Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5


mihaela si ioan npm5Ioan si Mihaela au dorit si ei sa-si declare dragostea, iar Ioan a cerut-o in casatorie pe Mihaela chiar la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Declarandu-se foarte fericiti, cei doi indragostiti au castigat in urma logodnei lor 10.000 de lei si sansa de a petrece o vacanta in Viena, orasul iubirii.

Credeti ca Ioan si Mihaela au fost pregatiti pentru aceasta logodna? Credeti ca cei doi se iubesc sau situatia i-a constrans sa faca acest pas?

Merita cuplul format din Mihaela si Ioan sa mearga in vacanta la Venetia?

Articol realizat de Raluca Neagu

115 comentarii la “Ioan si Mihaela s-au logodit in competitia NPM5”

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    lili Says:

    sunt doi copii fara minte

  2. 29
    Ana Says:

    am mai vazut ca a facut cineva referire la d.nba Mioara care a uitat sa vorbeasca cu accent romanesc.si eu sunt plecata de 10 qani din tara dar tot pot vorvi cursiv ramaneste, nu cu accent englezesc.Nici OK nu stiu unde sa-l foloseasca romanii, chear si Gabriela Cristea.Ok nare sens de “bine, in regiula” nu cum il folosesc la orice context, in loc de e placut, frumos.GRESIT romanilor.Mihaela nu-mi place de loc ride ca proasta contunuu, o fii ea harnica, dar e prostuta.Si cind trebuie sa vorveasca incepe cu “A A A.Despre Ion ce sa spun un fustangiu de care mi-ar fi scirba sa ma bag cu el in pat inchipuindu-mi-l dezbracat.Pune ba mina si splabeste, la virsta ta trebuie sa ai pretentii.De fapt si mi8haela e ca “vaca”.Cind veti avea 40 de ani mai intrati pe usa?In concluzie nu-mi place dse voi 3.

  3. 28
    Dea Says:

    va votez imy sunteti dragi pentru a merge la venetia

  4. 27
    Dea Says:

    nu va lasati insultati de omeni care va jichnesc nici mie numi place piersingu lui mihiela dar imy place de ea si de ion fac un cuplu frumos va votez pentru a merge la venetia

  5. 26
    silviu Says:

    doi urati proasti, copii inapoiati, chiar ne uitam la desene animate?????

  6. 25
    oana Says:

    mihaela asta e o babaloaicaaaaa)))Doamne rad cu fundu knd o vad c prostanca, urata antipatica e=))=))mi-e greata de ea

  7. 24
    Vitalariu Elenna Says:

    Ce doi prosti tarani inculti. Ea este o buboasa sa fac ceva pe pirsingu tau din spranceana. El este un gras cu gusa gretos, antipatic ,figurant si cu besini ca masa care a venit cu accent de broscari doamne a uitat sa vb romaneste, nu o suport.

  8. 23
    Maria Says:

    ce taranca e mihaela asta:)))

  9. 22
    elias Says:

    da se potrivesc

  10. 21
    mike Says:

    doamne doamne !!!!!!! 2 retardati…ma intreb ce s-o alege de ei dupa terminarea competitiei,asta in cazul in care mai raman impreuna,ceea ce eu nu cred!

Pages: « 12 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free