Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    anamaria Says:

    nu mia placut de cristina a fost mult prea vulgara prea a aruncat cu noroi in cine nu merita iar pe d-na Paula a facuto in toate felurile acuma aete buna????????
    nu cred ca vor rezista

  2. 89
    cory Says:

    In primul rand va dosresc CASA de Piatra si ma bucur ca nasii vostrii au fost ANDREEA si STEFAN carora le doresc numai bine.CE sa zic imi pare rau ca nu a ti castigat voi pt ca eu chiar cred ca va iubiti.Dar asta e Diana are bani sa plateasca tacsu telefonu pt voturi dar ai nostri nu sunt la fel de pricopsiti dar nu disperati iubiti-va mult banii nu conteaza o sa ii faceti impreuna daca va iubiti cu adevarat.OK va pup si numai bina sa aveti o viata frumoasa si plina de speranta

  3. 88
    marinela Says:

    Va pup Cristina si Luci!Ati fost preferatii mei si imi pare rau ca nu ati luat voi marele premiu, pt.ca va iubiti cu adevarat.Cristina,ai fost o mireasa atat de frumoasa,de fapt amandoi ati fost frumosi.
    Va doresc ca lungul drum al vietii sa va fie presarat cu sanatate,bucurii si intelepciune!

  4. 87
    Lusa Mocanu Says:

    Ce vocabular ai,ce prost crescuta esti.Iti scuzi mereu comportamentul cu sinceritatea,zici mereu ca spui ce gandesti!Ca esti sincera! Esti o marlancuta plina de bube, pt ca nici de igiena nu ai auzit!
    A fi sincer nu inseamna a fi cocarlan!A tranti frust, cu cuvinte triviale tot ce-ti trece tie prin capusorul tau ——–de altfel cam sec,in fata interlocutoruluiv , nu inseamna nici pe departe a fi sincer,ci a fi marlan.Ma bucur ca D-zeu ti-a dat-o drept soacra pe simpluta de Paulina,ea e ceea ce meriti,nimic nu e intamplator!

  5. 86
    alexandra Says:

    cine are id de mes a lui cristina ?mil da si mie cineva “”"”"”"id meu :yuby_yuby08″”"”"”"

  6. 85
    mada Says:

    sunteti cei mai scumpi
    trebuia sa castigati voi!
    sunteti cei mai frumosi!

  7. 84
    Monica ( Pitesti) Says:

    Pentru flory : ai dreptate ca meritau si erau la un pas de marele premiu daca ar fi stiut ca inainte de orice in comunitate primeaza comportamentul omului, bunul simt, respectul fata de sine si cei din jur.
    Poate au invatat pentru viata.

  8. 83
    alina Says:

    VA AST LA GALATI

  9. 82
    alina Says:

    subteti cei mai frum….va ast la galati:X

  10. 81
    flory Says:

    Meritati marele premiu, pt ca va iubiti cu adevarat. Va doresc CASA DE PIATRA si toata fericirea din lume!

Pages: « 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free