Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5


mihaela si ioan npm5Ioan si Mihaela au dorit si ei sa-si declare dragostea, iar Ioan a cerut-o in casatorie pe Mihaela chiar la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Declarandu-se foarte fericiti, cei doi indragostiti au castigat in urma logodnei lor 10.000 de lei si sansa de a petrece o vacanta in Viena, orasul iubirii.

Credeti ca Ioan si Mihaela au fost pregatiti pentru aceasta logodna? Credeti ca cei doi se iubesc sau situatia i-a constrans sa faca acest pas?

Merita cuplul format din Mihaela si Ioan sa mearga in vacanta la Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

115 comentarii la “Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 80
    maria Says:

    sunteti frumosi amandoi

  2. 79
    anonim Says:

    jalnici mihaela mai aranjeazate la par te rog eu :)

  3. 78
    eu Says:

    doi copii,fara minte,ioan plin de el,arogant,mihaela va fii o menajera pentru ioan.

  4. 77
    dorina Says:

    imi pare bine ca nu au plecat astia doi la venetia,pt ca nu meritau……mihaela este o urata ,dezgustatoare ca si mama ei……..mama ei este o mahalagioaica si cred ca si-a educat si fata in asa hal,a intrat in direct si a vorbit foarte urat ……..rusine femeie needucata si nesimtita………….am sa votez si eu si multii mei prieteni,ca fata ta sa paraseasca acea casa,lasa pe alta care merita……..este cea mai antipatica fata din concurs………..

  5. 76
    amanda Says:

    doi retardati,plecati acasa in competitie nu aveti ce face

  6. 75
    andra Says:

    f* bozghoroaik imputita esti tu si mata aia rapanoasa, cu ce drept face imputita si jegoasa de t*rfa de mata familia lui daniela imputiti, in primul rand in viata voastra nu o sa ajungeti la inteligenta si scoala lor k voi sunteti niste mahalagioaice si bozghoroiace imputite care mirositi d la 10 m a transpiratie asta nu mai spuneti????

  7. 74
    laura Says:

    Doamne ,ce mama mahalagioaca are Mihaele.doamna mai bine o trimite-ti sa-si termine studiile ,se vede ca nu aveti bun simt.Mai bine ca Daniela decat ca Mihaela.Pentru Mihaela ,doar sa faca menajul pentru ca atat stie.citeva cuvinte,citeva fraze si restul ,nimic.

  8. 73
    justforfunny Says:

    Mihaelo…maica-ta e batrana si intr-o ureche. Tu esti talamba si n-ai sanse sa-ti treaca!

  9. 72
    adrian Says:

    ione iesti un ratat si un prost de 10 u cum poti sa vb cu o fata asa iesi un ratat

  10. 71
    OaNNA Says:

    Felicitariii ;) ! Sunteti cuplul meu preferat .. Ioan .. Cam are minte de copil,dar Mihaela se vede ca tine la el .. In fine nu-i treaba mea sa critic pe alti ;) asa ca nici ceilalti nu o mai faceti :| ..

Pages: « 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free