Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 80
  anisoara Says:

  asa este .si eu ma asteptam cind am vazut ca sunt lasati la urma. dar cind au vazut banii nu au mai stat pe ginduri.asa este. andrei mereu spunea ca el vrea ceva special …fals.

 2. 79
  Cbaby Says:

  la provocarea cu logodna niciunul dintre ei nu stiau de aceea andrei si silvia au fost lasati la urma sa vada daca andrei accepta pentru ca el spunea mereu ca vrea sa fie ceva deosebit la el romantisme etc si cum a vazut banii nu a mai stat deloc pe ganduri si hop s-au logodit

 3. 78
  CATY Says:

  andrei nu poate sa mai dea inapoi pana cand mama lui nu ii va spune cat de urat se vede de afara caracterul silviei el nu stie cum a reactionat buldozerul cand s-a certat cu cristina sta langa ea fortat pentru ca andrei a spus la inceputul competitiei ca silvia nu e genul lui de femeie si peste noapte hop ca s-au si logodit

 4. 77
  mery Says:

  SILVIA E CEA MAI PERICULOASA FATA DIN CASA APOI CATALINA IULIA DAR AVETI RABDARE CA INCA NU AU FOST ATACATE SI PROVOCATE SUFICIENT AS VREA SA O VAD PE MUTA DE IULIA CAND VA EXPLODA CAND O VAD CA SCOATE LIMBA AIA LATA CAT LIMBA DE LA BOCANCI IMI E SILA SA MA UIT LA EA

 5. 76
  teo Says:

  silvia se victimizeaza mereu ca are o stare mai proasta in ultima vreme starea asta o are de mult dar nu are ce raspunsuri sa dea a vazut ca greseste mereu acum ne arata silvia adevarata ei fata

 6. 75
  PENTRU LACRAMIOARA Says:

  ESTI ATAT DE INTELIGENTA DE BUBUIIIIIII,AM VAZUT DUPA PROSTIILE SCRISE, CUVINTELE URATE ADRESATE NOUA(GEN MANACAM R..,T)ESTI LA FEL DE,, DESTEAPTA ,,PRECUM SIVIA.NU CUMVA ESTI DIANA DE LA NMP4?

 7. 74
  PENTRU LACRAMIOARA Says:

  DAR TU CE FACI?NU AM VAZUT NIMIC INTELGENT SCRIS DE TINE.LA FEL AI SCRIS SI TU NUMAI PORCARII SI PROSTII LA ADRESA ALTOR CONCURENTI ,CARE SUNT PE PLACUL NOSTRU.SILVIA PRIN COMPORTAMENTUL AFISAT NU FACE DECAT SA FIE VAZUTA CU ADEVARATA FATA A EI.SI POATE EA MAMANCA CE NE-AI DAT TU NOUA SA MANCAM.POATE DE ASTA ESTE SI FOARTE GRASA SI REA.

 8. 73
  lacrimioara Says:

  nu ma cred super inteligenta,oricum fata de altii care scriu numai porcarii si cuvinte aruncate in unii si altii,sa stii ca sunt.

 9. 72
  pentru lacramioara Says:

  OARE UNDE TINE INTELIGENTA SILVIA?EU SINCER NU O VAD!CIT DESPRE CE NE-AI DAT SA MANCAM,SE VEDE CAT ESTI DE INTELIGENTA.RAU ..,,,,,,,DE INTELIGENTA.SINCER,SIMTE CA ,PIERDE TEREN SI DA IN CLOCOT.CAND ALIN A FACUT GLUMA CU SACUL DE BOXNU S-A ARATAT SUPARATA.BA CHIAR I-A SPUS D-NEI NICOLITA CITEZ,,LASA BUNI,EU NU MA-M SUPARAT PE ALIN,BA CHIAR MI-A FACUT UN FAVOR.M-A AJUTAT SA AJUNG NORA SAPTAMANII.A CASTIGAT EXCURSIA DE LA VENETIA,ARE UN BAIAT BUN LANGA EA ,OARE CE MAI VREA?ACUM DINTR-O DATA SI-A ADUS AMINTE DE TOATE:DE ALIN,DE CRISTINA,SI DE MULTE ALTELE.STII CE CRED EU:I-AU LUAT HORMONII RAZNA SI NICI NU-L PLACE PE ANDREI.

 10. 71
  lacrimioara Says:

  bravo Silvia ,Andrei,meritati sa fiti fericiti si nu raspundeti provocarilor,toti sunt invidiosi pe voi,multi nu inteleg ca aspectul fizic conteaza mai putin,inteligenta e pe primul loc,dar asta e,multora le place sa manance r—t din gura si sa scrie numai porcarii de voi si nu numai.

Pages: « 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free