Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

  1. 1
    Meri Says:

    Nu merita sa fie votata, are 2o ani prea multa birfa la ea, jugneste, si prea repede sa indragostit si vrea sa se casatoreasca repede si repede o sa si divorteze. Tot familia o voteaza. Nu sunt de acord cu lumea care spune ca vorbeste frumos… sa vazut ce strategii are. Silvia si Mara se vede dupa fetele lor ca ascund ceva sunt foarte atente sunt stresate sa nu o dea in bara.

  2. 2
    gaby Says:

    Ma bucur pentru cele doua fete protejate si imi plac cuplurile care le formeaza si sper sa mai fie protejate.Succes!!!

  3. 3
    madalina Says:

    e urata cu dr*ci si foarte foarte rea.o copiaza pe Elena doua rautati

  4. 4
    AndyGirl Says:

    mie imi place de tn Silvia..meriti..ai spus adevarul aseara

  5. 5
    rodica Says:

    fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea,mie imi place silvia si andrei foarte mult

  6. 6
    rodica Says:

    fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea. mie imi place de silvia si de andrei

  7. 7
    Meri Says:

    Parca e coana Chirita.

  8. 8
    Lorena Says:

    Silvia e ca o urzeala marsava care incearca sa infricoseze fetele din concurs ,
    are multe incercari josnice de a-si defaima adversarii , da dovada de o mare bunavointa in a indeplini dorintele mamelor si de stinghereala si tristete , precum si neliniste nervoasa inaintea noastra , a telespectatorilor…….Am descoperit ca acest straniu contrast e in defavoarea ei si se datoreaza aversiunii sale innascute fata de cea mai neinsemnata etalare a inteligentei sale .

  9. 9
    Ella Says:

    Draga Meri, parerea mea e ca toti, indiferent ce sex sau varsta au, detin o doza mai mica sau mai mare de ipocrizie (nu ma refer doar la cei din casa), cu atat mai mult cand stii ca esti filmat 24/24.
    Mie imi place Silvia, desi nu ma numar printre oamenii care o voteaza si consider ca sunt multi concurenti mult mai ipocriti ca ea.
    Iar in ceea ce priveste divortul eu o vad ca fiind o persoana stabila emotional, asa ca nu cred ca s-ar casatori ca sa divorteze rapid.

  10. 10
    alina Says:

    exact fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea si mie una mii scarba de silvia..nu imi place de ea deloc…e o grasa nashpa!!care se crede desteapta lumii si toti ceilalti sunt prosti dupa spusele d-rei chiar!!!doamne la fiecare finala ma rog sa nu o mai voteze nimeni pt ca chiar nu inteleg cine naiba o place pe una care se crede superioara la toti..eu una cred ca ea vrea doar sa para la fel de desteapta ca si andrei..pt ca tre sa recunoastem k andrei e un pic mai cu,cuvintele la el!!cui nu ii place ce am spus eu sa nu mai citeasca asta e parerea mea si sper sa o respectati

  11. 11
    maria Says:

    silvia are fata de matroana de bordel iar ptr ani ei arata prea batrana,sant sigura ca e foarte vulgara in afara competitiei.andrei sa cuplat cu ea de frica sa nu fie eliminat ,a vazut ca cristina la refuzat tot timpul si sa aruncat lasul aiurea.acum asi face reclama pe spatele lui valentina,este si un baiat prea plictisitor pe bune/

  12. 12
    maria Says:

    mama lui andrei sa dovedit a fi o mincinoasa ptr ca valentina nu la sarutat pe andrei,au vazut ca lumea al place ptr ca e destept iar acum si au luat avant,nu are legatura faptul ca e destept cu faptul ca e un las care sa agatat de valentina cu sarutul ptr a fi bagat in seama.rusine andrei m ai dezamagit

  13. 13
    cris Says:

    andrei,silvia si nina sunt mincinosi,perversi si falsi.ma intreb care sunt fraieri care inca o voteaza pe silvia sa fie ns.elena merita sa fie ns in casa curcubeului

  14. 14
    Corina Says:

    cum dr*cu??????????????

  15. 15
    Cosmina Says:

    esti urata in dr*ciii

  16. 16
    andra Says:

    silvia esti o frumoasa/esti preferata mea .mult succes in continuare si sper sa castigi alaturi de andrei.va potriviti f bine.

  17. 17
    ela Says:

    Andrei e destept dar moale si fals!Silvia e desteapta dar nu-si arata fata,e vulgara si tupeista,dar smechera,nu se da pe fata!Si pentru anii ei e grasa rau,o maturizeaza grasimea,nu stiu de ce nu are ambitie sa slabeasca,are un fund de cosmar,brrr!!!Nu se iubesc,se vede si s-au logodit pentru bani,ca nu-i doare gura,ha,ha!Si mai au curajul s-o critice pe Valentina,ha,ha!Cum ii baga Valentin mana in pantaloni,si cum statea ea cu gura pana la urechi si ca slanina la vedere,ha,ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. 18
    Vitalariu Elenna Says:

    Imi place Silvia am o parere foarte buna despre ia este matura in gandire face super copie cu Andrei si merita sa castige acest concurs, totodata si excursia de la Venetia.

  19. 19
    lacrimioara Says:

    Bravo,tine-o tot asa,faci un cuplu frumos cu Andrei,si celor care o critica,probabil se uita degeaba la emisiune,daca Silvia e barfitoare si rea ,atunci Valentina ce e,mama bunatatii?

  20. 20
    maria Says:

    MA DEZAMAGIT SI SILVIA ASTA E PROASTA RAU ISI FACE NISTE CULORI IN CAP CRED CA O SA FIE LA BATRANETE VA FI CHEALA

  21. 21
    mia olteanu 2009 Says:

    Felicitari acestui cuplu.Sunteti cel mai potruvit cuplu.

  22. 22
    iulia83 Says:

    maria ai grija la limbaj..fata de matroana de bordel poate ai tu..e frumoasa silvia si o sustin pana la sfarsitul competitiei

  23. 23
    maria Says:

    naspa ea naspa cuplu

  24. 24
    ANISOARA Says:

    MA REPET DACA VOI CREDETI CA E BINE ATUNCI NOROC IN VIATA COPII FRUMOSI

  25. 25
    Meri Says:

    Doi prefacuti care nu se plac.Mincinosi si rai.

  26. 26
    Doina Says:

    Va ador ca si cuplu.Sunteti preferatii mei.Si eu am trei copii care au fiecare cate o frumoasa poveste de iubire.Sunt cu sufletu langa cuplu vostru.Va potriviti foarte bine sunteti doi copii frumosi.

  27. 27
    mery Says:

    ce porcarie:) voi astia care criticati sunteti bunii de ceva?

  28. 28
    nicoleta Says:

    felicitari va votez in continuare

  29. 29
    DANIELA Says:

    felicitari si sa nu luati in seama rautatile altora sa va iubiti sincer .

  30. 30
    diana Says:

    Sunteti cel mai frumos cuplu, tin foarte mult la voi si va potriviti foarte bine. Sper sa va cunoasteti unul pe celalalt si sa va vad la nunta in finala.
    Pupici!

  31. 31
    maria Says:

    ai fata de ……….

  32. 32
    Doina Says:

    Silvia, imi placi foarte mult, esti frumoasa si ai ales cel mai valoros baiat din concurs. Cred ca sunteti o pereche reusita si m-ar bucura sa mergeti la Venetia. Sper sa va iubiti mult, sa va casatoriti si sa fiti fericiti. Vei avea o bomboana de soacra pe care o vei iubi si o vei respecta si pentru ca merita dar si pentru ca esti o fata buna si educata. Meriti titlul de nora saptamanii dar si de castigatoare a concursului!

  33. 33
    Adinutza Says:

    nu-mi place…se cearta numai pt mancare

  34. 34
    elena Says:

    Silvia esti o fata frumoasa si desteapta .Formezi un cuplu frumos cu Andrei si doresc sa fii nora saptamanii si sa mergeti in excursie la Venetia.

  35. 35
    alina Says:

    Vulpito,ti,ai vopsit parul ca o vulpe,si ai un caracter asemanator viclean ….nu ma uit la fizicul tau (lasa de dorit)de caracter nu mai vorbesc ,janic ….esti praf ,nu-mi placi deloc ,,esti o CARABA ,un dulap imens,grasa ..

  36. 36
    Alin Says:

    silvia esti cea mai buna :d
    andrei este cel mai bun
    si deci voi doi meritati saa plecat in venetia .

  37. 37
    Lorena Says:

    In ziua de astazi s-au rasturnat valorile ? Educate sunt fetele care fac striptease si se lasa pipaite in bikinel !? ………….Nu cred ca e un exemplu elocvent Silvia in ceea ce priveste educatia , poate la altceva se remarca !!!

  38. 38
    eu Says:

    nu imi placi deloc,smechera,versata fata.

  39. 39
    anonim Says:

    fata esthi jalnika nush de ce te voteaza lumea sincer nu e nmk frumos la tn .:P

  40. 40
    maria Says:

    silvia esti naspa
    andrei e cu fite in cap
    intrun cuvant falsitate

  41. 41
    ADRIANA Says:

    NU IMI PLACI DELOC,ESTI FALSA SI VENINOASA.IAR FIZICUL TAU LASA DE DORIT.MAI SLABESTE SI TU PUTIN ,PENTRU CA AI 24 SI 44.

  42. 42
    andrea Says:

    Bravo Silvia :x
    chiar meriti sa iesi noara saptamani
    il meriti pe andrei :*
    Sa stii ca te votez

  43. 43
    alin Says:

    Ce frumo0asa esti Silvia

  44. 44
    Lorena Says:

    Cati ani are atunci Silvia ? Ca n-am inteles !? 44………

  45. 45
    Lorena Says:

    Din cate am observat in promo , in Venetia s-au iscat cateva probleme de cuplu , in ceea ce-i priveste pe Andrei si Silvia …… sper sa nu pateasca ca si Vlad si Alina de la npm4 . Graba strica treaba , ma refer la logodna !

  46. 46
    maria Says:

    silvia mai slabesti draga, arati de 70 de ani

  47. 47
    rodica Says:

    Silvia esti preferata mea,sper sa iesi invingatoare,meriti.

  48. 48
    lucian Says:

    SILVIA ESTI FOARTE FRUMOASA SI DESTEAPTA .

  49. 49
    AndyGirl Says:

    bravo,sylvy
    esti o fata ok..si il meriti pa Andrei..si sper ssa va distrati la Venetia..chiar ati meritat sa castigati..va-ti iubit cel mai m oolt din kasa

  50. 50
    AndyGirl Says:

    bravo,sylvy
    esti o fata ok..si il meriti pa Andrei..si sper ssa va distrati la Venetia..chiar ati meritat sa castigati..va-ti iubit cel mai m oolt din kasa

  51. 51
    diana Says:

    nu merita vulpea asta s plece la venetia ..alin cu elena sunt cei mai frumosi ..silvia cu andrei s-au logodit doar pt bani s castige marele premiu , si k sa plece la venetia

  52. 52
    lara Says:

    Pentru maria
    Nu stiu de ce esti asa pornita pe Silvia, ma refer la fapt cum comenetezi despre ea. O cunosti cumva? De unde stii tu cate culori isi face in cap? Cate kg are? De unde ti se pare tie ca are fata de matroana? Cred ca vorbesti aiurea, doar ca sa te razbuni si sa/ti alini frustrarile tale. Mai bine te-ai duce la scoala si ai invata mai bine gramatica limbii romane, pt ca scrii ca o analfabeta. de exenplu: (iti arat un mesaj scris de tine)

    maria Says:

    November 14th, 2010 at 19:38
    silvia are fata de matroana de bordel iar ptr ani ei arata prea batrana,sant sigura ca e foarte vulgara in afara competitiei.andrei sa cuplat cu ea de frica sa nu fie eliminat ,a vazut ca cristina la refuzat tot timpul si sa aruncat lasul aiurea.acum asi face reclama pe spatele lui valentina,este si un baiat prea plictisitor pe bune/

    CORECT

    se scrie sunt sigura nu sant sigura
    se scrie s-a cuplat nu sa cuplat
    se scrie ca, cristina nu ca cristina
    se scrie isi face reclama nu asi face reclama

    Sincer du-te la scoala si lasa-te de comentarii ca tu nici macar nu stii sa scrii. Nu stiu cum ai tupeul sa iti dai cu parerea cand esti o ANALFABETA FRUSTRATA. Daca nu pricepi ce vreau sa/ti spun sa imi scrii si iti trimit DEX-ul. Asta in caz ca stii ce inseamna DEX.

  53. 53
    PENTRU LAURA Says:

    DACA ASTA ESTE PAREREA EI !DE CE NU-TI VEZI DE TREABA TA.FIECARE OM ARE CATE O PARERE,BUNA ORI REA.SI MIE MI SE PARE O VULPITA,ARE FOARTE MULTE KILOGRAME PE EA,PENTRU VARSTA EI SI JOACA MULT TEATRUPENTRU A CASTIGA CONCURSUL.

  54. 54
    maria Says:

    in vacanta la venetia sa ingrasat si ea si andrei mai unpic si silvia nu mai intra pe plasma mai slabeste tu tu

  55. 55
    lucian Says:

    MARIA NU FI DRAGA DEZAMAGITA DE CULOAREA AIA FRUMOASA A LUI SILVIA ,IN ORADEA E FOARTE LA MODA ROSCAT CAT MAI TURBAT.SI PARUL NU PICA STAI TU LINISTITA.

  56. 56
    PENTRU LUCIAN Says:

    CUM FATA DE MATROANA ESTE LA MODA IN ORADEA?

  57. 57
    mariana Says:

    sunt de acord cu parerea dianei,nu meritaua silvia si andrei sa plece la Venetia,le-au luat locul lui Alin si Elena dar cred ca si cei de la Kanal d au rastalmacit voturile in favoarea lor. s-a mai intamplat din astea si in sezoanele trecute. nu am incredere in cei din staf

  58. 58
    dani Says:

    ce pretentii are si BALENA asta pai noi PROSTI nu avem de la toine nici o pretentie baga in FIZIC SI CIOCU MIC.

  59. 59
    dani Says:

    sa inteleaga toti PROSTI sau PROASTELE gen BALENA,,?????e o falsa nu se potriveste cu …xxl

  60. 60
    bihoru Says:

    conopida asta umpluta se crede tare desteapat si fayna ……ce marime are xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

  61. 61
    rodica Says:

    Silvia esti o tipa super,eu te sustin pina la capat.Si sa nu te iei dupa toti frustatii astia care scriu numai de rau despre tine pt ca sunt invidiosi ca tot tu esti nora saptamanii. Ai o fata super ok ,iar fundul tau ca e mai mare putin nu deranjaza pe nimeni,din contra la altii asa le plac fetele cu fund mare.

  62. 62
    ella Says:

    DA,DAR DUPA .50 DE ANI.SINCER,ESTE PREA GRASA PENTRU ANII EI.MULT PREA MULT.FOARTE RAUTACIOSA,INVIDIOASA SI CU MULT TUPEU.SI NU ESTE BINE!!!!!!!!!!!!

  63. 63
    boghita Says:

    daca este Silvia asa de rea si cu mult tupeu ,atunci totusi de este cea mai votata fata din concurs?Inseamna ca este iubita de public.Silvia felicitari,sa ai mult tupeu pt ca esti intr-o competitie.

  64. 64
    mirela_mirela@yahoo.com Says:

    sa plece acasa silvia!!!!e urata rau si antipatica!!!

  65. 65
    mirela_mirela@yahoo.com Says:

    huhuuuuu silvia si andrei!!!!! plecati acasa uratilor!!!!!!

  66. 66
    any1960 Says:

    SILVIA eu te sustin .in legatura cu lucrurile cu fardurile sunt diacord cu tine.daca aceste lucruri se pot aduce de acasa eu nu inteleg de ce nu are fiecare.?lucruri personale sa inteleg este voie ………ah ele acasa nu au ca o duc f rau .dar aici vai doamne sunt cineva.am ramas uimita ca folosesc si se mai si rid .rusine celor ce se dau mari si nu au cele necesare .

  67. 67
    AURA Says:

    Sivia,ce fata capricioasa,mofturoasa,invidioasa esti!Daca nu vrei sa imprumuti lucrurile tale,trebuia sa le explici de la inceputul concursului ca,lucrurile nu de dau si totul era bine.tu vrei sa te voteze lumea iar acum faci pe suparata.Daca erai mai slabuta sunt sigura ca si tu imprumuta-i lucrurile fetelor.

  68. 68
    pentru ana Says:

    INVATA SA SCRII ROMANESTE SI DUPA ACEEA POTI SA COMENTEZI.

  69. 69
    eu Says:

    Silvia,dk iai imprumutat pantalonii cristinei cred k a inotat in ei,bn k nu s\a inecat …ha ha ha vuplita rautacioasa,a fost invispusa,k doar ii s\au urcat hormonii,smechera rau.

  70. 70
    rodica Says:

    SILVIA ESTI O FRUMOASA SI O DESTEAPTA.FELICITARI TINE-O TOT ASA.

  71. 71
    lacrimioara Says:

    bravo Silvia ,Andrei,meritati sa fiti fericiti si nu raspundeti provocarilor,toti sunt invidiosi pe voi,multi nu inteleg ca aspectul fizic conteaza mai putin,inteligenta e pe primul loc,dar asta e,multora le place sa manance r—t din gura si sa scrie numai porcarii de voi si nu numai.

  72. 72
    pentru lacramioara Says:

    OARE UNDE TINE INTELIGENTA SILVIA?EU SINCER NU O VAD!CIT DESPRE CE NE-AI DAT SA MANCAM,SE VEDE CAT ESTI DE INTELIGENTA.RAU ..,,,,,,,DE INTELIGENTA.SINCER,SIMTE CA ,PIERDE TEREN SI DA IN CLOCOT.CAND ALIN A FACUT GLUMA CU SACUL DE BOXNU S-A ARATAT SUPARATA.BA CHIAR I-A SPUS D-NEI NICOLITA CITEZ,,LASA BUNI,EU NU MA-M SUPARAT PE ALIN,BA CHIAR MI-A FACUT UN FAVOR.M-A AJUTAT SA AJUNG NORA SAPTAMANII.A CASTIGAT EXCURSIA DE LA VENETIA,ARE UN BAIAT BUN LANGA EA ,OARE CE MAI VREA?ACUM DINTR-O DATA SI-A ADUS AMINTE DE TOATE:DE ALIN,DE CRISTINA,SI DE MULTE ALTELE.STII CE CRED EU:I-AU LUAT HORMONII RAZNA SI NICI NU-L PLACE PE ANDREI.

  73. 73
    lacrimioara Says:

    nu ma cred super inteligenta,oricum fata de altii care scriu numai porcarii si cuvinte aruncate in unii si altii,sa stii ca sunt.

  74. 74
    PENTRU LACRAMIOARA Says:

    DAR TU CE FACI?NU AM VAZUT NIMIC INTELGENT SCRIS DE TINE.LA FEL AI SCRIS SI TU NUMAI PORCARII SI PROSTII LA ADRESA ALTOR CONCURENTI ,CARE SUNT PE PLACUL NOSTRU.SILVIA PRIN COMPORTAMENTUL AFISAT NU FACE DECAT SA FIE VAZUTA CU ADEVARATA FATA A EI.SI POATE EA MAMANCA CE NE-AI DAT TU NOUA SA MANCAM.POATE DE ASTA ESTE SI FOARTE GRASA SI REA.

  75. 75
    PENTRU LACRAMIOARA Says:

    ESTI ATAT DE INTELIGENTA DE BUBUIIIIIII,AM VAZUT DUPA PROSTIILE SCRISE, CUVINTELE URATE ADRESATE NOUA(GEN MANACAM R..,T)ESTI LA FEL DE,, DESTEAPTA ,,PRECUM SIVIA.NU CUMVA ESTI DIANA DE LA NMP4?

  76. 76
    teo Says:

    silvia se victimizeaza mereu ca are o stare mai proasta in ultima vreme starea asta o are de mult dar nu are ce raspunsuri sa dea a vazut ca greseste mereu acum ne arata silvia adevarata ei fata

  77. 77
    mery Says:

    SILVIA E CEA MAI PERICULOASA FATA DIN CASA APOI CATALINA IULIA DAR AVETI RABDARE CA INCA NU AU FOST ATACATE SI PROVOCATE SUFICIENT AS VREA SA O VAD PE MUTA DE IULIA CAND VA EXPLODA CAND O VAD CA SCOATE LIMBA AIA LATA CAT LIMBA DE LA BOCANCI IMI E SILA SA MA UIT LA EA

  78. 78
    CATY Says:

    andrei nu poate sa mai dea inapoi pana cand mama lui nu ii va spune cat de urat se vede de afara caracterul silviei el nu stie cum a reactionat buldozerul cand s-a certat cu cristina sta langa ea fortat pentru ca andrei a spus la inceputul competitiei ca silvia nu e genul lui de femeie si peste noapte hop ca s-au si logodit

  79. 79
    Cbaby Says:

    la provocarea cu logodna niciunul dintre ei nu stiau de aceea andrei si silvia au fost lasati la urma sa vada daca andrei accepta pentru ca el spunea mereu ca vrea sa fie ceva deosebit la el romantisme etc si cum a vazut banii nu a mai stat deloc pe ganduri si hop s-au logodit

  80. 80
    anisoara Says:

    asa este .si eu ma asteptam cind am vazut ca sunt lasati la urma. dar cind au vazut banii nu au mai stat pe ginduri.asa este. andrei mereu spunea ca el vrea ceva special …fals.

  81. 81
    lacrimioara Says:

    fiecare cu parerea lui,si pt cea care-mi tot da raspunsuri,tine-ti comentariile si aberatiile pt tine,se vede clar cat de inteligenta esti si tu.Da-mi un exmplu din ceea ce am scris eu nelalocul lui la adresa altor concureti,si vezi sa nu bubuiiiiiiiii tu.

  82. 82
    lacrimioara Says:

    Pt curiozitatea ta nu sunt Diana .

  83. 83
    pintea vlad Says:

    nu e corect ce se intampla in direct concurenti au venit sa isi caute jumatatea s-au sa stie o tara intreaga viata lor personala . De ce nu se vorbeste numai de competitie nu de ce-au facut ei afara asta e problema lor nu la emisiune……

  84. 84
    PENTRU LACRAMIOARA Says:

    TU NU VEZI REALITATE, PENTRU CA DEMULT TIMP AI BUBUITTTTTTTTTTTT.TU CHIAR NU VEZI CA,ANDREI NU TINE CU SILVIA. EU CRED CA O PLACE PE CRISTINA.

  85. 85
    dana Says:

    BALENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA din BIHORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AFARA ca PROTI NU TE SUPORTA

  86. 86
    anisoara Says:

    silvia de cind ai venit dein vacanta esti alta.

  87. 87
    ANISOARA Says:

    SILVIA NU MA CUNOSTI NU TE CUNOSC.DAR MIE UNA NU IMI MAI PLACE DE VOI.DE CIND AI VENIT DIN VACANTA NU AI POVESTIT MARE LUCRU.AI AVUT GRIJA SA SPUI CA TE-AI INGRASAT.URIT.CEVA AMINTIRI FRUMOASE ERA DE SPUS.DAR VOI NIMIC.SI PARETI ALTE PERSOANE SINCER CE URMARITI?BANII.NIMIC MAI MULT.DAR PINA LA BANI TREBUIE SA FIE IN CASA MAMA LUI ANDREI.JOCUL NU E CORECT DE LA INCEPUT.PACAT DE TOATE MAMELE DIN CASA.CA SUPORTA ATITEA.DE ACASA E F. USOR SA PUI LA CALE TOTUL.CU MINE CRED CA SUNT MULTI DIACORD.FARA MAME IN CASA CELELALTE MAME SUNT IN DEZAVANTAJ…..VOM VEDEA.SI MULTE SURPRIZE CURIND.ATIT POT SPUNE SCUZE DACA AM GRESIT CEVA .

  88. 88
    catalin Says:

    FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOARTE RRRRRRRRRRRRRRAU

  89. 89
    catalin Says:

    NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  90. 90
    alexandra Says:

    In calitate de fosta concurenta ca si tine de altfel Silvia…esti o fata buna…insa nu am avut cum sa te cunosc mai mult de atat.!…dar in topul preferintelor mele esti ”THE NUMBER ONE!”Bafta cu Andrei…MARELE PREMIU VA, VA ASTEPTA IMPREUNA CU ACESTA …FERICIREA…!CASA DE PIATRA VA DORESC AMANDURORA!

  91. 91
    alexandra Says:

    Bravo Silvia si Andrei,meritati sa fiti fericiti si nu raspundeti tentatiilor,toti sunt invidiosi pe voi,multi nu inteleg ca aspectul fizic conteaza mai putin,inteligenta e pe primul loc,dar asta este …!
    Fiecare om mai are si dusmani ca fara dusmani este ca si mort de altfel.
    Si eu poate am avut dusmani si poate aveam si eu norocul sa imi gasesc si fericirea si ….de altfel sufletul pereche in fond pana la urma nu…dar asta este in viata mai si pierdem mai si castigam..insa multi oameni de multe ori pierde ca si in cazul meu…

  92. 92
    alexandra Says:

    BAFTA SILVIA SI ANDREI !VA SUSTIN!!!!!!!!!!!!

  93. 93
    lacrimioara Says:

    La multi ani !!chiar daca e cu intarziere ,multa putere ca sa puteti continua in concurs, sa nu dati curs rautatilor care va apar la tot pasul.Sanatate si tot ce e mai bun in acest an.

  94. 94
    catalin Says:

    proasta

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free