Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    alina Says:

    exact fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea si mie una mii scarba de silvia..nu imi place de ea deloc…e o grasa nashpa!!care se crede desteapta lumii si toti ceilalti sunt prosti dupa spusele d-rei chiar!!!doamne la fiecare finala ma rog sa nu o mai voteze nimeni pt ca chiar nu inteleg cine naiba o place pe una care se crede superioara la toti..eu una cred ca ea vrea doar sa para la fel de desteapta ca si andrei..pt ca tre sa recunoastem k andrei e un pic mai cu,cuvintele la el!!cui nu ii place ce am spus eu sa nu mai citeasca asta e parerea mea si sper sa o respectati

  2. 9
    Ella Says:

    Draga Meri, parerea mea e ca toti, indiferent ce sex sau varsta au, detin o doza mai mica sau mai mare de ipocrizie (nu ma refer doar la cei din casa), cu atat mai mult cand stii ca esti filmat 24/24.
    Mie imi place Silvia, desi nu ma numar printre oamenii care o voteaza si consider ca sunt multi concurenti mult mai ipocriti ca ea.
    Iar in ceea ce priveste divortul eu o vad ca fiind o persoana stabila emotional, asa ca nu cred ca s-ar casatori ca sa divorteze rapid.

  3. 8
    Lorena Says:

    Silvia e ca o urzeala marsava care incearca sa infricoseze fetele din concurs ,
    are multe incercari josnice de a-si defaima adversarii , da dovada de o mare bunavointa in a indeplini dorintele mamelor si de stinghereala si tristete , precum si neliniste nervoasa inaintea noastra , a telespectatorilor…….Am descoperit ca acest straniu contrast e in defavoarea ei si se datoreaza aversiunii sale innascute fata de cea mai neinsemnata etalare a inteligentei sale .

  4. 7
    Meri Says:

    Parca e coana Chirita.

  5. 6
    rodica Says:

    fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea. mie imi place de silvia si de andrei

  6. 5
    rodica Says:

    fiecare are dreptu sa voteze pe cine vrea,mie imi place silvia si andrei foarte mult

  7. 4
    AndyGirl Says:

    mie imi place de tn Silvia..meriti..ai spus adevarul aseara

  8. 3
    madalina Says:

    e urata cu dr*ci si foarte foarte rea.o copiaza pe Elena doua rautati

  9. 2
    gaby Says:

    Ma bucur pentru cele doua fete protejate si imi plac cuplurile care le formeaza si sper sa mai fie protejate.Succes!!!

  10. 1
    Meri Says:

    Nu merita sa fie votata, are 2o ani prea multa birfa la ea, jugneste, si prea repede sa indragostit si vrea sa se casatoreasca repede si repede o sa si divorteze. Tot familia o voteaza. Nu sunt de acord cu lumea care spune ca vorbeste frumos… sa vazut ce strategii are. Silvia si Mara se vede dupa fetele lor ca ascund ceva sunt foarte atente sunt stresate sa nu o dea in bara.

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free