Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5


mihaela si ioan npm5Ioan si Mihaela au dorit si ei sa-si declare dragostea, iar Ioan a cerut-o in casatorie pe Mihaela chiar la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Declarandu-se foarte fericiti, cei doi indragostiti au castigat in urma logodnei lor 10.000 de lei si sansa de a petrece o vacanta in Viena, orasul iubirii.

Credeti ca Ioan si Mihaela au fost pregatiti pentru aceasta logodna? Credeti ca cei doi se iubesc sau situatia i-a constrans sa faca acest pas?

Merita cuplul format din Mihaela si Ioan sa mearga in vacanta la Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

115 comentarii la “Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 115
    vali Says:

    naspa emisiune. spunetii ca nu este regizata? bafta prostilor care va urmaresc.

  2. 114
    chitealamonica Says:

    ioan este un copil, vrea sa iasa in evidenta prin prostiile lui legate de gelozie de complexitate ,si chiar nu il inteleg intr-o oarecare masura, iar mihaela parca este speriata de bombe. cand intervine mama ei telefonic i se taie respiratia si incepe a tremura toata.

  3. 113
    Andreea Says:

    da nu stiu ce sa zic ei concurentii au exagerat cu cearta pe mancare sau pe alte prostioare…. mie imi place foarte mult de cristina este fvorita mea ii doresc in continare mult succes si sper eu ca v-a intra si pentru ea un baietel bun.Valentina este ea unpic vulgara dar am observat ca in sufletul ei este si putina sensibilitate si o mare durere ea chiar la placut pe nicusor dar binentele doamna maria s-a bagat eu sper sa isi gaseasc si valentina un baiat asemanator firei ei orcum cu nocusor nu se potrivea cu ea.Cuplul meu favorit este Elena Alin ,lui alin vreau sa ii dau un sfat prietenesc sa mai lase din orgoliu in schimb elena este o fata asa de educata de frumoasa si desteapta datorita lui alin a suferit enorm eu le doresc mult sanatate si mul succesc in concurs.Mihaela si ioan sunt foarte simpatici se potrivec lor chiar nu am ce sa le reprosez decat mult succes in comcurs. Valentin si Iulia sunt foarte dragastosi unul cu altu si asta imi pare bine imi da o impresie ca si in afara casei se vor impaca foarte bine mult succes incontinuare.Catalina este o fata sensibila o fata respectoasa si la locul ei toate cele bune si tie ,Maria la fel este o fata frumoasa destapta si sper sa formeze un cuplu cu sorin dupa parerea mea se potrivesc foarte mult mult succes si voua.In schimb mamelor le datoresc mult respectul meu si sa le mai puna pe fete la mancrica la o curatenie .MULT SUCCES INCONTINUARE LA CONCURENTI SI MI-A FACUT PLCERE SA COMENTEZ PUTIN LA REVEDERE VA PUP DULCE PE TOTI :x :*

  4. 112
    raluca Says:

    despre valentina si nicolae nu mai asteptati si faceti un cuplu k va sta bn
    mihaela si ion sa nun mai faceti niciodata ce ati facut k nu da bn nu stiu cum u k fata sa ii permiti sa iti faca asa ceva nu am crezut asa ceva

  5. 111
    raluca Says:

    nu e posibil sa fie circu asta nu ma asteptam urmaresc de mul nora petru mama dar nu am crezut k e posibil aceasta cearta pe mancare si pe prosti.sunt dezamagita pe ioan si pe mihaela ma asteptam sa fie penalizati.cuplul meu preferat este alin si elena dar mi se pare k el e cam orgolios sa lase de la el k nu asa se face casa.in rest ce sa mai zic va urez suces si lui ngabi vreau sa zic k e o draguta si e cea mai tare moderatoare de tv.

Pages: [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free