Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5


alin si elena npm5Alin si Elena, cel de-al doilea cuplu format in competitia Nora pentru mama 5,  au fost urmatorii care au avut parte de juraminte de iubire. Alin a cerut-o in casatorie pe Elena, castigand din prima cei 10.000 lei si sansa de a merge in vacanta la Venetia.

Cei doi au fost de acord cu logodna, declarandu-si iubire eterna.

Credeti ca Alin si Elena s-au logodit constransi de imprejurari sau din iubire? Oare cei doi sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Merita cuplul format din Elena si Alin sa petreaca o vacanta in Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

143 comentarii la “Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    Meri Says:

    Daca Alin cistiga excursia cind se intorcea era despartit de Elena ex. Vlad si Alina ambitia lui era sa faca o exursie dar afara Elena nearanjata este urita. Nu are nici corp frumos nici fata la ea totul este machiaj. Este o persoana puternica, diplomata si la viata ei o sa faca bani multi este ambitioasa. Imaginile care sau dat cu ei pe pat cind Elena era suparata si statea cu fata in jos iar Alin era pe marginea patului schipurile suparat parca ii era frica ca il musca. Elena stie tot, simte dar sta pebtru cuplu si sa stea mai mult in casa.

  2. 99
    pentru dadada Says:

    BA DA, FRUMUSETEA EI INSPIRA BUN SIMT,SINCERA SI SPUNE LUCRURILOR PE NUME,CEEA CE MULTE CONCURENTE NU AU.

  3. 98
    dadada Says:

    elena are o frumusete care nu exprima nimic.frumoasa si atat.

  4. 97
    monica Says:

    ALIN SI ELENA IMI PLACETI FOARTE MULT .MA BUCUR CA SPUNETI LUCRURILOR PE NUME SO TINETI TOT ASA .SA AVETI GRIJA UNUL DE CELALALT CACI CHIAR SUNTETI UN CUPLU CARE SE VEDE CU OCHIUL LIBER CA VA IUBITI.MERITATI SA MERGETI LA VENETIA SUNTETI CEI MAI TARI SPER SA CASTIGATI MARELE PREMIU.

  5. 96
    AURA Says:

    Mai bine sa plangi ,sa fi tu insusi decat sa fi fals,AI SPUS LUCRURI ADEVARATE.

  6. 95
    ELENA Says:

    MAI BINE LACRIMOGEN SI SA FI CINSTIT SPUNAND LUCRURILOR PE NUME DECAT SA FI FALS.SI SA-I MULTUMESTI LUI DUMNEZEU CA AI O FATA LANGA TINE CUM ESTE ELENA.IN TARA ASTA SE PROMOVEAZA FASITATEA,HOTIA ,PROSTIA SI MULTE ALTELE.DA,ERA NORMAL DACA ERA UN CONCURS INTRE VOI SI CEL MAI BUN CASTIGA.

  7. 94
    marcela Says:

    alin a fost dea dreptul penibil, cu smiorcaiturile lui. parca era tipul acela din reclama de la tv care plangea si spunea ca niciodata nu a castigat nimic. De ce a venit la acest concurs , caci stia ca aici totul depinde de votul telespectatorilor? Ce va face la sfarsitul concursului cand telespetatorii vor vota castigatorii marelui premiu? In acest concurs totul depinde de votul telespetatorilor, ori daca el stia ca asa este el si nu supoirta sa piarda, de ce a mai venit? Eu cred ca si faptul ca a facut un cuplu cu Elena si nu cu Cristina, s-s datorat faptului ca aceasta a fost o perioada de timp nora saptamanii si s-a gandit ca alaturi de aceasta are mai multe sanse de castig. Pe de alta parte nici Elena nu este mai breaza. Mi se pare de o falsitate si rautate deosebite. Nici ea nu l-a ales pe Alin decat datorita faptului ca era cel mai dorit baiat din competitie si a vrut sa fie ea cea care pune mana pe el , dar din pacate s-a inselat pentru ca Alin s-a dovedit a fi un om slab , care nu mi nse pare inca pregatit pentru casatorie. Ea are nevoie de un barbat matur, care sa fie capabil sa -si formeze o familie si nu de un ifantil.

  8. 93
    bibi Says:

    alineeee,ce lacrimogen ai fost.rusine.acum am vazut ce caracter ai.rusineeeee.

  9. 92
    grigore niku Says:

    meritau sa mearga la venetia.e cel mai tareeeeeeeeeee cuplu

  10. 91
    cata Says:

    elena si alin va sustin!aveti grija unul de celalalt si impreuna, de bunica voastra!sunteti cei mai tari!

Pages: « 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free