Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

  1. 1
    cristina Says:

    Cu siguranta merita Cristina cu Lucian sa castige acest concurs deoarce ati fost singuru cuplu din competite la care sa vazut iubirea in orice caz felicitarile mele va dosresc casa de piatra , multi bebei si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti , eu cred in iubirea voastra tocmai de acea vam si votat dar se pare ca diana a reusit cu fal;sitatea ei sa castige . MULT NOROC. va pup cu mult drag

  2. 2
    yone Says:

    nu.absolut deloc.respectul care la avut cristina cu doamna paula lasa de dorit fata de respectul dianei fata de doamna valeria.miam dorit dintotdeauna sa castigi.esti o fata modesta nu cu gargauni la cap,

  3. 3
    maria Says:

    s a vazut cit i a simpatizat publicul ,pt ca e ca o vipera ,nu te ai stiut cooomporta,daca faci si in casat asa e vai de lucian.

  4. 4
    simina irina Says:

    mai mult ca sigur

  5. 5
    Diana Says:

    Poate ca meritau sa castige…dar comportamentul cristinei a indepartat`o de marele premiu si de votul telespectatorilor

  6. 6
    georgetta Says:

    Acest cuplu nu a castigat din cauza Cristinei pentru ca a avut un comportament urat fata de Diana. Nu a fost fair-play fata deDiana aincercat sa o atace prin multe jigniri.

  7. 7
    nicoleta Says:

    si eu sant un cumplu foarte frumos ; bineinteles ca meritau si ei sa chstige pt ca diana si valentin cu partea financiara stau destul de bine da acuma asa a vrut d_zeu va doresc casa de piatra si numai bine

  8. 8
    ina Says:

    felicitari!!!
    meritati remiul cel mare!!!voi chir va iubiti!!!nu e teatru ca la diana!!

  9. 9
    ioanna Says:

    cu siguranta meritau ei marele premiu
    dar au avut altii grija sa castige diana cu valentin

  10. 10
    ade Says:

    ce iubire ai vazut tu?
    aia ii iubire ca il joaca cristina pe degete de doamne feri,si a incercat si cu mama lui lucian tot asa da nu ia mers.poate luci o iubeste da cristina il place pt faptul ca il manupuleaza maxim.

  11. 11
    moldovan alexandra Says:

    cristina si lucian dupa parerea mea nici nu au meritat sa intre in finala…as vrea ca acest mesaj sa il cititi cristinei ea este foarte artagoasa si rea de gura .cred ca ia a atacato pe diana ca sa se ridice ea mai mult in picioare.lucian este foarte incapatanat ei doi pur si simplu au venit in concurs ca sa isi bata joc de cinev si au reusit sau legat de cei care au stiut ca sunt mai slabi si la care nu le sta in caracter sa se certe erau siguri ca o sa castige ,ei uite ca nu a fost asa si imi pare bine .

  12. 12
    sterica Says:

    cristina si lucian merita sa castige ptr ca se vede ca se iubesc diana este falsaaaaaaaaaaaaa vrea baniiiiiiiiiiiii

  13. 13
    sterica Says:

    felicitari cristina si lucian ne gasim lka galati te pupam si te iubim

  14. 14
    gaby p Says:

    da meritau pentru ca au fost naturali in competitie fata de diana care era o increzuta si este o lingusitoare stie sa se bage sub pielea omului,sa vazut clar la parinti dianei cum isi rodeau unghile inainte sa se deschida plicul mai aveau putin si explodau ,sevede clar ca sunt niste oameni avari siar minca si c……. de sub ei . felicitari cristina si luci tot inainte va doresc casa de piatra ,

  15. 15
    geo Says:

    felicitari

  16. 16
    geo Says:

    felicitari cris si luci sunteti facuti unul pt celalalt cris nu te schimba

  17. 17
    ion Says:

    Casa de piatra!Sa fiti fericiti!Sunteti frumosi impreuna.Meritati sa castigati,dar ……..a castigat ceeea ce in tara primeaza……..incultura.

  18. 18
    no namee Says:

    Cristina sh Lucian merita sa castige :( :X va doresc casa de piata.

  19. 19
    anca Says:

    Dupa cum spunea Cristina ca nu-si doreste deloc marele premiu, asa s-a intamplat ! Importanta este marea lor dragoste si vom vedea de-a lungul vremii cat sunt ei de constanti ! Alaturi de Lucian , marea ei dragoste isi va modela si comportamentul si va invata si ce inseamna sa respecti omul de linga tine! Casa de piatra!

  20. 20
    ALINA Says:

    ma bucur ca lucian si cristina nu au castigat deoarece cristina nu il iubeste pe lucian si paula e o falsa o sa se desparta

  21. 21
    madalina Says:

    metitau sa castige Cristina cu Lucian.

  22. 22
    sido Says:

    DAAA ei trebuiau sa castige..oricum au castigat o familie…si sigur vor fi foarte fericiti pt ca se iubesc cu adevarat…le doresc casa de piatra si sa nu fie suparati…ei au avut de castigat mult mai mult decat diana si vali..care niciodata nu o sa aiba o relatie ca a voastra…CASA DE PIATRA si sa va iubiti ca si pana acum…si sa fiti voi ca intotdeauna…va pup.

  23. 23
    alina Says:

    cristina si lucian trebuia sa castige premiul cel mare ati fost cel mai frumos cuplu din competidia nora pentru mama 4 va felicit sa va urez casa de piatra si multi copii,sanatate si mult noroc

  24. 24
    nik Says:

    normal ei sunt cei mai frumosi

  25. 25
    MIKA Says:

    Am fost f. dezamagita ca nu ati castigat marele premiu pt.ca ati fi meritat mai ales ca voi ati demonstrat ca va iubiti.va doresc CASA DE PIATRA ,FERICIRE,MULT NOROC IN VIATA SI CAT MAI MULTI COPII sa aiba ce arbitra Lucian. Cristina te asteptam la Galati. Va pup dulce.

  26. 26
    MIKA Says:

    Am fost f. dezamagita ca nu ati castigat marele premiu pt.ca ati fi meritat mai ales ca voi ati demonstrat ca va iubiti.va doresc CASA DE PIATRA ,FERICIRE,MULT NOROC IN VIATA SI CAT MAI MULTI COPII sa aiba ce arbitra Lucian. Cristina te asteptam la Galati. Va pup dulce…

  27. 27
    ALEGNA Says:

    NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!si nici in finala CRISTINA SI LUCIAN NU MERITAU SA FIE

  28. 28
    andreea Says:

    NJU CU SIGURANTA CI SIGUR SIGUR TREBUIA SA CASTIGE EI PENTRU CA LA EI S-A VAZUT IUBIRE SINCERA… DAR O SA VEDEM NOI PESTE 1 AN 2 CE SA LEGAT DE VIATA DIANEI SI A LU VALI ….

  29. 29
    Alexandra Says:

    Da de ce nu? eu cred ca toti meritau sa castige.. macar cate un sfert din premiu…

    Oricum distractie placuta in luna de miere

    Casa de piatra..:)

  30. 30
    andreea Says:

    cu siguranta merita cristina si lucian chiar dak s-au mai certat dar sa vazut k se iubesc si ma bucur pentru ei k s-au casatorit k se potriveau fff bine.cristina era o printesa imbracata in mireasa si lucian un frumos.le doresc multa fericire,eu imi doream sa va vad castigatorii k vam votat ff tare dar in concurs miam dat seama k cn e mai fals si mai tacut castiga,diana a stiut sa joace.

  31. 31
    Andreea Says:

    In nici un caz nu au meritat.sunt fericita ca au castigat diana si valentin.ei nu au fost falsi deloc.ba chiar au meritat marele premiu spre deosebire de cristina si lucian

  32. 32
    Andreea Says:

    In nici um caz.dupa toata ura care o poarta in suflet…nu asa se face.intradevar.cei mai buni au castigat(diana si vali)

  33. 33
    madyyya Says:

    cel mai mult imi doream sa castige cristina si lucian d ar asta e ,. va doresc casa de piatra si sa fiti fericitii .

  34. 34
    miha Says:

    Au 48 de h la dispozitie :P

  35. 35
    claudia Says:

    iarasi te contrazic cristina scuza-ma
    unde sa vazut iubirea asa de mult la ei??????????
    in jicnirile ce i le aducea cristina doamnei paula?eu nu am vazut nici mai mult nici mai putin ca la diana si vali
    ……………………………………………………………………………..

  36. 36
    iuliana Says:

    buna critina,nu am o parere prea buna despre lucian sa ti spun si dc un barbat cand spune k pt tine a intrat in casa si k te vrea inseamna k are ochii numai pt tine,k a fakut k brandusa la munte asa pote sa ti fak si afara un barbat kare te a fakut o pe fata fii sigura k o sa mai fak o sa vezi k imi dai dreptate,cat despre domna paula nu te vrea nik in ruptul capului dak o sa stai k ea o sa va certati toata ziua sa ai grija de tine

  37. 37
    dana Says:

    ce iubire ai vazut tu???o iubire care a facut o pe paula praf????o mama care a fost tratata ca o oarecare….?asta e iubire?ca mutu de lucian a stiut sa si faca mama si familia de ras???asta e iubire?si cum cristina care la 20 de ani care a facut ce a facut????si a vb cum a vb???cand i a zis lui vlad sa i manance ce are intre picioare????si cand a jignit ….bine ca a jignit o brandusa a meritat cand a facut o jeg si scarba asta e…..o persoana la 20 de ani nu poate avea in ea atata ura dusmanie si invidie,,,,,,mereu a invidiat frumusetea dianei si puterea ei….dia a meritat sa castige!si ea nu va avea o casnicie fericita langa mutu ala…pentru ca paula nu o place deloc pe cristina…..dar totusi ele sar intelege bine au acelasi comportament murdar…….

  38. 38
    Mada Says:

    =)))) . Doar atat!

  39. 39
    lore Says:

    cristina desi nu ati acstigat marele premiu oricum voi sunteti cei mai frumosi si la voi e adevarata dragoste nu la ei.in orice caz va felicit sunteti preferatii mei va doresc numai bine dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna si un zambet la fiecare lacrima sa fiti fericiti si mult mult noroc.va pup dulce aveti grija de voi

  40. 40
    STEFANIA Says:

    Intradevar merita sa castige Cristina cu Luci.” Banul la ban trage”

  41. 41
    paula Says:

    va pup si sa aveti mult noroc in viata

  42. 42
    adriana Says:

    cred k cristina si lucian meritau sa castige

  43. 43
    patrique Says:

    sunteti cel mai tare cuplu din casa si va doresc casa de piatra si sper sa fiti impreuna mult timp de acum in colo.au castigat aia doi,vai de capul lor
    sa va iubiti mult sunteti tari

  44. 44
    claurys Says:

    draga cristina si lucian ma bucur ca nu ati castigat nu meritati,tu cristina nu stii altceva decat sa jignesti pe toata lumea iar lucian aici ca este mut are prune in gura cand vb.sa-ti fie rusine caci nici macar nu ti-ai cerut scze la diana si lucian si paula care cica este o doamna,paula stii ce inseamna sa fi doamna ia exemplu de la doamna valeria,fi mai stilata,invata sa vb frumos.sper ca la nora ptr mama5 sa nu mai intre fel si fel de femei,fete ca sa ne putem uita lunistiti nu sa vedem jigniri etc alegeti lume ca diana,elena etc fete care au clasa si stiu sa formuleze o fraza nu ca brandusa care zici ca a crescut pe strada cu ce sa se mandreasca mama ei cand a fost intrebata¿rusine si familiei tale cristina ca tatal tau nu si-a impus punctul de vedere cand trebuia.imi este sila sa ma uit la voi.

  45. 45
    cristina Says:

    imi pare rau ca nu a xstigat cristina si lucian se vede case iubesc or cum imi pare bine ca siau unti destinele si casa de piaatra

  46. 46
    no namee Says:

    Deageaba o castigat scorpia de diana cu chelu :) ) se vede ca nu se iubesc :-jjj

  47. 47
    ana Says:

    cei mai frumoshiiiii>:D<

    va poooop dulceeee;x

  48. 48
    Ilonka Says:

    Nu meritau sa cistige!Comportamentul lor s-a lasat de dorit,Le urez noroc ,dar daca asa se vor comporta si in viata de toate zilele,nu o sa fie casnicie lunga,Parintii trebuie respectati,totdeauna,toata viata.

  49. 49
    cristyna Says:

    nu merita diana sa castige ,eu as fi preferat pe cristina si lucian de ce nu sa luat in considerare ce-a facut diana cu vali la dus trebuia sa fie descalificati dar asta este le doresc din suflet la cristina si lucian casa de piatra si multa fericire va pup de la medias

  50. 50
    katalina kata Says:

    cristina si luci meritati sa castigati dar v-ati castigat unu p celalalt.

  51. 51
    ramona b acau Says:

    VOI MERITATI MARELE PREMIU!DIANA E O PREFACUTA SI O FUDULA…TU ESTI GENUL DE FATA CARE STIE SA PUN APUNCTUL PE “I”..TE APRECIEZ SI IMI PARE RAU K NU ATI REUSIT IMPREUNA SA CASTIGATI…SUNTETI UN CUPLU MINUNAT..BAFTA IN VIATA

  52. 52
    mia olteanu 2009 Says:

    Ma bucur nespus de mult ca nu ati cistigat. Nu ati meritat sa va votam,tot concursul ati dat dovada de prostie si de nesimtire. Toti 3 sunteti falsi si invidipsi. i.Doamna Paula nu a suportato pe Cristina niciodata,dar, la final a crezut ca va cistiga marele premiu si a inceput sa o laude. Vai, ce fete a-ti facut cind s-a dat rezultatu
    Pina termina Lucian facultatea tu Cristina sa tai frunza la ciini sau sa te rogi de doamna Paula sa-ti dea bani de tigari si sa urmaresti toate emisiunile sa vezi ce bine iti statea cind bagai mina in fund si dupa aceea in gura.

  53. 53
    onitza Says:

    yo sunt de parere k lucian sh cu cristina meritau cu adevarat sa ia marele premiu….nu diana sh valentin…dar asta le’a fost norocul

  54. 54
    aura Says:

    ei meritau cu siguranta sa castige.eu cred ca merita sa castige cristina,dar a castigat diana pt ca a votat-o pana nu a mai putut taicasu

  55. 55
    una Says:

    se spune ca toate miresele sunt frumoase…dar aseara si cristina si diana au lasat de dorit…bineinteles ca nu a fost vina lor…ma refer la coafuri…jalnic! cat despre cristina, buboasa, ar fi trebuit si ea sa se trateze,macar inainte de nunta, trebuia sa se gandeasca ca da nasol cu cosurile alea!au fost falsi cu totii!

  56. 56
    aura Says:

    mia olteanu!!!!cristina si lucian nu s-au casatorit pt marele premiu!!!toata lumea stia ca o sa castige diana si chelu pt ca diana de cand a fost eliminata elena a iesit aproape mereu nora saptamanii in afara de cateva ori 2-3 ori cand a iesit vero…asa ca…asta este LOGIC!!!!si oricum pe diana a votat-o tasu pana n-a mai putut ca sa fie sigur ca o sa castige….asta era simplu de gandit!!

  57. 57
    simona Says:

    eu sunt de parere k cristina singura ,singuruta si-a facut-o k mama ei sa nu castige premiul:) de guraliva ce e

  58. 58
    mona Says:

    m-am uitat la ultima emisiune unde paula a fost atat de ipocrita ca pe tot parcursul concursuluisi fiul ei este la fel de rau si prost ca si ea va meritati copii deea pt ca sunteti o apa si un pamant toti

  59. 59
    Magda Says:

    Imi pare rau pentru voi dar ati fost sub ori ce critica comportare vocabuolar bun simt toate au fost nule la voi iar dna Paula a fost o barfitoare care ducea vorba prin toata casa
    in loc sa va tempereze pe voi si sa va ofere ceva frumos ea umbla cu barfa iar tatal tau Cristina nu a stiut sa-ti deie nici un sfat daca nu ati avut educatia necesara de comportament in societata macar formativ-o singuri altfel nu ve-ti reusi in viata este un proverb.”Cine ridica sabia de sab ie va muri: asa ca fiti atenti in viata!Ce ati cautat aia ati gasit.

  60. 60
    dana Says:

    cristina e o perversa si o invidioasa!urata mai esti=)))

  61. 61
    dana Says:

    aa si inca ceva ce cap mare ai=)))))

  62. 62
    andeea Says:

    Diana ai fost freferata mea chiar si vali si doamna valeria daca vrei sa vb cu mine baga id meu andreea_adelina08 team votat din tot deauna te iubesc ca pe mama mea si voi meritati marele priemi nu lucian si cristina lucian parca era adunator de gunoaie la tomberon si ai felicit pe nasii tai alina si ionut pentru bebe

  63. 63
    sorinv Says:

    am votat diana ca sa nu castige cristina. pentru comportamentul ei din intreaga emisiune.
    dar cum pentru ea numai dragostea “a contat”, s-a ales cu ce merita:cu lucian; sa vad cum se va descotorosi acum de el.

  64. 64
    catalyna Says:

    te rog frumos crysss dami add kata_ubilea_tha esti pref mea vreau neaparat sa vb cu tne casa de piarta :Xdami add kata_ubilea_tha

  65. 65
    miha Says:

    ha ha Cristina! in your face :) ) ai sperat degeaba sa castigi ca tot cu mana goala te duci acasa si cu un sot luat din complezenta. Daca prietena ta Alina nu a crezut in voi 2 cum am fi putut noi cei de acasa? Chiar daca Diana o sa se desparta de Valentin mai tarziu, tot ei meritau premiul pt ca ea a stiut macar sa se poarte ca un om normal, a fost o finuta si s-a cenzurat chiar si cand ar fi trebuit sa ii dea peste gura Cristinei.

  66. 66
    miha Says:

    Si nu le mai plangeti atata de mila. Moderatoarea a tinut cu ei cat a putut. Dna Gabriela a aratat si ea ca e om si nu poate sa fie obiectiva, preferatii ei au fost Cristina cu Lucian. Nu stiu de ce la marea finala a adus-o in discutie pe Lili…putea sa taca si sa faca sa fie o seara frumoasa pt miri, nu sa vb la nunta lor despre o fosta iubita. Daca s-a luat de Vali si Lili trebuia sa se ia si de Cristina si Ionut (sau cum il chema pe ala cu care a fost in casa) si de Lucian si Brandusa cu faza de la munte ( ca au vorbit o gramada despre asta in casa). In fine….banii sunt unde trebuie…I-ar fi placut dnei Paula o nora ca Diana, asa ciobanita cum ii spuneau toti ca este, i-ar fi suras un pik banii ei si marele premiu :P Cristina si Lucian daca se iubesc cu adevarat o sa-si faca impreuna un viitor chiar daca nu luat premiul.

  67. 67
    lygya Says:

    casa de piatra si multa fericire…si multi copii.ati fi meritat cu prisosinta premiul!PACAT k a luat cine nu trebuia’.

  68. 68
    oana Says:

    mia olteanu…si cristina trebuie sa termine facultatea nu doar lucian:D
    se pare ca nu te-ai uitat de la inceput:D

  69. 69
    gaby Says:

    cel mai frumos cuplu! meritau sa castige! atat cristina cat si lucian nu au dat dovada de falsitate in concurs!

  70. 70
    NICOLETA Says:

    CRISTINA SI LUCIAN ADEVARATII CASTIGATORI AI ACESTUI CONCURS…PRINTUL SI PRINTESA DE LA NPM4

  71. 71
    geo Says:

    meritau sa castige……….decat prefacuti aia de diana si vali oricum tatal ei nu o sa fie deacord cu vali niciodata, nici cristina nu a fost perfecta dar formeaza un cuplu foarte frumos cu lucian macar ei au fost sinceri

  72. 72
    giuliaa Says:

    buna…cristina daca vezi msg-ul asta da-mi si mie id tau te rog…id meu este sexy_angel_1989@yahoo.com…ms

  73. 73
    dana Says:

    diana preferata tuturor va pup si casa de piatra!!!!normal ca nu meritau sa castiga mutu cu cristina care au facut cu paula ce au vrut au spalat cu ea pe josssss!!!!rusine

  74. 74
    mihu Says:

    cate kilograme de fond de ten , pudra si altele a folosit ca sa arate bine miresuta?…buboasa vulgara

  75. 75
    yo Says:

    gresit cristina si lucian au castigat luna de miere pe litoralul romanesc nu in antalia.
    in antalia au castigat luna de miere numai castigatorii.

  76. 76
    cori Says:

    eu as fi preferat sa gastige crisina si lucian meritau mai mult acest premiu decat diana si vali care sunt 2 prefacuti si mincinosi in acelesi timp eu o sa vreau sa vad dovada la televizor cand o sa acorde o parte di marele premiu la o familie de nevoiasi asa cum a zis la televizot in fata la atea mii de telespectatori vrem dovezi nu vorbe in vant cum face ea de obicei
    cristina tu in acest concurs ai castigat mult mai mult de cat diana o iubire de care poti profita pe cand diana nu poate spune acelasi lucru ea sia cumparat iubirea si nu o sa simta niciodata ca e iubita cu adevarat

  77. 77
    cori Says:

    crisina eu te-am preferat toto timpul si vam votat intreaba-l pe luci daca are un var dan necula si o, verisoara georgiana necula sunt si ei din galati

  78. 78
    etta Says:

    nici cristina si cu atat mai putin alina,nu meritau sa castige.alina prin absurd ,daca facea casatoria era clar c-o facea pentru bani.brovo ei ca a fost mai cerebrala decat cristina,care s-a casatorit crezand c-o sa castige.TEAPA

  79. 79
    elena Says:

    singurii castigatori ..sunt crisina si lucian care meritau cu adevarat marele premiu ..
    se iubesc…ceilalti nu….
    si aveau nevoie de sustinere…ceilalti nu aveau…
    oricum primul cuplu…tindea doar spre locul i…si marele premiu…se vedea cu ochiul liber…
    nu e vorba de iubire si sentimente curate intre acei doi…prefacuti…
    pacat…

  80. 80
    Monica ( Pitesti) Says:

    Draga mea Cori sa inteleg ca esti ruda cu Lucian. Da, Lucian merita marele premiu. El chiar daca s-a mai ciondanit cu maica-sa, a mai facut unele greseli in concurs, totusi era topit de sentimente pentru Cristina.
    Pe cind, Cristina, nu a facut decit sa-l transforme in catelusul ei. Asa cum o ironiza prietena ei Brenda, nu a fost o statornica. Statea cu Lucian de mana si-i trimitea bezele lui Laurentiu, statea cu Lucian de vorba la doi pasi de soacra si-l invita pe Vlad la…degustari obscene. Eu si multi altii, chiar daca la un moment dat ne-a placut Cristina, vazind una-alta, ne-a dezgustat si ne-am reorientat. Si ei au plecat cu niste banuti, au si o luna de miere iar daca se iubesc cu adevarat, sunt tineri, parintii ii ajuta, nu sunt de plans. Daca Diana a fost prefacuta sau nu, timpul va decide si-n functie de ceea ce va face oamenii o vor sanctiona sau aplauda.

  81. 81
    flory Says:

    Meritati marele premiu, pt ca va iubiti cu adevarat. Va doresc CASA DE PIATRA si toata fericirea din lume!

  82. 82
    alina Says:

    subteti cei mai frum….va ast la galati:X

  83. 83
    alina Says:

    VA AST LA GALATI

  84. 84
    Monica ( Pitesti) Says:

    Pentru flory : ai dreptate ca meritau si erau la un pas de marele premiu daca ar fi stiut ca inainte de orice in comunitate primeaza comportamentul omului, bunul simt, respectul fata de sine si cei din jur.
    Poate au invatat pentru viata.

  85. 85
    mada Says:

    sunteti cei mai scumpi
    trebuia sa castigati voi!
    sunteti cei mai frumosi!

  86. 86
    alexandra Says:

    cine are id de mes a lui cristina ?mil da si mie cineva “”"”"”"id meu :yuby_yuby08″”"”"”"

  87. 87
    Lusa Mocanu Says:

    Ce vocabular ai,ce prost crescuta esti.Iti scuzi mereu comportamentul cu sinceritatea,zici mereu ca spui ce gandesti!Ca esti sincera! Esti o marlancuta plina de bube, pt ca nici de igiena nu ai auzit!
    A fi sincer nu inseamna a fi cocarlan!A tranti frust, cu cuvinte triviale tot ce-ti trece tie prin capusorul tau ——–de altfel cam sec,in fata interlocutoruluiv , nu inseamna nici pe departe a fi sincer,ci a fi marlan.Ma bucur ca D-zeu ti-a dat-o drept soacra pe simpluta de Paulina,ea e ceea ce meriti,nimic nu e intamplator!

  88. 88
    marinela Says:

    Va pup Cristina si Luci!Ati fost preferatii mei si imi pare rau ca nu ati luat voi marele premiu, pt.ca va iubiti cu adevarat.Cristina,ai fost o mireasa atat de frumoasa,de fapt amandoi ati fost frumosi.
    Va doresc ca lungul drum al vietii sa va fie presarat cu sanatate,bucurii si intelepciune!

  89. 89
    cory Says:

    In primul rand va dosresc CASA de Piatra si ma bucur ca nasii vostrii au fost ANDREEA si STEFAN carora le doresc numai bine.CE sa zic imi pare rau ca nu a ti castigat voi pt ca eu chiar cred ca va iubiti.Dar asta e Diana are bani sa plateasca tacsu telefonu pt voturi dar ai nostri nu sunt la fel de pricopsiti dar nu disperati iubiti-va mult banii nu conteaza o sa ii faceti impreuna daca va iubiti cu adevarat.OK va pup si numai bina sa aveti o viata frumoasa si plina de speranta

  90. 90
    anamaria Says:

    nu mia placut de cristina a fost mult prea vulgara prea a aruncat cu noroi in cine nu merita iar pe d-na Paula a facuto in toate felurile acuma aete buna????????
    nu cred ca vor rezista

  91. 91
    gabi Says:

    imi pare rau ptr cristina si lucian ,ptr ca ei chiar se iubesc.Le doresc casa de piatra si iubire vesnica.

  92. 92
    cristina Says:

    eu cred ca da, meritau si sa castige marele premiu, nu ce a fcaut diana su donati numai sa o voteze lumea

  93. 93
    DENISA Says:

    CRISTINA SI LUCIAN NU AVETI BUNE MANIERE SI NU MI-A PLACUT CA LA INCEPUT ATI FACUT CUPLU DE C OMPLEZENTA EU NU VA DORESC CASA DE PIATRA DOAR FERICIRE

  94. 94
    mihaela BV Says:

    Nu meritati sa castigati ,ati fost cei mai haini din competitie .Cristina ce te plangi ca ti-ai fi luat apartament ,dute sa muncesti sa vezi cum se castiga un ban si fati rata la casa .O pardon tu faci 10000 de lei in 5 minute .spor la bani.esti o parsiva .Nu mi-ar fi mirarea ca Diana sa te ajute

  95. 95
    mihaela BV Says:

    CE se iubesc vrajeala .Doar pentru bani ,circula un zvon ca stau separat

  96. 96
    mihaela BV Says:

    pentru Monica
    sa sti ca daca cristina a juca prost in ultimele 3 saptamani ar fi castigat marele premiu .prima ei greseala a fost nominalizare facuta (Vali) de acola am inteles si eu si multi telespectatori cine este Cristina cu adevarat

  97. 97
    Bodea Lidia Says:

    Ma bucur k sau casatorit.pacat k nu au castigat marele premiu.si nu mai criticati pe nimeni k nu cred k erati mai buni decat cristina si luci.meritau marele premiu.:*

  98. 98
    alina Says:

    meritau in orice caz mai mult ca prefacutii aia trei sa castige. am auzit ca deja diana a virat majoritatea premiului la biserici si batrani si vali s-a suparat si a lasat-o.rusine diana bravo cristina si luci sa aveti parte de mai multi bani si fericire. va pup sa mai auzim de voi

  99. 99
    miha Says:

    Cristina oare s-a spalat pe maini inainte de nunta? Bine ca ea a trebuit sa pupe mana dnei Paula si nu invers :P Casa de piatra…si investiti cu cap banii castigati, au luat si ei ceva chiar daca nu a fost marele premiu.

  100. 100
    Monica ( Pitesti) Says:

    Stirea de mai jos apare pe site-ul oficial Nora pentru mama 4. Ma intreb, este adevarat, cunoaste cineva, sau sunt niste simple zvonuri?

    “148mariana Says:
    July 6th, 2010 at 20:05
    Cristina si Lucian s-au despartit .In data de 4 iulie s-au certat f.tare din pricina Cristinei care a jignit-o pe d-na Paula . Cristina i-a reprosat ca Paula n-a sustinut-o cat trebuia in concurs(s-au folosit si injurii) iar soacra i-a reprosat Cristinei c-au pierdut din cauza comportamenrului ei. N-au fost batai dar nu erau departe “

  101. 101
    no namee Says:

    … dp finala, au plecat spre Galati,acasa la Lucian. .. :Xxxxx

  102. 102
    LARISA Says:

    LUCIAN SI CRISTINA nu meritau sa castige competitia nora pentru mama 4 deoarece erau falsi

  103. 103
    Lorena Says:

    Cristina si Lucian meritau sa castige marele premiu , sau cel putin 100.000 ron pt. locul II .

  104. 104
    lila Says:

    parerea mea e ca meritau sa castige ei deoarece sunt f tineri iar o casuta si ceva banuti erau un inceput………………,in compartie cu diana care avea o sit financiara mai buna…………

  105. 105
    roxy Says:

    hey draga mea vb fm d cristina ei chiarse iubesc nu stiu ce ai vz u da din kte vd nu pre ai urmarit emisiunile aja k taci darq din gura j n mi vb urat d cris ok

    criss dk vz comm lasa mi j me id u p hi5….http://blondutza1607.hi5.com

    lasa ti draq comm proate la adresa ei

  106. 106
    mikiy Says:

    meritau si ei sa castige dar mai mult diana si cu valentin’cristina a fost prea rautaceosa in casa cu toata lumea si kred k era si falsa spre deosebire de lucian care a fost si este un baiat de nota 10

  107. 107
    delcea mihai Says:

    Eu cred ca Alin este un prefacut care a venit numai pentru bani . El ataca pe toti , si zice ca toti sunt prefacuti si el este cel mai drept.
    Elena zice ca este prietena cu toate fetele dar si ea este exact ca Alin ei au venit aici pentru bani.

  108. 108
    ica Says:

    meritau zic eu din tot dinadinsul, ptk imi sunt ffffffff dragi si mi`au fost de la sf competitiei (pe`atunci) le doresc sa fie fericiti in continuare ptk stiu ca se iubesc si se vor iubi si ii pwp. mi`as dori daca se poate sa vb cu cristina pe mess sa o int ce mai face cum sunt ei am2:d……

  109. 109
    deea Says:

    meritau sa castige pt ca se iubesc cu adevarat.pwp

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free