Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    katalina kata Says:

    cristina si luci meritati sa castigati dar v-ati castigat unu p celalalt.

  2. 49
    cristyna Says:

    nu merita diana sa castige ,eu as fi preferat pe cristina si lucian de ce nu sa luat in considerare ce-a facut diana cu vali la dus trebuia sa fie descalificati dar asta este le doresc din suflet la cristina si lucian casa de piatra si multa fericire va pup de la medias

  3. 48
    Ilonka Says:

    Nu meritau sa cistige!Comportamentul lor s-a lasat de dorit,Le urez noroc ,dar daca asa se vor comporta si in viata de toate zilele,nu o sa fie casnicie lunga,Parintii trebuie respectati,totdeauna,toata viata.

  4. 47
    ana Says:

    cei mai frumoshiiiii>:D<

    va poooop dulceeee;x

  5. 46
    no namee Says:

    Deageaba o castigat scorpia de diana cu chelu :) ) se vede ca nu se iubesc :-jjj

  6. 45
    cristina Says:

    imi pare rau ca nu a xstigat cristina si lucian se vede case iubesc or cum imi pare bine ca siau unti destinele si casa de piaatra

  7. 44
    claurys Says:

    draga cristina si lucian ma bucur ca nu ati castigat nu meritati,tu cristina nu stii altceva decat sa jignesti pe toata lumea iar lucian aici ca este mut are prune in gura cand vb.sa-ti fie rusine caci nici macar nu ti-ai cerut scze la diana si lucian si paula care cica este o doamna,paula stii ce inseamna sa fi doamna ia exemplu de la doamna valeria,fi mai stilata,invata sa vb frumos.sper ca la nora ptr mama5 sa nu mai intre fel si fel de femei,fete ca sa ne putem uita lunistiti nu sa vedem jigniri etc alegeti lume ca diana,elena etc fete care au clasa si stiu sa formuleze o fraza nu ca brandusa care zici ca a crescut pe strada cu ce sa se mandreasca mama ei cand a fost intrebata¿rusine si familiei tale cristina ca tatal tau nu si-a impus punctul de vedere cand trebuia.imi este sila sa ma uit la voi.

  8. 43
    patrique Says:

    sunteti cel mai tare cuplu din casa si va doresc casa de piatra si sper sa fiti impreuna mult timp de acum in colo.au castigat aia doi,vai de capul lor
    sa va iubiti mult sunteti tari

  9. 42
    adriana Says:

    cred k cristina si lucian meritau sa castige

  10. 41
    paula Says:

    va pup si sa aveti mult noroc in viata

Pages: « 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free