Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5


alin si elena npm5Alin si Elena, cel de-al doilea cuplu format in competitia Nora pentru mama 5,  au fost urmatorii care au avut parte de juraminte de iubire. Alin a cerut-o in casatorie pe Elena, castigand din prima cei 10.000 lei si sansa de a merge in vacanta la Venetia.

Cei doi au fost de acord cu logodna, declarandu-si iubire eterna.

Credeti ca Alin si Elena s-au logodit constransi de imprejurari sau din iubire? Oare cei doi sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Merita cuplul format din Elena si Alin sa petreaca o vacanta in Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

143 comentarii la “Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 143
    cristi [stiuca] Says:

    chiar mirosi ca un c*cat dupa cum te comporti la tv dupa emisiunea din data de 05 02 2011 mai lasa si pe alti sa vb si chiar daca negi se vede ca iti place ………………cit despre elenea daca arunci o blonda si o brunete de pe un bloc jos care ajunge prima jos bruneta ca blonda e par*suta

  2. 142
    mirea nicoleta Says:

    numi place elena lui alin aai sta bine cu,cristina as dori sa faca un cuplu ,cu ea e sincera si frumoasa ceia,ce elena nu are aceste calitati

  3. 141
    cata db Says:

    alin si elena m.am bucurat foarte mult ca nu mai sunteti certati!am plans cand vati certat si m.am bucurat acum ca sunteti impreuna !imi [place mult de voi!sunteti frumosi,perfecti unul pentru celalalt!va sustin si imi doresc foarte mult sa traiti fericiti pana la adnci batraneti!alin ai pe mama si pe bunica ta 2 femei minunate!elena felicitari pentru mama si sora ta!adevarate doamne!alin si elena#love!bafta!

Pages: [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free