Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    NICOLETA Says:

    CRISTINA SI LUCIAN ADEVARATII CASTIGATORI AI ACESTUI CONCURS…PRINTUL SI PRINTESA DE LA NPM4

  2. 69
    gaby Says:

    cel mai frumos cuplu! meritau sa castige! atat cristina cat si lucian nu au dat dovada de falsitate in concurs!

  3. 68
    oana Says:

    mia olteanu…si cristina trebuie sa termine facultatea nu doar lucian:D
    se pare ca nu te-ai uitat de la inceput:D

  4. 67
    lygya Says:

    casa de piatra si multa fericire…si multi copii.ati fi meritat cu prisosinta premiul!PACAT k a luat cine nu trebuia’.

  5. 66
    miha Says:

    Si nu le mai plangeti atata de mila. Moderatoarea a tinut cu ei cat a putut. Dna Gabriela a aratat si ea ca e om si nu poate sa fie obiectiva, preferatii ei au fost Cristina cu Lucian. Nu stiu de ce la marea finala a adus-o in discutie pe Lili…putea sa taca si sa faca sa fie o seara frumoasa pt miri, nu sa vb la nunta lor despre o fosta iubita. Daca s-a luat de Vali si Lili trebuia sa se ia si de Cristina si Ionut (sau cum il chema pe ala cu care a fost in casa) si de Lucian si Brandusa cu faza de la munte ( ca au vorbit o gramada despre asta in casa). In fine….banii sunt unde trebuie…I-ar fi placut dnei Paula o nora ca Diana, asa ciobanita cum ii spuneau toti ca este, i-ar fi suras un pik banii ei si marele premiu :P Cristina si Lucian daca se iubesc cu adevarat o sa-si faca impreuna un viitor chiar daca nu luat premiul.

  6. 65
    miha Says:

    ha ha Cristina! in your face :) ) ai sperat degeaba sa castigi ca tot cu mana goala te duci acasa si cu un sot luat din complezenta. Daca prietena ta Alina nu a crezut in voi 2 cum am fi putut noi cei de acasa? Chiar daca Diana o sa se desparta de Valentin mai tarziu, tot ei meritau premiul pt ca ea a stiut macar sa se poarte ca un om normal, a fost o finuta si s-a cenzurat chiar si cand ar fi trebuit sa ii dea peste gura Cristinei.

  7. 64
    catalyna Says:

    te rog frumos crysss dami add kata_ubilea_tha esti pref mea vreau neaparat sa vb cu tne casa de piarta :Xdami add kata_ubilea_tha

  8. 63
    sorinv Says:

    am votat diana ca sa nu castige cristina. pentru comportamentul ei din intreaga emisiune.
    dar cum pentru ea numai dragostea “a contat”, s-a ales cu ce merita:cu lucian; sa vad cum se va descotorosi acum de el.

  9. 62
    andeea Says:

    Diana ai fost freferata mea chiar si vali si doamna valeria daca vrei sa vb cu mine baga id meu andreea_adelina08 team votat din tot deauna te iubesc ca pe mama mea si voi meritati marele priemi nu lucian si cristina lucian parca era adunator de gunoaie la tomberon si ai felicit pe nasii tai alina si ionut pentru bebe

  10. 61
    dana Says:

    aa si inca ceva ce cap mare ai=)))))

Pages: « 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free