Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    violeta Says:

    Chiar se vor casatori copiii acestia de 20 ani?

  2. 19
    serbanica Says:

    nusti ce sa cred nu inteleg de ce nu a fost in direct sunt putin dezamagita intradevar fetele toate sunt frumoase dar baeti lasa de dorit prima care va esi din casa va fi dom Puia sper sa aibe mult noroc cel mai dragut baiat este alin orcum va doresc mult succes

  3. 18
    ana-maria Says:

    adelina multa bafta!!

  4. 17
    ana-maria Says:

    dezamagita complet….adelina este concurenta mea favorita!!! si andrei la fel!!!succes si multa bafta Adelinei!!

  5. 16
    ana-maria Says:

    dezamagita pana la lacrimi…..concurenta mea favorita este adelina . face un cuplu frumos cu andrei…sper as castige….!!!!mult succes!!

  6. 15
    cristina Says:

    dezamagire!!!!! au selectat numai copii si nu inteleg de ce. nu inteleg rostul a 2 case pentru fete si mame(desi daca ma gandesc cred ca vor cat mai mult scandal). foarte urat deoarece nu este in direct. cred ca isi vor pierde din audienta. seamana cu npm 3 cea mai urata emisiune. de fapt o s-o intreaca in uratenie. doamne ce concurenti….. deloc nu imi plac

  7. 14
    juliett Says:

    ufff,,ce sezon..imi vine sa rad…sunt dor pustani,nu pot sa cred ca au ales baieti asa tineri care mai si vor sa se insoare la 20 de ani…doamne….eu ii vad f comici..edidtia aceasta va fi una comica..ptr ca sunt toti tinerei si…leaga 2 cuvinte doar cu mama de manutza….nici nu se compara cu nmp 4 unde asa cum a fost dar erau concurenti cu capul pe umeri.copii de la npm5 se vor certa ca la gradinita…va fi cea mai distractiva editie..una super comica.

  8. 13
    DIANDRA Says:

    SINCER SPERAM CEVA MAI MULT,AM RAMAS TOTAL DEZAMAGITA DE BAIETI,CEL MAI MULT IMI PLACE ALIN.NU STIU PE CE BAZA S-A FACUT CASTINGUL,DAR EU CRED CA SE PUTEAU GASI BAIETI MULT MAI FRUMOSI SI PE PLACUL FETELOR.EU MA PUN IN LOCUL LOR SI DOAR DOI DE ACOLO CRED CA SUNT INTR-ADEVAR PE PLACUL LOR.DINTRE FETE AM DOUA FAVORITE MARIA SI DANIELA SI MAME BUNICA.SPER DIN TOT SUFLETUL SA FIE MAI BINE PE PARCURS.

  9. 12
    uqtzik Says:

    Dintre baieti cel mai mult imi place Andrei, pacat ca-i fara mama lui in casa. Nu-mi place ca au impartit mamele si fetele in doua case, vor aparea discutii si se vor forma tabere mai ceva ca inainte. Dintre fete,cea care a intrat ultima in casa, fata din Oradea imi place cel mai mult. Dar vom vedea pe parcurs.

  10. 11
    violeta Says:

    Pare a fi un inceput promitator.Multa eleganta si mult fast.

Pages: « 203 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free