Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    George Says:

    Selectia lasa de dorit,nu stiu pe ce baza si criterii,dar majoritatea din ele cu cultura,bunul simt si cel mai important lucru cei 7 ani de acasa nu le-au luat cu ele cand au venit la emisiune.Una din concurente o cunosc foarte bine e din Constanta stiu ce ii poate capul,in afara de bani si fotbalisti nu vede altceva ,se mai crede si Paris Hilton de Romania intrati pe google si va dati seama cine e.

  2. 49
    andrada Says:

    felicitari emisiunii nora pt mama 5 este ffff misto dar se putea si mai bine dar conteaza e okkk

  3. 48
    andrada Says:

    ce chestie copii de 19-21 ani alti nu ati gasit dar in rest totul bine fete si frumoase si urate foarte beton nu mai am ce sa zic am si uitat sa fetele sunt mature la 30 de ani nu 19-25ani ce prostie :d :d :d

  4. 47
    Claudia Says:

    naspa de inceput

  5. 46
    xapy Says:

    Clar! Cum sa nu se simta pregatiti de casatorie, avand in vedere premiul pus in joc. Baietii lasa de dorit cu exceptia a 2-3 (Alin e cel mai dragut iar Andrei, se cunoaste ca stie sa vorbeasca; ambii au o varsta cat de cat, 23-24 ani,ceea ce ma duce la ideea ca stiu cat de cat ce vor de la viata sau au cel putin niste idei si principii dupa care merg) iar fetele la fel.Silvia, Daiana,Maria sunt frumusele,dintre care doar ultima mentionata cred ca are capul mai pe umeri. Mamele sunt ok din punctul meu de vedere, cu exceptia doamnei Mioara, care de, isi doreste o nora harnica in primul rand. Si ma intreb oare de ce? “Ciao a tutti” ce e asta..a venit sa se dea in spectacol, caci ea a trait in Italia.Fite. In fine, succes tuturor concurentilor !

  6. 45
    lor Says:

    varza sezonul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 44
    george Says:

    si mie mi se par ca acesti concurenti sunt prea tineri pentru casatorie.eu sunt convins ca multi au venit pentru afirmare.

  8. 43
    oanamaria Says:

    bafta tuturor !

  9. 42
    allessia Says:

    Cum spunea si Cristina, fetele sunt mature la 30 ani, atunci isi doresc sa se casatoreasca, sunt mult mai realiste, stiu ce vor de la viata, acelasi lucru si cu baietii. Dezamagire, ce stiu copiii astia??? Se vor casatori la 19-20 de ani?
    Nu cred, nici nu au dat piept cu problemele vietii, slabe sperante sa vedem ceva interesant in acest sezon.

  10. 41
    Maryana Says:

    ce mama naibii au bagat toti copii,,,de 19 -2o de ani….la cite inscrieri sau facut chiar nu se putea sa intre niste concurenti mai de de la 23-24 25 de ani.cineva care cu adevarat isi cauta perechea.aaaa nu ma asteptam.

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free