Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    caty Says:

    Diana si Valentin pentru ca se iubesc!

  2. 29
    monica ( pitesti) Says:

    Sper ca Diana si Valentin. Pentru: comportamentul lor in concurs, intrebuintarea unui vocabular adecvat, convingerea teles. ca le este bine impreuna, chiar daca nu i-am vazut prea des manifestindu-se( si aici bravo pentru ei, mie una nu-mi face placere sa vad cuplurile lingindu-se non stop sa dovedeasca lumii ca se iubesc), pentru ca au virsta necesara inceperii unei casnicii si pentru ca imi plac.

  3. 28
    ELENA AGNITA Says:

    dorescdin su flet sa cistige concursul ,cristina cu lucian pt.ca ei merita deoarece se iubesc foarte mult si nu se dr*cuie si nu se scuips ,si cristina nu/i arunca cu apa dupa lucian ,cristina este o fata desteapta frumoasa si riposteaza numai cind ii se aduca acuze la persoana ei nefondate.ei merita cu adevarat sa cistige acest concurs binenteles daca nu exista aranjamente.jegoasa ne brindusa sa stea in banca ei sa numai latre ca ocatea la stele ,ea nu vede ca lucian nu o baga in seama ,sa/ lase cuplu in pace s/a razbunat destul ,cristina te iubesc si te votez la disperare site sustin dupa concurs te rog sa ma cauti stau in sibiu dar sint olteanca din tg/jiu.bafta multa si iti doresc casa de piatra pina la adinci batrinete si foarte multa fericire .te rog atunci cind se termina concursul nici sa nu te uiti la falsa de alina sa ramina cu scorpia de brindusa pt ca se potrivesc de minune la ce apucaturi au rusine sa le fie ,capul sus cristina scumpo ca mai este putin bafta.

  4. 27
    Rebeka07 Says:

    diana si valy:X
    de la inceputul concursului am fost alaturi de ei si voi fi si acum asa cum au fost ei in acest concurs cu bune si cu rele dar inainte de toate au fost OAMENI si cum se spune “A FI OM E LUCRU MARE”deci sustin cuplul lor si sper ca ei sa fie castigatorii.BAFTA!

  5. 26
    gabriela Says:

    VALI SI DIANA SPER K VOR CATIGA…IAR CRISTINA ESTE O INCULTA SI O NESIMTITA IN TOATA REGULA.

  6. 25
    miry Says:

    Diana si Vali v castiga pt k e singurul cuplu care se iubesc sincer iar Cristina v pierde pt k e o nesimtita si fara educatie.

  7. 24
    miha Says:

    Diana si Vali. Cristina nu va castiga nimic pana nu va invata cum sa se poarte in societate, are atitudine (si figura) de tractorista. Sa invete sa accepte si criticile si felul in care arata…daca ar fi avut un caracter ok nu ar mai fi judecat-o nimeni pt cosurile si figura ei acra …. dar cand arati intr-un mare fel si mai esti si nesimtit evident atragi mult mai multe critici. La 20 ani ar fi trebuit deja sa stie lucrurile astea….

  8. 23
    simona Says:

    DIANA SI VALENTIN MERITA SA CASTIGE.

  9. 22
    CLAUDIA Says:

    Diana si Vlad pentu ca Cristina va pierde acest concurs pentru comportamentul pe care il are si vocabularul infect

  10. 21
    issa Says:

    imi doresc din tot sufletul k castigatorii sezonului 4 NPM sa fie VALI SI DIANA:X.si de aceea ii votez alaturi de familia mea cat si prietenii mei pana la final.BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free