Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)


silvia npm5Silvia a fost votata in procent de 48,1% din votul telespectatorilor, iesind Nora Saptamanii in Casa Curcubeului. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Elena.

Cele doua fete protejate din Casa Curcubeului l-au propus spre eliminare pe Sorin.

Ce parere aveti de clasamentul in ceea ce priveste Nora Saptamanii in Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

94 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2011)”

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    maria Says:

    MA DEZAMAGIT SI SILVIA ASTA E PROASTA RAU ISI FACE NISTE CULORI IN CAP CRED CA O SA FIE LA BATRANETE VA FI CHEALA

  2. 19
    lacrimioara Says:

    Bravo,tine-o tot asa,faci un cuplu frumos cu Andrei,si celor care o critica,probabil se uita degeaba la emisiune,daca Silvia e barfitoare si rea ,atunci Valentina ce e,mama bunatatii?

  3. 18
    Vitalariu Elenna Says:

    Imi place Silvia am o parere foarte buna despre ia este matura in gandire face super copie cu Andrei si merita sa castige acest concurs, totodata si excursia de la Venetia.

  4. 17
    ela Says:

    Andrei e destept dar moale si fals!Silvia e desteapta dar nu-si arata fata,e vulgara si tupeista,dar smechera,nu se da pe fata!Si pentru anii ei e grasa rau,o maturizeaza grasimea,nu stiu de ce nu are ambitie sa slabeasca,are un fund de cosmar,brrr!!!Nu se iubesc,se vede si s-au logodit pentru bani,ca nu-i doare gura,ha,ha!Si mai au curajul s-o critice pe Valentina,ha,ha!Cum ii baga Valentin mana in pantaloni,si cum statea ea cu gura pana la urechi si ca slanina la vedere,ha,ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 16
    andra Says:

    silvia esti o frumoasa/esti preferata mea .mult succes in continuare si sper sa castigi alaturi de andrei.va potriviti f bine.

  6. 15
    Cosmina Says:

    esti urata in dr*ciii

  7. 14
    Corina Says:

    cum dr*cu??????????????

  8. 13
    cris Says:

    andrei,silvia si nina sunt mincinosi,perversi si falsi.ma intreb care sunt fraieri care inca o voteaza pe silvia sa fie ns.elena merita sa fie ns in casa curcubeului

  9. 12
    maria Says:

    mama lui andrei sa dovedit a fi o mincinoasa ptr ca valentina nu la sarutat pe andrei,au vazut ca lumea al place ptr ca e destept iar acum si au luat avant,nu are legatura faptul ca e destept cu faptul ca e un las care sa agatat de valentina cu sarutul ptr a fi bagat in seama.rusine andrei m ai dezamagit

  10. 11
    maria Says:

    silvia are fata de matroana de bordel iar ptr ani ei arata prea batrana,sant sigura ca e foarte vulgara in afara competitiei.andrei sa cuplat cu ea de frica sa nu fie eliminat ,a vazut ca cristina la refuzat tot timpul si sa aruncat lasul aiurea.acum asi face reclama pe spatele lui valentina,este si un baiat prea plictisitor pe bune/

Pages: « 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free