Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    andrada Says:

    diana si vali imi doresc sa castige si sper ca vor si castiga SUCCES

  2. 99
    Ana Says:

    Ma rog pentru voi,dragii mei,Diana si Valentin,desi nu va cunosc;ati dat dovada de mult bun simt si buna crestere! Meritati sa fiti castigatori,chiar daca aveti o stare materiala buna! Daca va prisoseste..mai dati si la amaratii de sinistrati loviti greu de apele infuriate!Bafta si mult noroc! Casa de piatra!

  3. 98
    Ana Says:

    In ultima parte a concursului a apucat-o,subit,dragostea pentru Lucian,dar mai ales de SOACRA!? Cata perversitate! Asta nu o vedeti?

  4. 97
    Ana Says:

    Unde vedeti falsitate la Diana? In emisiunea de azi,Cristina si Paula erau f deranjate de faptul ca Diana nu s-a putut abtine in vizita facuta nasilor si a comentat despre ei…dar stupoare…au facut acelasi lucru ba mai grav:Cristina si Lucian;deci? Asa ca…cea care este falsa si vrea banii este Cristina,care de fapt nici” nu are nevoie de soacra!”

  5. 96
    andra Says:

    cristina va castiga pt k merita,este cea mai de treaba fata si merita sa invinga alaturi de luci

  6. 95
    ION Says:

    Ce tot sustineti aberatii fratilor,ca e scolita Diana,ca face scolile pe bune.Asa vorbeste o fata cu scoala,ca ultima tzatza de la coltz.Rusine sa-i fie,ca a trecut prin scoala precum gasca prin apa.De Valentin ,n-am cuvinte…..un semianalfabet.Se potrivesc……doi prosti!

  7. 94
    camelia Says:

    ce ma a vandut domnul vasile OILE SA O VOTATI PE FIESA nu mai merge afacerea cu oi si a venit la mora pt mama sa ia marele premiu ,CRISTINA SI LUCIAN merita sa coastige imi place de cristina ca spune lucrurilor pe nume .MULT SUCCES CRISTINA SI LUCIAN

  8. 93
    gabriela Says:

    diana si valentin…….ei merita premiul

  9. 92
    Dana Says:

    Sper ca de data asta KANAL D,nu osa mai faca smecherii.Merita cu adevarat sa castige Diana Si Vali,dar in mod special Diana care are o educatie deosebita,ceeace vad c-o deranjeaza si pe MAREA MODERATOARE.
    V-am votat ,va votez si doresc sa castogati voi.Daca cumva nu castigati,nu fiti tristi,in Tara noastra totul este posibil,daca si DAN DIACONESCU accede la PRESIDENTIA TARII.
    Asa ca si cu voi se pot face mismasuri de catre organizatori.VA DORESC SUCCES DIN TOT SUFLETUL,si distractie placuta .
    VA PUP DIN BRASOV.

  10. 91
    flory Says:

    Diana si vali.ii iubesc f mult.

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free