Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Sonia Says:

    Stati, stati, stati, nu va pripiti cu judecata lui Puia: e o femeie modesta, traita in greutati, in alt mediu, o mama care-si doreste binele penmtru copilul ei.
    Nu stie sa-si ascunda resentimentele, pe sleau ce in gusa, si-n capusa.
    Mai mult, femeia se simte izolata. In zolarea ei, se nasc “psihoze”, ca sa le zic asa.
    A fost de la intrarea in casa categorisita oaia neagra si biata, asa va ramane.
    Cunosc o persoana gen Puia, ba mai certareata: va spun cu mana pe inima are un suflet minunat, generoasa, iubitoare, gospodina, dar cu gura… te face praf.
    Asta este Puia. Fetele tinere nu o vor intelege niciodata, mamele o vor marginaliza si este mare pacat. Depinde de ea, daca in viitor nu-si va controla…gura care bate c*ru de cele mai multe ori.
    Singurii care-i pot intinde o mana, sunt organizatorii: depinde in cel fel o fac.
    In toata aceasta poveste, un copil va avea de suferit: Sorin. Pare un baiat bland.

  2. 69
    xapy Says:

    E incredibila doamna Puia!:)) Cred ca ar vrea sa joace toti dupa cum canta ea. A inceput deja atacul, cautand motive stupide. Ce daca doamna Elena merge intr`un fel, sau zambeste sau mai stiu eu ce.Astea sunt obiceiuri pe care femeia nu si le va schimba pt ca vrea ea. Si deja problema cu banii..ca daca are bani doamna Elena , de ce a acceptat cadoul de la Gabi . Stupid. Sa nu mai zic ca ea insasi le indeparteaza pe fete, prin ceea ce spune. Saraca cea care ii va fi nora. O compatimesc !

  3. 68
    Lorena Says:

    S-au iscat conflicte in casa NPM5 in primele 3 zile de concurs , caz fara precedent , avand in vedere editiile de pana acum , cand divergentele intre concurenti au aparut abia la impartirea premiilor . Sa fie oamenii asa rai incat sa-i respinga pe altii pe ca nu le place ” mutra ” (masca) ! Cum poti sa cunosti o persoana in 3 zile astfel incat sa-ti formezi o parere ?………Bineinteles fiecare individ , ins , daca vorbim de umanitate-entitate are simpatiile si antipatiile lui , dar e bine sa fim rezervati in ceea ce-i priveste pe ceilalti pt. ca asa e omenirea formata din entitati diferite si trebuie sa-i acceptam pe oamenii care ne inconjoara cu bune si cu rele , pt. ca nu ne-am nascut deodata , pt. ca suntem diferiti , pt. ca avem alte pareri si de aici diversitatea de opinii si oameni , pt. ca in caz contrar am avea parte de monotonie , daca toti indivizii ar avea acceeasi opinie si acelasi caracter ne-am plictisi unii de altii . Asa cum fiecare om e inzestrat de la natura : unii cu inteligenta , altii cu frumusete etc . , avem temperamente diferite : coleric , sanguinic , melancolic si flegmatic …s.a.m.d.
    Apare si conflictul dintre generatii , daca luam in considerare parerea fetelor despre soacre ! In orice caz nu poti schimba persoanele din jurul tau dupa bunul tau plac , ar fi ideal sa fie asa , dar cum nu se poate trebuie sa-i acceptam asa ( ca atare ) , in timp ce unul e mai optimist si e tot timpul cu zambetul pe buze , altul e pesimist ….
    Dar nu e bine sa aruncam din start cu vorbe mari si sa tragem concluzii pripite cum ar fi de exemplu : ” Daca d-na Elena zambeste tot timpul e o femeie rea ! ” poate face haz de necaz si sufletul ii plange , dar si-o fi lasat problemele in pragul casei si a venit sa se simta bine nu sa stea crispata si sa inhibe celelalte mame .

  4. 67
    Janina Says:

    Domna Puia strica toata emisiunea.Face mahala de la inceput,probabil asa crede ca atrage atentia ..voturi..sper sa fie eliminata..

  5. 66
    Maria Says:

    Va rog scoateti-o afara urgent pe Puia.
    A fi simplu nu e o pacoste,dar nici atat o calitate.Pe deasupra,daca spui ca esti simplu nu mai avea pretentia ca lumea sa se coboare la nivelul tau sau mai jos,pt a te crede tu superioara

  6. 65
    silviu&roxana Says:

    deci din cate am vazut pana acum au fost doar trei zile liniste in casa, dar………….. show-ul adia incepe. Intradevar a inceput putin dezamagitor dar… e abia inceputul(cu riscul de a ma repeta) parerea mea e ca deja primul conflict dintre doamna PUIA si D-na Elena e deja putin cam idiot. deja d-na Puia vorbeste de bani de interese abia dupa 3 zile.
    Show-ul promite parerea mea e ca v`a fi mai tare ca NPM4 . aveti rabdare

  7. 64
    Andra Says:

    Este prima zi ,cand privesc la aceasta EMISIUNE jalnica…Aceasta PUIA ,este INFECTA.Ne OMOARA nervii.CE DR*CU ATI ADUSO AICI ???
    SA IASA PRIMA ,ATUNCI NE MAI UITAM.Altfel multi nu mai privesc la voi.

  8. 63
    Dana Says:

    Pt.somelbody!!!CIUDA TE MACINA>>>>Este frumoasa SILVIA,si nu cred ca este cunoscuta de TOATA ORADEA.TU ,se vede de la o posta O URASTI.
    Ei uite,ca este frumoasa,dar nu este nici un baiat pt.ea.DACA TE IEI DUPA CAT DE PARASUTA este o fata,CE DR*CU MAI ZICI de VIP-uri???Las-o balta ,esti INVIDIOASA.

  9. 62
    Dana Says:

    Iar ati adus niste baieti INFERIORI fetelor…Ce dracu aveti in cap??Gabriel tie ti-ar placea sa te mariti cu un sofer?Multe din fete ,au studii mai multe decat tine.Iar aceasta PUIA,tata asta ordinara ,ce dracu cauta in emisiune??sau strategic ati aduso ,ca sa fie chipurile CULOARE?Noi cei din Ardeal,care suntem mai calmi decat SUDISTII,nu ne vom uita la aceasta EXECRABILA EMISIUNE.

  10. 61
    cristina Says:

    lasa de dorit

Pages: « 203 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free