Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 20 19 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 … 1 » Show All

  1. 150
    Meri Says:

    Decind a inceput emisiunea nu am vazut o imagine cu fetele, mamele la o cafea sau tigare in gradina , in casa, nimic. Doua ore de emisiune se leaga de o vorba spusa in loc sa vedem si noi imagini. Prea multa nepasare. Numai moderatoarea pe ecran sa filozofeasca numai prostii.

  2. 149
    Claudia Says:

    lasa de dorit tot

  3. 148
    aura Says:

    mie din casa curcubeului imi place de iulia decat ca este putin cam plinuta…dintre mame de dna nicolita;dna mioara este o fitoasa.in emisiunea de seara cand a fost adusa in studio se uita numai in camere cand vorbea cu un zambet fals si statea botoasa de parca a venit sa se marite nu sa-si insoare baiatul.nu o suport!din casa rozelor imi place de daiana.dintre mame..niciuna.dintre baieti alin este cel mai dragut.ca,caracter baiatul blond cu ochelari care a intrat singur in casa este cel mai ok.stie sa vb ,sa se comporte,este educat

  4. 147
    Meri Says:

    D-na Gabriela, bravo ca ati incurajat mamele sa nu le mai permita atit fetelor in emisiunea de vineri . Este un concurs si aleg pe cine vor fiecare fara suparari. Uniti casele odata sa se cunoasca toti.

  5. 146
    gardul Says:

    INCEP FRUSTRARILE SI IARASI VECHEA POVESTE CU “GARDUL”

  6. 145
    tby Says:

    niste tolomaci Alin si Ioan….mai mult Alin(era preferatul meu pana astazi)….se lauda amandoi k pr..ti!cica ar sari Elena gardul pentru amandoi…fata a spus destul d clar ca a fost vb de toate fetele….ca toate ar fi vrut sa sara gardul sa vada baietii….cat despre machiajul fetelor…nu au nici o vina ele pt ca sambata sunt machiate de niste”profesioniste”cica. Elena a vorbit frumos de amandoi…pe cand ei…ce pretentii sa ai de la niste copilasi de 20 de ani?…..mai au nevoie sa se joace cu lopatica in nisip si cu pampersul pe ei:))…se maturizeaza mai greu barbatii… cine nu ma crede si vrea sa vada ci ochii lor niste copii la 20 de ani sa se uite la NPM……

  7. 144
    angi Says:

    buna emisiune

  8. 143
    gardul Says:

    Si ghini bre ca nu mai e asa galsiava,fiind-ca e putina diferenta intre Elena,Iulia si Vermonica,dar mai tarziu nu se stie …doar sunt….
    Accentul le tradeaza pe foarte multe care au cate un parinte din casa”MOLDOVEAN” cu tot efortul lor..se simte in special la consoane.
    Sa auzim de bine

  9. 142
    gf daniel Says:

    silvia NORA SAPTAMANII!!!

  10. 141
    gardul Says:

    SA O SUNE SA SARAGARDUL

Pages: « 203 … 20 19 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free