Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5


alin si elena npm5Alin si Elena, cel de-al doilea cuplu format in competitia Nora pentru mama 5,  au fost urmatorii care au avut parte de juraminte de iubire. Alin a cerut-o in casatorie pe Elena, castigand din prima cei 10.000 lei si sansa de a merge in vacanta la Venetia.

Cei doi au fost de acord cu logodna, declarandu-si iubire eterna.

Credeti ca Alin si Elena s-au logodit constransi de imprejurari sau din iubire? Oare cei doi sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Merita cuplul format din Elena si Alin sa petreaca o vacanta in Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

143 comentarii la “Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 15 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    andre Says:

    nu prea cred in ei,nu vad nimic ce ii leaga pe ei ca si cuplu,ce imi place la ei este ca sunt frumusei amandoi iar in cazul asta elena este prea mandra de ea si nu ar trebui!!!

    iar acest concurs deja a luat-o pe alt drum ….aduc clar vazatori care nu au nici o treaba,mai fratilor lasati-o naibii de treaba cu toate rahaturile astea!!!!!
    si nu MAI OBLIGATI CONCURENTII SA SPUNA CE VRETI!!!!

  2. 89
    raluca Says:

    elena si alin sunt cel mai frumos cuplu

  3. 88
    cata Says:

    cel mai frumos cuplu! bafta in continuare si va votez mereu! va iubesc! sper sa ne vedem la intalnirea cu telespectatorii daca va fi k la celalalte editii!

  4. 87
    maria Says:

    mi-a parut rau de alin cand l-am vazut ca plangea ei meritau sa plece la venetia nu falsitatea de silvia si increzutul de andrei

  5. 86
    anonim Says:

    va sta bine impreuna si se cunoaste ca tineti unu la altu si imi pare rau ca nu ati plecat voi 2 la venetia si a plecat morcoveata aia voi meritati sa plecati

  6. 85
    eu Says:

    voi meritati sa castigati,sunteti cel mai frumos cuplu.
    parerea mea este k Alin a plans din cauza emotiilor,pt k prezentatoarea, atata ia intors si sucit,atat dramatiza ,vai,k asa va fii,k cine va castiga….povesti,atat mister,oare cine va fii cuplu castigator,chestii de astea,si normal k erau emotionati pana peste masura,si saracii vb si ce gandesc la un moment dat.
    Alin fii tare,esti frumos,Elena e cea mai frumoasa concurenta,voi meritati sa mergeti la Venetia.
    mare dreptate a vaut Alin in emisiune azi,cand a zis k noi am fost pe primul loc toata sapt,si cu o jumate de ora inainte de inchidere se schimba sit,sa fim seriosi,faceti cei de la kanal d ,cum vreti voi cu vot.

  7. 84
    Alin Says:

    Alin nu inteleg ce te deranjeaza cel mai mult pe tine .? S incepi sa plnci pentru ca nu pleci la venetia. Doar nu esti copil mic .Pleaca cine merita.Si sincer cred ca Elena este o draguta ,ar trebui sa te multumesti cu ea,ea e premiul tau in acest concurs.

  8. 83
    cata Says:

    elena si alin cel mai frumos cuplu!si ei meritau sa plece la venetia,alaturi d silvia siandrei,dar va avea si ei ocazia sa plece!cu siguranta echipa nora pentru mama le va mai face surprize concurentiilor! multa bafta in competitie!

  9. 82
    anonim! Says:

    Nu-mi place delok de acest cuplu! NU se potrivesc absolut deloc

  10. 81
    OaNNA Says:

    mdaa Alin si Elena .. Felicitari ;) ! .. sincera sa fiu Elena nu este sigura pe ea.. ii este frica sa nu-l piarda pe Alin .. nu cred in ”iubirea lor” ,, nu exista asa cva intre ei ;) poate cine stie ,… oricum bafta ;) v-am pupat :*:* !

Pages: « 15 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free