Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4


lucian si cristina marea finala npm4Cristina si Lucian, unul dintre cele 2 cupluri ajunse in Marea Finala au facut pasul cel mare la Nora pentru mama 4.

Doamna Paula a acceptat sa fie “mama” Cristinei si astfel lucrurile s-au finalizat cu o casatorie intre tinerii indragostiti.

Andreea si Stefan, nasii Cristinei si ai lui Lucian,  au acceptat sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor si  sa le ramana parinti spirituali.

Desi nu au avut norocul sa fie castigatorii competitiei Nora pentru mama 4, Cristina si Lucian s-au declarat foarte fericiti ca se au unul pe altul, considerand ca acesta este cel mai mare castig pe care l-au dobandit in acest  concurs.

Cristina si Lucian au castigat o superba luna de miere pe litoralul romanesc.

Credeti ca Lucian si Cristina meritau sa castige competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

109 comentarii la “Cristina si Lucian s-au casatorit la Nora pentru mama 4”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    ade Says:

    ce iubire ai vazut tu?
    aia ii iubire ca il joaca cristina pe degete de doamne feri,si a incercat si cu mama lui lucian tot asa da nu ia mers.poate luci o iubeste da cristina il place pt faptul ca il manupuleaza maxim.

  2. 9
    ioanna Says:

    cu siguranta meritau ei marele premiu
    dar au avut altii grija sa castige diana cu valentin

  3. 8
    ina Says:

    felicitari!!!
    meritati remiul cel mare!!!voi chir va iubiti!!!nu e teatru ca la diana!!

  4. 7
    nicoleta Says:

    si eu sant un cumplu foarte frumos ; bineinteles ca meritau si ei sa chstige pt ca diana si valentin cu partea financiara stau destul de bine da acuma asa a vrut d_zeu va doresc casa de piatra si numai bine

  5. 6
    georgetta Says:

    Acest cuplu nu a castigat din cauza Cristinei pentru ca a avut un comportament urat fata de Diana. Nu a fost fair-play fata deDiana aincercat sa o atace prin multe jigniri.

  6. 5
    Diana Says:

    Poate ca meritau sa castige…dar comportamentul cristinei a indepartat`o de marele premiu si de votul telespectatorilor

  7. 4
    simina irina Says:

    mai mult ca sigur

  8. 3
    maria Says:

    s a vazut cit i a simpatizat publicul ,pt ca e ca o vipera ,nu te ai stiut cooomporta,daca faci si in casat asa e vai de lucian.

  9. 2
    yone Says:

    nu.absolut deloc.respectul care la avut cristina cu doamna paula lasa de dorit fata de respectul dianei fata de doamna valeria.miam dorit dintotdeauna sa castigi.esti o fata modesta nu cu gargauni la cap,

  10. 1
    cristina Says:

    Cu siguranta merita Cristina cu Lucian sa castige acest concurs deoarce ati fost singuru cuplu din competite la care sa vazut iubirea in orice caz felicitarile mele va dosresc casa de piatra , multi bebei si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti , eu cred in iubirea voastra tocmai de acea vam si votat dar se pare ca diana a reusit cu fal;sitatea ei sa castige . MULT NOROC. va pup cu mult drag

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free