Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    andreea Says:

    cu siguranta merita cristina si lucian chiar dak s-au mai certat dar sa vazut k se iubesc si ma bucur pentru ei k s-au casatorit k se potriveau fff bine.cristina era o printesa imbracata in mireasa si lucian un frumos.le doresc multa fericire,eu imi doream sa va vad castigatorii k vam votat ff tare dar in concurs miam dat seama k cn e mai fals si mai tacut castiga,diana a stiut sa joace.

  2. 29
    Alexandra Says:

    Da de ce nu? eu cred ca toti meritau sa castige.. macar cate un sfert din premiu…

    Oricum distractie placuta in luna de miere

    Casa de piatra..:)

  3. 28
    andreea Says:

    NJU CU SIGURANTA CI SIGUR SIGUR TREBUIA SA CASTIGE EI PENTRU CA LA EI S-A VAZUT IUBIRE SINCERA… DAR O SA VEDEM NOI PESTE 1 AN 2 CE SA LEGAT DE VIATA DIANEI SI A LU VALI ….

  4. 27
    ALEGNA Says:

    NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!si nici in finala CRISTINA SI LUCIAN NU MERITAU SA FIE

  5. 26
    MIKA Says:

    Am fost f. dezamagita ca nu ati castigat marele premiu pt.ca ati fi meritat mai ales ca voi ati demonstrat ca va iubiti.va doresc CASA DE PIATRA ,FERICIRE,MULT NOROC IN VIATA SI CAT MAI MULTI COPII sa aiba ce arbitra Lucian. Cristina te asteptam la Galati. Va pup dulce…

  6. 25
    MIKA Says:

    Am fost f. dezamagita ca nu ati castigat marele premiu pt.ca ati fi meritat mai ales ca voi ati demonstrat ca va iubiti.va doresc CASA DE PIATRA ,FERICIRE,MULT NOROC IN VIATA SI CAT MAI MULTI COPII sa aiba ce arbitra Lucian. Cristina te asteptam la Galati. Va pup dulce.

  7. 24
    nik Says:

    normal ei sunt cei mai frumosi

  8. 23
    alina Says:

    cristina si lucian trebuia sa castige premiul cel mare ati fost cel mai frumos cuplu din competidia nora pentru mama 4 va felicit sa va urez casa de piatra si multi copii,sanatate si mult noroc

  9. 22
    sido Says:

    DAAA ei trebuiau sa castige..oricum au castigat o familie…si sigur vor fi foarte fericiti pt ca se iubesc cu adevarat…le doresc casa de piatra si sa nu fie suparati…ei au avut de castigat mult mai mult decat diana si vali..care niciodata nu o sa aiba o relatie ca a voastra…CASA DE PIATRA si sa va iubiti ca si pana acum…si sa fiti voi ca intotdeauna…va pup.

  10. 21
    madalina Says:

    metitau sa castige Cristina cu Lucian.

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free