  10. 71
    Sonia Says:

    Pentru Dana:

    Poate pentru acel “sofer” crescut cu greu de o mama vaduva cu inca trei copii pe cap, se va gasi o fata sa-l inteleaga, sa-l iubeasca, fie ea si cu inalte studii superioare ( majoritatea facute pe bani pe la universitati particulare, fete, se vede si pe acest site, care, majoritatea habar nu au sa scrie, dar emit pretentii).
    Daca ardelenii sunteti asa toleranti, tu de ce esti rea? Arunci cu noroi intr-un copil necajit, care poate a venit in acest concurs cu o speranta.

Pages: « 203 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free