Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 90
  alexandra Says:

  In calitate de fosta concurenta ca si tine de altfel Silvia…esti o fata buna…insa nu am avut cum sa te cunosc mai mult de atat.!…dar in topul preferintelor mele esti ”THE NUMBER ONE!”Bafta cu Andrei…MARELE PREMIU VA, VA ASTEPTA IMPREUNA CU ACESTA …FERICIREA…!CASA DE PIATRA VA DORESC AMANDURORA!

 2. 89
  catalin Says:

  NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 3. 88
  catalin Says:

  FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOARTE RRRRRRRRRRRRRRAU

 4. 87
  ANISOARA Says:

  SILVIA NU MA CUNOSTI NU TE CUNOSC.DAR MIE UNA NU IMI MAI PLACE DE VOI.DE CIND AI VENIT DIN VACANTA NU AI POVESTIT MARE LUCRU.AI AVUT GRIJA SA SPUI CA TE-AI INGRASAT.URIT.CEVA AMINTIRI FRUMOASE ERA DE SPUS.DAR VOI NIMIC.SI PARETI ALTE PERSOANE SINCER CE URMARITI?BANII.NIMIC MAI MULT.DAR PINA LA BANI TREBUIE SA FIE IN CASA MAMA LUI ANDREI.JOCUL NU E CORECT DE LA INCEPUT.PACAT DE TOATE MAMELE DIN CASA.CA SUPORTA ATITEA.DE ACASA E F. USOR SA PUI LA CALE TOTUL.CU MINE CRED CA SUNT MULTI DIACORD.FARA MAME IN CASA CELELALTE MAME SUNT IN DEZAVANTAJ…..VOM VEDEA.SI MULTE SURPRIZE CURIND.ATIT POT SPUNE SCUZE DACA AM GRESIT CEVA .

 5. 86
  anisoara Says:

  silvia de cind ai venit dein vacanta esti alta.

 6. 85
  dana Says:

  BALENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA din BIHORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AFARA ca PROTI NU TE SUPORTA

 7. 84
  PENTRU LACRAMIOARA Says:

  TU NU VEZI REALITATE, PENTRU CA DEMULT TIMP AI BUBUITTTTTTTTTTTT.TU CHIAR NU VEZI CA,ANDREI NU TINE CU SILVIA. EU CRED CA O PLACE PE CRISTINA.

 8. 83
  pintea vlad Says:

  nu e corect ce se intampla in direct concurenti au venit sa isi caute jumatatea s-au sa stie o tara intreaga viata lor personala . De ce nu se vorbeste numai de competitie nu de ce-au facut ei afara asta e problema lor nu la emisiune……

 9. 82
  lacrimioara Says:

  Pt curiozitatea ta nu sunt Diana .

 10. 81
  lacrimioara Says:

  fiecare cu parerea lui,si pt cea care-mi tot da raspunsuri,tine-ti comentariile si aberatiile pt tine,se vede clar cat de inteligenta esti si tu.Da-mi un exmplu din ceea ce am scris eu nelalocul lui la adresa altor concureti,si vezi sa nu bubuiiiiiiiii tu.

Pages: « 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free