Andrei si Silvia s-au logodit in competitia NPM5


andrei si silvia npm5Andrei si Silvia, cel mai proaspat cuplu format in competitia Nora pentru mama 5 au dorit sa-si declare iubirea in Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Andrei a cerut-o in casatorie pe Silvia, acestia spunand Da logodnei si castigand astfel suma de 10.000 de lei si sansa de petrece o frumoasa vacanta in Venetia.

Credeti ca Andrei si Silvia s-au logodit pe bune? Oare cei doi sunt pregatiti pentru o casatorie impreuna?

Merita cuplul format din Silvia si Andrei sa petreaca vacanta din Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

98 comentarii la “Andrei si Silvia s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    radu Diana Says:

    va ador sunteti cuplu meu preferat,sunteti cei mai frumosi,sinceri,destepti.Va doresc multa dragoste si sa ajungem si pina la nunta.Va sustin si va votez.

  2. 39
    Meri Says:

    Silvia la 2o ani are scoala vietii, ce a facut afara ? are sau a avut un loc de munca ? sau cistiga banii si cu iei in cluburi este la fel ca Tatiana NPM 3. Falsa , umblata, si diplomata.

  3. 38
    florin Says:

    Andrei imi place foarte mult vocabularu tau se vede caci esti crescut bine dale lecti la dusmani silvia te rog sa fi mai bataioasa distruget pe vipera de valentina a facut un gest foarte urit aduc pe tatal ei in platou tineto tot asa bafta in caznicie si sa plecati la venetia.succes

  4. 37
    AURA Says:

    NU-MI PLAC DELOC,CONSIDER CA SUNT PENTRU BANI.ASTAZI SPUNE UNA ,MAINE ALTCEVA.SE TEM SA RECUNOASCA DE FRICA VOTURILOR.IAR MAMA LUI ANDREI DE CE NU INTRA IN CASA?ESTE USOR SA VI SI SA CRITICI.PENTRU MINE SUNT FALSI.

  5. 36
    ADRIANA Says:

    FALSI,FALSI SI IAR FALSI.

  6. 35
    Ella Says:

    NU-MI PLAC DELOC ,SUNT FALSI.AU FOST CUPLUL MEU PREFERAT DAR AM CONSTATAT CA MINT MULT ,STIU SA JOACE TEATRU.AU SCOALA VIETII.

  7. 34
    ANISOARA Says:

    VOI STITI CEL MAI BINE BAFTA

  8. 33
    maria Says:

    falsitate

  9. 32
    kamelis Says:

    pacat ca silvia s-a prefacut ca este prietena cu valentina ,parca spunea ca nu-i place in casa curcubeului si acum …………se cearta cu valentina pentru andrei de parca andrei ar fi un print .mare prefacuta …………..hai valentina bafta

    1

  10. 31
    mihaela Says:

    sunteti cei mai tari si formati un cuplu foarte frumos,va potriviti de minune!!!pupici din spania.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free