Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    rodica Says:

    SILVIA ESTI O FRUMOASA SI O DESTEAPTA.FELICITARI TINE-O TOT ASA.

  2. 69
    eu Says:

    Silvia,dk iai imprumutat pantalonii cristinei cred k a inotat in ei,bn k nu s\a inecat …ha ha ha vuplita rautacioasa,a fost invispusa,k doar ii s\au urcat hormonii,smechera rau.

  3. 68
    pentru ana Says:

    INVATA SA SCRII ROMANESTE SI DUPA ACEEA POTI SA COMENTEZI.

  4. 67
    AURA Says:

    Sivia,ce fata capricioasa,mofturoasa,invidioasa esti!Daca nu vrei sa imprumuti lucrurile tale,trebuia sa le explici de la inceputul concursului ca,lucrurile nu de dau si totul era bine.tu vrei sa te voteze lumea iar acum faci pe suparata.Daca erai mai slabuta sunt sigura ca si tu imprumuta-i lucrurile fetelor.

  5. 66
    any1960 Says:

    SILVIA eu te sustin .in legatura cu lucrurile cu fardurile sunt diacord cu tine.daca aceste lucruri se pot aduce de acasa eu nu inteleg de ce nu are fiecare.?lucruri personale sa inteleg este voie ………ah ele acasa nu au ca o duc f rau .dar aici vai doamne sunt cineva.am ramas uimita ca folosesc si se mai si rid .rusine celor ce se dau mari si nu au cele necesare .

  6. 65
    mirela_mirela@yahoo.com Says:

    huhuuuuu silvia si andrei!!!!! plecati acasa uratilor!!!!!!

  7. 64
    mirela_mirela@yahoo.com Says:

    sa plece acasa silvia!!!!e urata rau si antipatica!!!

  8. 63
    boghita Says:

    daca este Silvia asa de rea si cu mult tupeu ,atunci totusi de este cea mai votata fata din concurs?Inseamna ca este iubita de public.Silvia felicitari,sa ai mult tupeu pt ca esti intr-o competitie.

  9. 62
    ella Says:

    DA,DAR DUPA .50 DE ANI.SINCER,ESTE PREA GRASA PENTRU ANII EI.MULT PREA MULT.FOARTE RAUTACIOSA,INVIDIOASA SI CU MULT TUPEU.SI NU ESTE BINE!!!!!!!!!!!!

  10. 61
    rodica Says:

    Silvia esti o tipa super,eu te sustin pina la capat.Si sa nu te iei dupa toti frustatii astia care scriu numai de rau despre tine pt ca sunt invidiosi ca tot tu esti nora saptamanii. Ai o fata super ok ,iar fundul tau ca e mai mare putin nu deranjaza pe nimeni,din contra la altii asa le plac fetele cu fund mare.

Pages: « 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free