Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5


alin si elena npm5Alin si Elena, cel de-al doilea cuplu format in competitia Nora pentru mama 5,  au fost urmatorii care au avut parte de juraminte de iubire. Alin a cerut-o in casatorie pe Elena, castigand din prima cei 10.000 lei si sansa de a merge in vacanta la Venetia.

Cei doi au fost de acord cu logodna, declarandu-si iubire eterna.

Credeti ca Alin si Elena s-au logodit constransi de imprejurari sau din iubire? Oare cei doi sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Merita cuplul format din Elena si Alin sa petreaca o vacanta in Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

143 comentarii la “Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 110
    AndyGirl Says:

    sunt preferati meidin concurs,cedi mai frumosi,tineri si corcti..ei ar fi trebuit sa plece la Venetia,mdar ma bucur si pt Andrei
    &silvy

  2. 109
    Lorena Says:

    Te inseli amarnic cand spui ca Silvia e preferata mea , mai citeste la comentarii si apoi da-ti cu parerea , sau te crezi grozav ca ai usere cu “pentru”fiecare utilizator in parte . Nu-ti da cu parerea daca nu esti sigur de ceva …si ca sa te lamuresti am sa-ti spun ca preferata mea e Iulia .

  3. 108
    Lorena Says:

    Alin are cei mai de nepatruns ochi negrii pe care i-am vazut vreodata si au uneori in ei o licarire rece , limpede , frumoasa si irezistibila . Tenul , de pilda , are o culoare palid-galbuie si atat de mult contrasteaza cu parul negru ; iar obrazul bine barbierit e mai neted si mai putin brazdat ca al celorlalti baieti . Particularitatea care-l distinge de toti ceilalti consta in intregime , dupa cat imi pot da seama acum , in expresia extraordinara , in forta ochilor sai .

  4. 107
    PENTRU LORENA Says:

    SI POATE AI SA VEZI ASTAZI TEATRU ADEVARAT DE LA SIVIA,ADORATA TA.ELENA ESTE COPIL DE TITA PE LANGA SILVIA.

  5. 106
    PENTRU LORENA Says:

    MAI BINE SA-SI MUSTE BUZELE ,SA-SI SCHIMBE VOCEA DECAT SA VORBEASCA MULTE PROSTI.POATE TINE IN EA MULTE SI LA TIMPUL RESPECTIV VA SPUNE TOT CE ARE PE SUFLET.DAR ASTAZI AM VAZUT CA ARE MULTA DEMNITATE SI NU FACE MEREU DUPA CUM VREA ALIN.FELICITARII ELENEI.

  6. 105
    Lorena Says:

    Caracterizarea Elenei : De cate ori am observat o brusca schimbare de expresie pe buzele-i stranse si am auzit o brusca inflexiune in vocea-i calma , care m-au facut sa banuiesc ca aceasta retinere poate sa pecetluiasca ceva primejdios in firea ei , care gasea altfel posibilitatea sa se evapore inofensiv in libertatea vietii de mai inainte . E cu neputinta sa ma insel cu totul in aceasta privinta . In orice caz , impresia mea este ca am dreptate si timpul o va dovedi …

  7. 104
    PENTRU ROXANA Says:

    MUTA ESTI TU.AI VREA SA FI IN LOCUL ELENEI MACAR IN VISUL TAU CEL MAI FRUMOS.

  8. 103
    PENTRU ROXANA Says:

    NU ROXANA ,TU ESTI CE-A CARE NU INTELEGE !EL A FOST SINCER ,A SPUS CUM AR VEDEA EL CASTIGAREA UNEI EXCURSII,CUM VEDE EL NUMARAREA VOTURILOR.NOUA CARE NE PLACE CUPLUL ALIN -ELENA, CONSIDERAM CA NU A GRESIT CU NIMIC,AVEM ACELEASI PARERII DESPRE EI .MAI BINE SA-SI SPUNA PAREREA DECAT SA PUPE MAMA IN STANGA SI IN DREAPTA. SI NHOI CE-I DE ACASA AM VAZUT DIFERENTELE DINTRE CONCURENTI. CINEVA DE AFARA ARANJEAJA TREBURILE.

  9. 102
    lau Says:

    buna.mie imi place f mult de voi si va sustin.alin nu te mai supara din orice,nu mai pune suflet la rautati tu veziti de cuplul tau,dai mai multa atentie elenei ca restul vine de la sine. si totul are rezolvare.incerca sa te deconectezi de la criticile celor rau intentionati.nu ii mai lua in seama.si iti mai dau un sfat:trateaza-i cu indiferenta sa vezi ce mult ii doare,nu le mai arata cand te supara ceva ca pe ei asta ii bucura.iubiti-va mult .sunteti favoritii mei de la inceput am stiut ca veti fi un cuplu

  10. 101
    roxana Says:

    Sincer imi placeati cel mai mult si asta pentru ca aveam impresia ca sunteti cel mai sincer cuplu si sunteti frumosi amandoi, dar de cand cu plecarea asta la Venetia, m-ati dezamagit total. Alin, u nu ai inteles ca e o competitie? Iar u Elena, puteai sa vb cu el, sa-i explici anumite lucruri, dar u stateai ca muta, ceea ce denota nepasarea dintre voi doi.

Pages: « 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free