Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5


alin si elena npm5Alin si Elena, cel de-al doilea cuplu format in competitia Nora pentru mama 5,  au fost urmatorii care au avut parte de juraminte de iubire. Alin a cerut-o in casatorie pe Elena, castigand din prima cei 10.000 lei si sansa de a merge in vacanta la Venetia.

Cei doi au fost de acord cu logodna, declarandu-si iubire eterna.

Credeti ca Alin si Elena s-au logodit constransi de imprejurari sau din iubire? Oare cei doi sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Merita cuplul format din Elena si Alin sa petreaca o vacanta in Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

143 comentarii la “Alin si Elena s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    ionela Says:

    alin si elena sunteti cei mai tari si cei mai sinceri…totta lumea kre nu va inghite sa va suga!!!contati si pe votul meu!!!

  2. 49
    Alina Says:

    dap aveam o nelamurire in privinta lui Alin da dupa tot ce am vazut ieri el chear o iubeste pe Elena si ea pe el:X:X:XX::nu poti fi gelos daca nu iubesti:X:XXXX asa ca sunteti cel mai frumos,sincer si credibil cuplu :X:X:Xva votez sa plecati la venetia:Xsi in legatura cu dobitocu de jude sunt de acord cu “pentru jude”

  3. 48
    Meri Says:

    O pereche nepotrivita.Elena la fel ca Mara nici nu se misca in emisiuni sa nu faca greseli. Sunt pentru bani.

  4. 47
    Adriana Says:

    Imi plac foarte mult,sunt doi frumosi,se potrivesc si sper sa castige marele premiu si sa o vedem pe Elena mireasa:)

  5. 46
    AURA Says:

    SUNTETI CEL MAI CREDIBIL CUPLU DE PANA ACUM.TEMEREA ELENEI PRIVIND CRISTINA SI RASPUNSUL LUI ALIN M-AU FACUT SA VAD CU ALTI OCHI ACEST CUPLU.IN CONCLUZIE:SINCERI,FRUMOSI DI DESTEPTI.VOTAM ALIN-ELENA.

  6. 45
    pentru jude Says:

    Dar de unde ,tu esti dobitocul cel mai mareeeeeeeeeeeeeee.pe langa faptul ca sunt foarte frumosi ,sunt si destepti dar si foarte sinceri.Cel mai sincer cuplu, ei sunt.OFTICATULE,VEZI SA NU MORI DE INIMA.DACA ESTE PAREA NOASTRA TREBUIE SA NE RESPECTI ,NU DEGEABA VOTAM ATAT DE MUTI.

  7. 44
    maria Says:

    la emisiune ma uit doar pentru voi.
    sunte ti doi frumosi.:*
    bafta si sa fi-ti tari

  8. 43
    jude Says:

    sunteti niste dobitoci toti cei care ziceti ca astia doi trebuie sa castige pentru ca sunt cei mai frumosi. e adevarat ca sunt cei mai frumosi, dar de cand e asta cea mai importanta calitate? ar trebui sa fie, in primul rand, autentici, sinceri, corecti, curajosi si demni.SUNTETI SUPERFICIALI!!!! cred ca majoritatea dintre voi sunteti urati, de asta dati atata importanta aspectului fizic. URATILOR, va meritati soarta!

  9. 42
    ANISOARA Says:

    DOVEDITI CA SUNTETI CEI MAI BUNI SI ATUNCI VOM VEDEA DAR SA ARATE KANALD SI LUCRURI FRUMOASE SA NE DAM SEAMA DE CUPLURI CA DE CEARTA E PLINA LUMEA SI NU E BINE MULTA LUME VA INCHIDE TELEVIZORUL DACA NU ARATATI CEVA POZITIV CUCCES SI LA MULTI BANI ASA CUM IMI PLACE MIE SA SPUN OK

  10. 41
    maria Says:

    pacat de alin elena doar bani vorbesc

Pages: « 15 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free