Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    anonim Says:

    imi doresc din tot sufletul sa cistige Diana si Valentin.Au fost si sunt cei mai corecti din aceasta emisiune. Bravo ei si faamiliei pt.ca au o situatie materiala ,buna. Sper ca dreptatea sa fie de partea lor.

  2. 49
    Dana Says:

    PENTRU ersy,sa dea Dumnezeu de cate ori mananci branza sa-ti stea in gat.Nu tie rusine,sa spui ca Diana e ciobanita???Pai tatal ei este proprietar de oi,are cioban angajat asa cum au toti cei care au turme de oi,animale care dau oamenilor branza.
    Apoi Diana este bine crescuta,face scoala pe BUNE,nu cu bani ca multe PAR*SUTE.
    DORESC DIN SUFLET SA CASTIGE ACESTI COPII.Mult succes dragii mei.

  3. 48
    alina Says:

    Imi doresc sa castige CRISTINA si LUCIAN pt k mi se par corecti, sinceri si chiar merita sa castige. diana este o falsa, incearca sa intoarca toate vorbele in favoarea ei. cand o telespectatoare o lauda si tine cu ea zambeste, este multumita dar atunci cand o critica nu-i convine si incepe sa se contrazica, se supara..nu suporta sa fie criticata… Va felicit pt emisiunea voastra este super tare si sa o tine-ti tot asa…si sa castige CRISTINA SI LUCIAN pt k merita….:*

  4. 47
    Rodica Says:

    Vali si Diana…. multa bafta

  5. 46
    lory Says:

    diana e varza. o prefacuta, iar vali e penibil. vor banii si atat

  6. 45
    monica Says:

    ami doresc ca dyana si vali sa castyge ptr meryta sa casryge acest concurs sant si ardeleny de ay mei va pup sy va doresc succes mmmmmmmmmmm

  7. 44
    anonim Says:

    diana si vali merita sa castige pt k e cel mai vechi cuplu dn casa si au suportat multe lovituri dn partea celor invidiosi pe relatia lor bafta io va votez

  8. 43
    andra Says:

    sper di ntot sufletul sa castige diana si vali, deoarece sunt singurele persoane serioase din casa . restul sunt niste mascarici.

  9. 42
    ana Says:

    imi doresc ca DIANA si VALI sa castige concursul “nora pentru mama 4″…..mult noroc in finala de vineri seara!!! sper ca bunul simt sa invinga vulgaritatea!!!

  10. 41
    ersy Says:

    Cristina si Lucian sunt cei mai corecti spun lucrurilor pe nume,pe cand ‘Barmanul si Ciobanita’ bat campii dupa bani probabil ca vor castiga,se pare ca este plina tara de asemenea oameni dupa voturile pe care le primesc va orbit criza oameni buni??? chiar nu vedeti falsitatea ‘Ciobanitei????sau primiti prin posta felia de branza contra unui vot??????

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free