Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    claudia catalina Says:

    poate au bani sa fie aruncati pe geam organizatori sau poate vor face concursuri intre case. cu siguranta vor mai intra si alti concurenti pe parcurcursul concursului sper mai maturi si poate ei se vor casatori nu doar pt bani. poate si acesti concurenti stiu ce inseamnma a se casatori chiar de sunt tineri.

  2. 29
    delia Says:

    dezamagire nu gasesc rostul a doua case de ce ?fete mai frumoase nati gasit …………numai doua arata mai bine………………………………si baieti ce sa mai zici doar unu……………………..ati dato in bara

  3. 28
    Maria Says:

    Sunt toti cuminti si frumusei dar, dupa parerea mea cea mai puternica dintre fete este Alexandra… . Le doresc mult succes tuturor.

  4. 27
    mari Says:

    Maria e din Telciu,judetul Bistrita-Nasaud.(pt amalia)

  5. 26
    Meri Says:

    Si eu sunt dezamagita de alegerea baietilor, doi sunt mai maturi restul sunt niste bebelusi. Nu pot sa cred atitea caravane prin toata tara ca sa vedem 6 baieti fosrte tineri si cu un aspect fizic de grasanei ochelaristi. Nu o intelegem pe Gabriela a fost in juriu are un barbat aratos de ce e invidioasa pe baietii frumosi ? Ionut de la NPM 3 pentru ea era cel mai frumos baiat. Ce gusturi au toti cei din juriu. Pacat. Deci baietii a nu ne plac deloc dar fetele sunt foarte frumoase toate. Fetele de la NPM 5 se poN triveau cu baietii de la NPM4 aici au fost cei mai frumosi baieti., barbati adevarati.

  6. 25
    angi Says:

    dezamagire nu a fost in direct fete frumoase baeti lasa de dorit primu eliminat va fi puia

  7. 24
    cristina Says:

    la prima inpresie sper sa fie frumos concursul da nu mia placuta ca nu a fos in direct

  8. 23
    Lorena Says:

    Din punctul meu de vedere in acest nou sezon sunt cele mai dragute tipe , in comparatie cu celelalte editii NPM , cu toate ca sunt niste”puicute necoapte”……Poate aceasta emisiune va face parte din initierea lor in viata , vor vedea intradevar ce inseamna sa fii independent de parinti si sa stai ” cu soacra in casa “. Le doresc bafta pe mai departe si poate abia dupa ce vor iesi din casa NPM5 isi vor aprecia cu adevarat parintii ….. Oricum concluzia pe care o trag din toate editiile este ca majoritatea cuplurilor care s-au cunoscut in casa au divortat .
    Cine vrea o casnicie ” business ” ca mai apoi sa divorteze le spun sa se inscrie in competitie , iar cine vrea sa se casatoreasca pe viata sa stea mai bine acasa si sa-si gaseasca jumatatea in alte imprejurari , nu intr-o emisiune unde cuplurile se formeaza din interes . … Primeaza banii , banii si iar banii !
    Veti spune desigur ca sunt sceptica etc. , dar aceasta e parerea mea si imi rezerv dreptul de a da un sfat tinerelor fete dornice de a-si intemeia o casnicie,
    cu alte cunvine aviz “fetelor care vor sa-si puna pirostriile in emisiune “!!!

  9. 22
    Adriana Says:

    Ca o prima impresie, fetele sunt frumoase toate,si baietii la fel. Este prematur sa ne dam cu parerea,sa/i cunoastem mai bine,asa este corect.Apropo de cele doua case pentru mame si fete, la fel, sa asteptam sa vedem ce program au si o sa intelegem,va amintiti la npm4 ce discutii neplacute erau pentru ca aveau camere nedecomandate si se deranjau noaptea ,nici asa nu era bine. Eu le urez succes si sper sa nu mai asistam la circul de la npm 4,poate s/a tinut cont de propunerile noastre si vom viziona in sfarsit ceva frumos, educativ.GABRIELA, mult succes.

  10. 21
    madalina Says:

    dezamagire

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free