Andrei si Silvia s-au logodit in competitia NPM5


andrei si silvia npm5Andrei si Silvia, cel mai proaspat cuplu format in competitia Nora pentru mama 5 au dorit sa-si declare iubirea in Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Andrei a cerut-o in casatorie pe Silvia, acestia spunand Da logodnei si castigand astfel suma de 10.000 de lei si sansa de petrece o frumoasa vacanta in Venetia.

Credeti ca Andrei si Silvia s-au logodit pe bune? Oare cei doi sunt pregatiti pentru o casatorie impreuna?

Merita cuplul format din Silvia si Andrei sa petreaca vacanta din Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

98 comentarii la “Andrei si Silvia s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 98
    Luminita Says:

    Sunteti cel mai frumos cuplu din casa nora pt. mama 5.Va pwp.

  2. 97
    alexandra Says:

    Cuplul Silvia si Andrei este cel mai minunat.va ador si sunteti cel mai sincer si potrivit cuplu.se vede ca este dragoste adevarata,nu doar asa,ca este un concurs si trebuie sa castige un premiu.sunteti tare dulci,tineti’o tot asa,chiar daca mai exista discutii in casa sau afara!felicitari pentru emisiune,doamna Gabriela:*:*este singura emisiune pe care o urmaresc.

  3. 96
    sidonia Says:

    BRAVO SUNTETI CEL MAI FRUMOS CUPLU DIN CASA SI VA FELICIT ….SUNT SIGURA CA DACA VETI RAMANE PANA LA FINAL VOI VETI LUA MARELE PREMIU SI IL MERITATI

  4. 95
    lacrimioara Says:

    se potrivesc, dau dovada de multa intelepciune, nu au dat curs rautatilor de pana acum.Fata de ceilalti concurenti si fata de celelalte cupluri eu cred ca sunt cei mai OK.

  5. 94
    alexutza Says:

    Eu nu cred deloc in cuplu lor….au facut cuplu pentru bani…mi se pare ca silvia e putin nesim…vorba lui doamna Puia pana acum canta “TRANDAFIR DE LA MOLDOVA” siacum da fite din ea…Andrei este un baiat mai difcil …dar Silivia e o enervanta x-(x-( x-(

  6. 93
    Vio Says:

    andrei este un tip foarte educat..nu se potriveste deloc cu silvia..este total diferita fata d andrei :D eo nu o mai suport d silvia d cat a fost o mini petrecere in casa j baietii dansau langa ea j unul dintre baieti ..nu mai stiu care dintre ei..ii baga mana la chiloti..
    e un gest lipsit d respect..j nu fata d baieti j fata d ea..deoarece ca fata nu poti sa permiti sa iti faca asa cv un baiat ;)

  7. 92
    ANISOARA Says:

    ANDREI MEREU ZICEA CA EL O VA FACE DAR VA FI CEVA SPECIAL.SI MA GINDEAM….DAR VEDETI VOI….BANII…BANII.CIND AU VAZUT CE ESTE PE MASA ATUNCI ANDREI A UITAT SI A PROFITAT DE ACEA OCAZIE.EU SINCER MA GINDEAM CA EL POATE VA FI MAI RETINUT SI VA FACE CUM A ZIS .DEGEABA .PAI CUM ERA SA DEA GRES.TOTUL E O FACATURA. SIGUR REGRETA.NICI NU IL SUSTINE MAMA LUI IN ACEST FEL. DACA NU INTRA IN CASA. DAR NU II VAD IMPREUNA.

  8. 91
    dani Says:

    sau logodit pntr. PREMIU da ancet iese si din ei PROSTIAAAAAAAAAAAAAAAAA se dau pe fata incetut

Pages: [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free