Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    Meri Says:

    Anonim ce zici de Adelina ? E stearsa rau de tot.

  2. 129
    violeta Says:

    Am asteptat cu nerabdare sa inceapa npm5,dar …am fost f dezamagita chiar din prima seara.Sa ma explic nu-mi place faptul ca sunt doua case.nu-mi place ca mamele care au iesit mama sapt. au facut schimb de case si in felul acesta fetele care s-au intalnit cu baietii d-lor nu au suportul mamelor,nu-mi place ca unii concurenti sunt privilegiati si anume cei care s-au intalnit in seara eliminarii.nu-mi place faptul ca nu se mai intalnesc odata fetele cu baietii sa inceapa shoul cu adevarat.Imi parerau de Puia ca a trebuit sa iasa.o femeie care este intr-adevar parca ramasa dintr-o alta lume.simpla si totodata femeie dar mai ales mama/Sper sa se faca bine iar baiatul sa gaseasca fata potrivita.Astept ceva bun,o emisiune super tare.

  3. 128
    gardul Says:

    DE DATA ASTA S-A ALES MARCHETING CU DOUA MOLDOVENCE CU UN NIVEL DE INTELIGENTA MAI RIDICAT…DAR SE VOR DA IN PETEC MAI TARZIU,DOAR SUNT………

  4. 127
    anonim Says:

    In primu rand vreau sa vb despre adelina.Este cea mai mare stoarfa din bucuresti.Ii plac negrii , pot chiar sa va trimit o poza cu mine si cu ea, poza mai xxx asea daca inntelegeti ve vreau sa spun…
    poi pot sa va dau dezvaluiri incendiare despre acest om josnic care a facut multe lucruri joasnice la viata ei…am dovezi !!!

  5. 126
    clau Says:

    De ce nu se mai poate vota Andrei ??

  6. 125
    gardul Says:

    MOLDOVENII…MEI!!!!
    CARE STIE CE E ALA PIRON?

  7. 124
    gariela Says:

    vrau sa va spun ca o ador ffffffffff mult pe elena mia placut de la inceput de ea este concurenta mea favorina succes elena

  8. 123
    Meri Says:

    Nu este asa, Puia a incercat sa fie dura sa vada daca o place publicul, vazind ca nu a fost votata a lasat-o mai moale, sa vedeti ca o sa devina prietenoasa. A venit cu lectia invatata si ea si fiul ei. Nu cred ca le merge. Pererea mea de emisiune cum a inceput lasa de dorit. Cind o sa se cunoasca fetele cu baietii ? De ce stau ascunsi. De ce nu vedem in 2 ore decit 2 imagini din casa. Ce sa votam? Vrem sa vedem cum gatesc cum maninca cum spala cum se cearta cum fumeaza cum birfesc. E o obisnuita sa ne uitam la NPM cu speranta ca miine o vedea ceva mai deosebit decit pe Gacriela vorbind de nu se mai opreste si facind filozofie. Ne plictiseste , era buna DANA SAVUICA ce le mai intorcea pe fete. Suntem dezamagiti.

  9. 122
    gardul Says:

    DAR E MOLDOVEANCA….CITIE DIN CLASIC..MARIA???????????????

  10. 121
    Monica Says:

    Azi am vazut numai citeva secvente din emisiune, exact acolo unde Puia vorbea despre relatia ei extraordinara cu Mioara si ca s-a impacat cu Elena.
    Exact ceea ce am sustinut si eu dar si alte persoane pe acest forum: Puia, foc de paie, care se aprinde usor si la fel de usor se stinge.
    Uneori e periculos acest foc, daca nu esti pe receptie.
    Ce-mi place la aceasta femeie de o simplitate uluitoare este faptul ca nu-i dusmanoasa si nu discuta ” pe la spate”. Nu ma intereseaza etnia ei.

Pages: « 203 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free