Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    diandra Says:

    cristina si lucian multa bafta sunteti cei mai tari…sper sa castigati:D

  2. 59
    miha Says:

    INCA DE LA PRIMA EMISIUNE, NORA PENTRU MAMA4 , FAVORITA MEA A FOST SI ESTE DIANA.MA BUCUR DIN SUFLET CA ESTE CU VALENTIN.SPER DIN SUFLET SA CASTIGE CONCURSUL,MERITA FOARTE MULT.
    MULTA SANATATE, FERICIRE, VIATA FRUMOASA AMANDORURA!!!!!!!!!!!
    VA IUBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 58
    alina Says:

    desi preferatii mei sunt diana si valentin finalul l-as vedea castigat de cristina si lucian mai mult ca un ajutor financiar penru ei doi la inceput de drum!

  4. 57
    marga Says:

    sper din toata inima sa castige Diana cu Vali ei sunt singurii care in acest concurs au dat dovada ca sunt un cuplu,cu bucurii cu necazuri,se vede ca sunt o familie deja de mult ,Diana este o nora model,iar doamna Valeria este cu adevrat o mama nu o soacra.acestia merita sa castige .ei nu joaca teatru asa cum sunt acuzati (de cei ce o fac)pt ca nu poti sa nu te dai pe fata,uite chiar aici in concurs s-a vazut cine a jucat teatru ,o perioada veronica a jucat teatru dar cu totii am vazut si ce se ascundea sub masca sa cand nu a mai putut ,la Diana nu o sa vedem asa ceva nici in 100 de ani.Iar cristina este o prost crescuta si impreuna cu laurentiu si doamna paula ar fi de foarte rau augur sa castige ei pt ca atunci cred ca am aprecia pe cel ce in concurs nu tine cont de nici o regula(aici bunul simt lipseste cu desavarsire)in orice concurs sunt niste reguli.chiar asa doamna Gabi ar trebui sa penalizati pe cei ce aduc injurii si tot felul de sicane celorlalti concurenti ar fi mai usor de privit un astfel de concurs.

  5. 56
    mariaana Says:

    diana si vali vor fi castigatori, dar nu cred ca relatia lor va fi una de durata, diana e preferata mea si merita un alt barbat langa ea!

  6. 55
    Bia Says:

    CRIIISS SI LUCIAN:X:X bafta

  7. 54
    monica ( pitesti) Says:

    Cred ca:
    1.Diana si Valentin pentru ca sunt favoritii celor multi votanti
    2. Nu se acorda Marele premiu. Scenariul ( asa cum imi imagineez) l-am explicat la Pareri despre emisiune. Bafta tuturor!

  8. 53
    ralu23 Says:

    diana este prea falsa e tp sa vada ca nu toata lumea este naiva si ca in ciuda faptului ca va castiga conc nu toti au fost naivi si ca s-a vazut totusi ca este cea mai falsa pers di concurs….sper sa vada vreodata

  9. 52
    carmen Says:

    Diana si Vali! Persoanele de pe site-urile vizitate de mine(f. multe) ii vor castigatori . Daca nu se fac smecherii,ei vor castiga!

  10. 51
    simina daniela Says:

    as vrea din tot sufletul ca diana si valentin sa castige concursul,deoarece au infruntat in aceasta perioada un adevarat imperiu de mahala vorbe ca la usa cortului si de care i-a ferit bunul dumnezeu iar pe dumneavoastra d-na gabi va apreciez pentru rabdarea de care a-ti dat dovada in acest concurs SA CASTIGE CEI MAI BUNI CHIAR DACA AU – e normal sa fii mandru cand ai pe langa avere si o crestere buna Sa va ajute maica domnului

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free