Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ALINA Says:

    ma bucur ca lucian si cristina nu au castigat deoarece cristina nu il iubeste pe lucian si paula e o falsa o sa se desparta

  2. 19
    anca Says:

    Dupa cum spunea Cristina ca nu-si doreste deloc marele premiu, asa s-a intamplat ! Importanta este marea lor dragoste si vom vedea de-a lungul vremii cat sunt ei de constanti ! Alaturi de Lucian , marea ei dragoste isi va modela si comportamentul si va invata si ce inseamna sa respecti omul de linga tine! Casa de piatra!

  3. 18
    no namee Says:

    Cristina sh Lucian merita sa castige :( :X va doresc casa de piata.

  4. 17
    ion Says:

    Casa de piatra!Sa fiti fericiti!Sunteti frumosi impreuna.Meritati sa castigati,dar ……..a castigat ceeea ce in tara primeaza……..incultura.

  5. 16
    geo Says:

    felicitari cris si luci sunteti facuti unul pt celalalt cris nu te schimba

  6. 15
    geo Says:

    felicitari

  7. 14
    gaby p Says:

    da meritau pentru ca au fost naturali in competitie fata de diana care era o increzuta si este o lingusitoare stie sa se bage sub pielea omului,sa vazut clar la parinti dianei cum isi rodeau unghile inainte sa se deschida plicul mai aveau putin si explodau ,sevede clar ca sunt niste oameni avari siar minca si c……. de sub ei . felicitari cristina si luci tot inainte va doresc casa de piatra ,

  8. 13
    sterica Says:

    felicitari cristina si lucian ne gasim lka galati te pupam si te iubim

  9. 12
    sterica Says:

    cristina si lucian merita sa castige ptr ca se vede ca se iubesc diana este falsaaaaaaaaaaaaa vrea baniiiiiiiiiiiii

  10. 11
    moldovan alexandra Says:

    cristina si lucian dupa parerea mea nici nu au meritat sa intre in finala…as vrea ca acest mesaj sa il cititi cristinei ea este foarte artagoasa si rea de gura .cred ca ia a atacato pe diana ca sa se ridice ea mai mult in picioare.lucian este foarte incapatanat ei doi pur si simplu au venit in concurs ca sa isi bata joc de cinev si au reusit sau legat de cei care au stiut ca sunt mai slabi si la care nu le sta in caracter sa se certe erau siguri ca o sa castige ,ei uite ca nu a fost asa si imi pare bine .

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free