Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

Pages: « 16 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Mariana Says:

    cea mai falsa din concurs este cristina cu viitoarea ei soacra paula !

  2. 69
    carmen Says:

    Pardon ,am vrut sa scriu ca niciuna nu este f.indragostita CI cointeresata.

  3. 68
    carmen Says:

    Draga Ralu stii ce inseamna cabotin?! Toti au avut acest rol in concurs . Cristina a adaugat si rautatile ,invidiile,josniciile ei , de ce ? pentru ca mai demult ea nu era votata de public dar Diana da si cum sa obtii premiul? Diana are de suferit pentru ca este constant nora saptamanii,merita sa vedeti reactiile Cristinei cand pierdea acest titlu.Nu degeaba se spune ca banul este ochiul dr*cului! Lupta se da pentru bani,Alina s-ar marita si fara sa iubeasca(a spus clar ca nu este vorba de dragoste),Cristina ar face orice ,orice ,ar calca pe cadavre si asta pentru ca are un comportament deviant si un caracter execrabil . Sunt sigura ca niciuna nu este f. indragostita si cointeresata!

  4. 67
    simona.sighisoara Says:

    sincer la cat de bine votata este diana cred ca ea o sa castige.eu mi-as dori sa castige cristina cu lucian.

  5. 66
    Lucica-Wiena- Says:

    Diana si Valentin meritä sä cistige con… Cristina si Lucican nici intr-un caz sint niste persoane iesite din comun..nu au cei sapte ani deacasä……Asa cum a spus Diana intr-o emisiune sint intr-un concurs dar sä joace cinstit nu cu injuräturi si cu vb.de mahala……jalnic ce pot acesti 2 oameni sä jigneascä( Cristina si Lucian)..sint jalniciiiiiiiiiii

  6. 65
    Monica ( Pitesti ) Says:

    votez DIana si Vali

  7. 64
    cris Says:

    da,cei drept,mare decenta a avut ciobanita,cand sia tras/o cu vali,buna educatie a primit de l;a parinti;acuma cine nu vrea sa creada,poate zice k nu au facut nimik in baie.

  8. 63
    cris Says:

    Fiecare cu parea lui,nu tre.sa ne luam de altii,cand isi afirma ideea,dar totusi k sa fii orb si sa nu iti dai seama ce oamenii iz diana si vali,si sa ziceti k nu iz falsi,;pai dk ciobanita face sc pe bune,de ce ???nu stie sa vb,nu ma refer la dialect,dar totusi si asta poate fi modificat ,numai tre sa ai sc k s apoti sa faci unele lucruri.
    pacat k nu vedeti k iz falsi,ciobanita a mintit,dramatizat tot concursul,bravoei k va luat de fraieri,va facut sa o credeti.
    stiu k va castiga cine nu merita,pt k a obtinut ce a vrut de la “faniii”ei.
    MARE DREPTATE A AVUT AZI DNA RODICA DIN BUCURESTI,la interventia ei.
    sa castige CRISTINA SI LUCIAN.

  9. 62
    NICOLETA Says:

    cineva sa laudat ca a votat de 1000 de euro pentru diana acum ma intreb daca acel cineva poate dona 1000 de euro pentru sinistratii din zonele afectate de inundatii….de ce sa investim bani tot in cei ce nu duc lipsa de nimic?

  10. 61
    adriana Says:

    vreau sa castige Cristina si Lucian ….sunt cei mai tari

Pages: « 16 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free