Cine castiga Nora pentru mama 4?


Va invit sa va dati cu parerea cu privire la cine va castiga Nora pentru mama 4. Va castiga un cuplu sau se vor impartii banii intre toti concurentii?

Cine credeti ca merita sa castige aceasta competitie si de ce?

155 comentarii la “Cine castiga Nora pentru mama 4?”

  1. 1
    nadia Says:

    Lucian & Cristina merita sa castige premiul pentru ca se iubesc si sunt preferatii mei.

  2. 2
    no namee Says:

    Lucian sh Cristina :X :X

  3. 3
    no namee Says:

    Lucian sh Cristina :* :X

  4. 4
    Sonia Says:

    Sustin Diana si Vali, pentru comportament, decenta, seriozitate dar mai ales pentru rezistenta Dianei daca se poate numi asa, la presiunile pe care le-a suportat din partea tuturor si mai ale a nabadaioasei Cristina ( despre care am ciit stupefiata ca a facut copil la l7 ani).
    Succes Diana, aici, acum si-n viitor!

  5. 5
    JIMBOREAN ANA Says:

    diana si vali sunt seriosi in relatie si sunt preferatii mei nadia !!!!!!!!!!!!!!

  6. 6
    dina Says:

    DIANA SI VALENTIN pentru ca au fost un cuplu si sunt pe tot parcursul concursului.Sunt maturi stiu ce doresc de la viata.

  7. 7
    yoana Says:

    vreau sa castige diana si vali pentru ca merita multttttaaaaa baffffftttttttaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

  8. 8
    anca Says:

    DIANA si VALI doi tineri potriviti ! Merita din plin sa castige!

  9. 9
    maria Says:

    sint niste ratati lucian si cristina c a sa sti

  10. 10
    flo Says:

    diana si vali . merita cel mai mult sa castige

  11. 11
    flo Says:

    diana si vali . diana a fost de foarte multe ori nora saptamanii.este o fata cu un suflet mare si a dat dovada de multa omenie.

  12. 12
    oany Says:

    cristina si lucian merita sa castige pt ca diana si vali or sa divorteze

  13. 13
    steaua_peris Says:

    lucian si cristina merita

  14. 14
    PETROF GHIULSEREAN Says:

    DIANA-VALENTIN

  15. 15
    cris Says:

    LUCIAN SI CRISTINA.

  16. 16
    mia olteanu 2009 Says:

    DIANA SI VALENTIN.

  17. 17
    emilia Says:

    Cristina si Lucian sunt naturali si se iubesc.

  18. 18
    Lorena Says:

    Cine are si cei mai multi bani sa investeasca in voturi si sa sponsorizeze kanalistii ! E de la sine inteles , nu ? Nici nu are rost sa le pronunt numele ! Oricum de la inceputul fiecarui concurs NPM se vede care sunt favoritii prezentatoarei .

  19. 19
    Roby Says:

    DIANA SI VALI SPER SA CASTIGE ASTA DACA NU CEI DE LA KANALD VOR FACE ALTFEL JOCURILE TOTUSI SPER SA NU MA INSELA.BAFTA DIANA VALI SI D`NA VALERIA!

  20. 20
    baciu alexandra Says:

    sa castige vali cu diana se spune ca daca stii sa_ti respect parintii stii sa respecti si oamenii din jur ceea ce sa vaz la diana si nu s-a vaz la buboasa de cristina

  21. 21
    issa Says:

    imi doresc din tot sufletul k castigatorii sezonului 4 NPM sa fie VALI SI DIANA:X.si de aceea ii votez alaturi de familia mea cat si prietenii mei pana la final.BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1

  22. 22
    CLAUDIA Says:

    Diana si Vlad pentu ca Cristina va pierde acest concurs pentru comportamentul pe care il are si vocabularul infect

  23. 23
    simona Says:

    DIANA SI VALENTIN MERITA SA CASTIGE.

  24. 24
    miha Says:

    Diana si Vali. Cristina nu va castiga nimic pana nu va invata cum sa se poarte in societate, are atitudine (si figura) de tractorista. Sa invete sa accepte si criticile si felul in care arata…daca ar fi avut un caracter ok nu ar mai fi judecat-o nimeni pt cosurile si figura ei acra …. dar cand arati intr-un mare fel si mai esti si nesimtit evident atragi mult mai multe critici. La 20 ani ar fi trebuit deja sa stie lucrurile astea….

  25. 25
    miry Says:

    Diana si Vali v castiga pt k e singurul cuplu care se iubesc sincer iar Cristina v pierde pt k e o nesimtita si fara educatie.

  26. 26
    gabriela Says:

    VALI SI DIANA SPER K VOR CATIGA…IAR CRISTINA ESTE O INCULTA SI O NESIMTITA IN TOATA REGULA.

  27. 27
    Rebeka07 Says:

    diana si valy:X
    de la inceputul concursului am fost alaturi de ei si voi fi si acum asa cum au fost ei in acest concurs cu bune si cu rele dar inainte de toate au fost OAMENI si cum se spune “A FI OM E LUCRU MARE”deci sustin cuplul lor si sper ca ei sa fie castigatorii.BAFTA!

  28. 28
    ELENA AGNITA Says:

    dorescdin su flet sa cistige concursul ,cristina cu lucian pt.ca ei merita deoarece se iubesc foarte mult si nu se dr*cuie si nu se scuips ,si cristina nu/i arunca cu apa dupa lucian ,cristina este o fata desteapta frumoasa si riposteaza numai cind ii se aduca acuze la persoana ei nefondate.ei merita cu adevarat sa cistige acest concurs binenteles daca nu exista aranjamente.jegoasa ne brindusa sa stea in banca ei sa numai latre ca ocatea la stele ,ea nu vede ca lucian nu o baga in seama ,sa/ lase cuplu in pace s/a razbunat destul ,cristina te iubesc si te votez la disperare site sustin dupa concurs te rog sa ma cauti stau in sibiu dar sint olteanca din tg/jiu.bafta multa si iti doresc casa de piatra pina la adinci batrinete si foarte multa fericire .te rog atunci cind se termina concursul nici sa nu te uiti la falsa de alina sa ramina cu scorpia de brindusa pt ca se potrivesc de minune la ce apucaturi au rusine sa le fie ,capul sus cristina scumpo ca mai este putin bafta.

  29. 29
    monica ( pitesti) Says:

    Sper ca Diana si Valentin. Pentru: comportamentul lor in concurs, intrebuintarea unui vocabular adecvat, convingerea teles. ca le este bine impreuna, chiar daca nu i-am vazut prea des manifestindu-se( si aici bravo pentru ei, mie una nu-mi face placere sa vad cuplurile lingindu-se non stop sa dovedeasca lumii ca se iubesc), pentru ca au virsta necesara inceperii unei casnicii si pentru ca imi plac.

  30. 30
    caty Says:

    Diana si Valentin pentru ca se iubesc!

  31. 31
    SaS Says:

    VALI SI DIANA!!!MULTA~MULTA BAFTA!VA SI VOTEZ;)

  32. 32
    alina Says:

    cristian si lucian sa castige

  33. 33
    alina Says:

    cristina si lucian

  34. 34
    deea29 Says:

    alina si laur si cristina si lucian:Xmulta bafta

  35. 35
    dadada Says:

    sorcova vesela cred ca va castiga.desi nu as vrea.

  36. 36
    dadada Says:

    sorcova esela=diana

  37. 37
    NICOLETA Says:

    draga kanal d va bateti cumva joc de noi? stiti voi foarte bn cine castiga acest concurs CIOBANITA,VALITA SI VALI STICLUTA

  38. 38
    lory Says:

    Diana shy Valy ..:X

    va sustin :X

  39. 39
    sory Says:

    CRISTINA SI LUCIAN VA CASTIGA.MULTA BAFTA SI SPER SA FIU POCITA:p.POOOOP

  40. 40
    simona.sighisoara Says:

    cristina si lucian..va votez si eu si toti prietenii…si am multi!:)

  41. 41
    ersy Says:

    Cristina si Lucian sunt cei mai corecti spun lucrurilor pe nume,pe cand ‘Barmanul si Ciobanita’ bat campii dupa bani probabil ca vor castiga,se pare ca este plina tara de asemenea oameni dupa voturile pe care le primesc va orbit criza oameni buni??? chiar nu vedeti falsitatea ‘Ciobanitei????sau primiti prin posta felia de branza contra unui vot??????

  42. 42
    ana Says:

    imi doresc ca DIANA si VALI sa castige concursul “nora pentru mama 4″…..mult noroc in finala de vineri seara!!! sper ca bunul simt sa invinga vulgaritatea!!!

  43. 43
    andra Says:

    sper di ntot sufletul sa castige diana si vali, deoarece sunt singurele persoane serioase din casa . restul sunt niste mascarici.

  44. 44
    anonim Says:

    diana si vali merita sa castige pt k e cel mai vechi cuplu dn casa si au suportat multe lovituri dn partea celor invidiosi pe relatia lor bafta io va votez

  45. 45
    monica Says:

    ami doresc ca dyana si vali sa castyge ptr meryta sa casryge acest concurs sant si ardeleny de ay mei va pup sy va doresc succes mmmmmmmmmmm

  46. 46
    lory Says:

    diana e varza. o prefacuta, iar vali e penibil. vor banii si atat

  47. 47
    Rodica Says:

    Vali si Diana…. multa bafta

  48. 48
    alina Says:

    Imi doresc sa castige CRISTINA si LUCIAN pt k mi se par corecti, sinceri si chiar merita sa castige. diana este o falsa, incearca sa intoarca toate vorbele in favoarea ei. cand o telespectatoare o lauda si tine cu ea zambeste, este multumita dar atunci cand o critica nu-i convine si incepe sa se contrazica, se supara..nu suporta sa fie criticata… Va felicit pt emisiunea voastra este super tare si sa o tine-ti tot asa…si sa castige CRISTINA SI LUCIAN pt k merita….:*

  49. 49
    Dana Says:

    PENTRU ersy,sa dea Dumnezeu de cate ori mananci branza sa-ti stea in gat.Nu tie rusine,sa spui ca Diana e ciobanita???Pai tatal ei este proprietar de oi,are cioban angajat asa cum au toti cei care au turme de oi,animale care dau oamenilor branza.
    Apoi Diana este bine crescuta,face scoala pe BUNE,nu cu bani ca multe PAR*SUTE.
    DORESC DIN SUFLET SA CASTIGE ACESTI COPII.Mult succes dragii mei.

  50. 50
    anonim Says:

    imi doresc din tot sufletul sa cistige Diana si Valentin.Au fost si sunt cei mai corecti din aceasta emisiune. Bravo ei si faamiliei pt.ca au o situatie materiala ,buna. Sper ca dreptatea sa fie de partea lor.

  51. 51
    simina daniela Says:

    as vrea din tot sufletul ca diana si valentin sa castige concursul,deoarece au infruntat in aceasta perioada un adevarat imperiu de mahala vorbe ca la usa cortului si de care i-a ferit bunul dumnezeu iar pe dumneavoastra d-na gabi va apreciez pentru rabdarea de care a-ti dat dovada in acest concurs SA CASTIGE CEI MAI BUNI CHIAR DACA AU – e normal sa fii mandru cand ai pe langa avere si o crestere buna Sa va ajute maica domnului

  52. 52
    carmen Says:

    Diana si Vali! Persoanele de pe site-urile vizitate de mine(f. multe) ii vor castigatori . Daca nu se fac smecherii,ei vor castiga!

  53. 53
    ralu23 Says:

    diana este prea falsa e tp sa vada ca nu toata lumea este naiva si ca in ciuda faptului ca va castiga conc nu toti au fost naivi si ca s-a vazut totusi ca este cea mai falsa pers di concurs….sper sa vada vreodata

  54. 54
    monica ( pitesti) Says:

    Cred ca:
    1.Diana si Valentin pentru ca sunt favoritii celor multi votanti
    2. Nu se acorda Marele premiu. Scenariul ( asa cum imi imagineez) l-am explicat la Pareri despre emisiune. Bafta tuturor!

  55. 55
    Bia Says:

    CRIIISS SI LUCIAN:X:X bafta

  56. 56
    mariaana Says:

    diana si vali vor fi castigatori, dar nu cred ca relatia lor va fi una de durata, diana e preferata mea si merita un alt barbat langa ea!

  57. 57
    marga Says:

    sper din toata inima sa castige Diana cu Vali ei sunt singurii care in acest concurs au dat dovada ca sunt un cuplu,cu bucurii cu necazuri,se vede ca sunt o familie deja de mult ,Diana este o nora model,iar doamna Valeria este cu adevrat o mama nu o soacra.acestia merita sa castige .ei nu joaca teatru asa cum sunt acuzati (de cei ce o fac)pt ca nu poti sa nu te dai pe fata,uite chiar aici in concurs s-a vazut cine a jucat teatru ,o perioada veronica a jucat teatru dar cu totii am vazut si ce se ascundea sub masca sa cand nu a mai putut ,la Diana nu o sa vedem asa ceva nici in 100 de ani.Iar cristina este o prost crescuta si impreuna cu laurentiu si doamna paula ar fi de foarte rau augur sa castige ei pt ca atunci cred ca am aprecia pe cel ce in concurs nu tine cont de nici o regula(aici bunul simt lipseste cu desavarsire)in orice concurs sunt niste reguli.chiar asa doamna Gabi ar trebui sa penalizati pe cei ce aduc injurii si tot felul de sicane celorlalti concurenti ar fi mai usor de privit un astfel de concurs.

  58. 58
    alina Says:

    desi preferatii mei sunt diana si valentin finalul l-as vedea castigat de cristina si lucian mai mult ca un ajutor financiar penru ei doi la inceput de drum!

  59. 59
    miha Says:

    INCA DE LA PRIMA EMISIUNE, NORA PENTRU MAMA4 , FAVORITA MEA A FOST SI ESTE DIANA.MA BUCUR DIN SUFLET CA ESTE CU VALENTIN.SPER DIN SUFLET SA CASTIGE CONCURSUL,MERITA FOARTE MULT.
    MULTA SANATATE, FERICIRE, VIATA FRUMOASA AMANDORURA!!!!!!!!!!!
    VA IUBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  60. 60
    diandra Says:

    cristina si lucian multa bafta sunteti cei mai tari…sper sa castigati:D

  61. 61
    adriana Says:

    vreau sa castige Cristina si Lucian ….sunt cei mai tari

  62. 62
    NICOLETA Says:

    cineva sa laudat ca a votat de 1000 de euro pentru diana acum ma intreb daca acel cineva poate dona 1000 de euro pentru sinistratii din zonele afectate de inundatii….de ce sa investim bani tot in cei ce nu duc lipsa de nimic?

  63. 63
    cris Says:

    Fiecare cu parea lui,nu tre.sa ne luam de altii,cand isi afirma ideea,dar totusi k sa fii orb si sa nu iti dai seama ce oamenii iz diana si vali,si sa ziceti k nu iz falsi,;pai dk ciobanita face sc pe bune,de ce ???nu stie sa vb,nu ma refer la dialect,dar totusi si asta poate fi modificat ,numai tre sa ai sc k s apoti sa faci unele lucruri.
    pacat k nu vedeti k iz falsi,ciobanita a mintit,dramatizat tot concursul,bravoei k va luat de fraieri,va facut sa o credeti.
    stiu k va castiga cine nu merita,pt k a obtinut ce a vrut de la “faniii”ei.
    MARE DREPTATE A AVUT AZI DNA RODICA DIN BUCURESTI,la interventia ei.
    sa castige CRISTINA SI LUCIAN.

  64. 64
    cris Says:

    da,cei drept,mare decenta a avut ciobanita,cand sia tras/o cu vali,buna educatie a primit de l;a parinti;acuma cine nu vrea sa creada,poate zice k nu au facut nimik in baie.

  65. 65
    Monica ( Pitesti ) Says:

    votez DIana si Vali

  66. 66
    Lucica-Wiena- Says:

    Diana si Valentin meritä sä cistige con… Cristina si Lucican nici intr-un caz sint niste persoane iesite din comun..nu au cei sapte ani deacasä……Asa cum a spus Diana intr-o emisiune sint intr-un concurs dar sä joace cinstit nu cu injuräturi si cu vb.de mahala……jalnic ce pot acesti 2 oameni sä jigneascä( Cristina si Lucian)..sint jalniciiiiiiiiiii

  67. 67
    simona.sighisoara Says:

    sincer la cat de bine votata este diana cred ca ea o sa castige.eu mi-as dori sa castige cristina cu lucian.

  68. 68
    carmen Says:

    Draga Ralu stii ce inseamna cabotin?! Toti au avut acest rol in concurs . Cristina a adaugat si rautatile ,invidiile,josniciile ei , de ce ? pentru ca mai demult ea nu era votata de public dar Diana da si cum sa obtii premiul? Diana are de suferit pentru ca este constant nora saptamanii,merita sa vedeti reactiile Cristinei cand pierdea acest titlu.Nu degeaba se spune ca banul este ochiul dr*cului! Lupta se da pentru bani,Alina s-ar marita si fara sa iubeasca(a spus clar ca nu este vorba de dragoste),Cristina ar face orice ,orice ,ar calca pe cadavre si asta pentru ca are un comportament deviant si un caracter execrabil . Sunt sigura ca niciuna nu este f. indragostita si cointeresata!

  69. 69
    carmen Says:

    Pardon ,am vrut sa scriu ca niciuna nu este f.indragostita CI cointeresata.

  70. 70
    Mariana Says:

    cea mai falsa din concurs este cristina cu viitoarea ei soacra paula !

  71. 71
    nikos Says:

    diana si valentin cred ca vor castiga asta in cazul in care nu se musamalizeaza ceva……..

  72. 72
    ntasha Says:

    as dori din tot sufletul ca diana si valentin sa castige

    va rog frumos ca cei 2 sa castigee.au indurat prea multe in acest concurs..eu ii iubesc mult de tot
    :X:X:X::X:X::X:X:X::X

  73. 73
    asy Says:

    diana si vali

  74. 74
    Sonia Says:

    Am un raspuns pentru comentatorul Ersy pg.5.

    Am primit prin posta ( la plic timbrat) 1o kg de branza extra ca sa o votez pe Diana.
    Deci, votez Diana si Vali.

  75. 75
    monica SAIS Says:

    diana și vali mă rog la dumnezeu ca ea să cîstige .toți care văd acest comentariu votați-o pe diana. vă rog frumos

  76. 76
    ioana d Says:

    vali si diana cu siguranta daca cei de la canal d nu vor complota impotriva lor

  77. 77
    a Says:

    DIANA SI VALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MERITA

  78. 78
    a Says:

    BAFTA DIANEI SI LUI VALI!!!!!!!!!!!SA CASTIGE

  79. 79
    a Says:

    DIANA SI VALI

  80. 80
    byby Says:

    succes DIANA SI VALI!!!!!!!SA CASTIGATI

  81. 81
    byby Says:

    DIANA SI VALI SA CASTIGE

  82. 82
    byby Says:

    DIANA SI VALI

  83. 83
    byby Says:

    DIANA SI VALENTIN

  84. 84
    Gabryella Says:

    Diana si Valentin sa castige au infruntat toate jignirile care le-au fost aduse vitejeste se vede ca se iubesc si sper sa castige ei.Merita.

  85. 85
    sn0opyqu Says:

    cu siguranta o sa castige Diana si Vali cei mai falsi din toate editiile npm , pt ca acest KANAL D ii favorizeaza. Trebuiau sa fie descalificati de mult, Cristina nu a incalcat niciodata regulamentul. Asa a fost si cu Andreea , Stefan si Mihaiela , Alexandru .. au pierdut din cauza cuplului fals de pe atunci. Deci in concluzie mie ca in fiecare an KANAL D vor favoriza prostia si falsitatea.

  86. 86
    yoana Says:

    sper sa castige diana cu vali asa ca votati iiiiiiiiiiiii

  87. 87
    SORANA Says:

    DIANA, MARE ACTRITA!

    A REUSIT SI REUSESTE IN CONTINUARE SA PROSTEASCA PE MULTI!

  88. 88
    andreyutza Says:

    sincer mi-as dori sa castige cristina si lucian

  89. 89
    gabriela Says:

    cristina si lucian sa castige chiara stazi imi incarc telu pt voi sa va votez

  90. 90
    erutu Says:

    IMI doresc ca lucian si cristina sa castige dar nu prea as crede

  91. 91
    flory Says:

    Diana si vali.ii iubesc f mult.

  92. 92
    Dana Says:

    Sper ca de data asta KANAL D,nu osa mai faca smecherii.Merita cu adevarat sa castige Diana Si Vali,dar in mod special Diana care are o educatie deosebita,ceeace vad c-o deranjeaza si pe MAREA MODERATOARE.
    V-am votat ,va votez si doresc sa castogati voi.Daca cumva nu castigati,nu fiti tristi,in Tara noastra totul este posibil,daca si DAN DIACONESCU accede la PRESIDENTIA TARII.
    Asa ca si cu voi se pot face mismasuri de catre organizatori.VA DORESC SUCCES DIN TOT SUFLETUL,si distractie placuta .
    VA PUP DIN BRASOV.

  93. 93
    gabriela Says:

    diana si valentin…….ei merita premiul

  94. 94
    camelia Says:

    ce ma a vandut domnul vasile OILE SA O VOTATI PE FIESA nu mai merge afacerea cu oi si a venit la mora pt mama sa ia marele premiu ,CRISTINA SI LUCIAN merita sa coastige imi place de cristina ca spune lucrurilor pe nume .MULT SUCCES CRISTINA SI LUCIAN

  95. 95
    ION Says:

    Ce tot sustineti aberatii fratilor,ca e scolita Diana,ca face scolile pe bune.Asa vorbeste o fata cu scoala,ca ultima tzatza de la coltz.Rusine sa-i fie,ca a trecut prin scoala precum gasca prin apa.De Valentin ,n-am cuvinte…..un semianalfabet.Se potrivesc……doi prosti!

  96. 96
    andra Says:

    cristina va castiga pt k merita,este cea mai de treaba fata si merita sa invinga alaturi de luci

  97. 97
    Ana Says:

    Unde vedeti falsitate la Diana? In emisiunea de azi,Cristina si Paula erau f deranjate de faptul ca Diana nu s-a putut abtine in vizita facuta nasilor si a comentat despre ei…dar stupoare…au facut acelasi lucru ba mai grav:Cristina si Lucian;deci? Asa ca…cea care este falsa si vrea banii este Cristina,care de fapt nici” nu are nevoie de soacra!”

  98. 98
    Ana Says:

    In ultima parte a concursului a apucat-o,subit,dragostea pentru Lucian,dar mai ales de SOACRA!? Cata perversitate! Asta nu o vedeti?

  99. 99
    Ana Says:

    Ma rog pentru voi,dragii mei,Diana si Valentin,desi nu va cunosc;ati dat dovada de mult bun simt si buna crestere! Meritati sa fiti castigatori,chiar daca aveti o stare materiala buna! Daca va prisoseste..mai dati si la amaratii de sinistrati loviti greu de apele infuriate!Bafta si mult noroc! Casa de piatra!

  100. 100
    andrada Says:

    diana si vali imi doresc sa castige si sper ca vor si castiga SUCCES

  101. 101
    larisa Says:

    Din punctul meu de vedere aceasta competitie merita a fi castigata de cuplul Diana si Valentin. Inca de la inceputul competitiei Diana a fost concurenta mea preferata . Va urez casa de piatra!
    Larisa

  102. 102
    ione Says:

    as vrea ca CRISTINA SI LUCIAN sa castige concursul ptr ca ei antradevar se iubesc ……le doresc succes si casa de piatra

  103. 103
    Ina Says:

    Cristina si Lucian as vrea sa castige.Niciodata nu i-am placut pe Vali si Diana, insa azi, in emisiunea de dimineata, Vali a atins apogeul cu minciunile si falsitatea, spunand ca o plangea pe Diana cand plecase fosta din casa:))toti din platou radea..nu mi-a venit sa cred..Diana e o taranca cu paiete, sclipic, flori de plastic in par i si zambet fals..Vali e un tip care nu poate lega nici o fraza coerenta (azi spunea “din cauza pentru ca”), tinut sub papuc de Diana..

  104. 104
    Ina Says:

    Corectez:toti din platou RADEAU

  105. 105
    mona Says:

    la inceput am indragito pe cristina pot sa spun ca eran fan de al ei ,dar ma dezamagit enorm de mult si ea si ciobanul cu care este pt ca el este un cioban in adevaratul sens al cuvantului ,ce sa zic de paula asa mama asa fiu ,urat din partea lor sper sa nu castige ca nu merita
    .pt toate rautatile si umilintele care le-a suportat diana merita marele premiu ,bafta diana pe vali l-am votat pt tine te iubesc

  106. 106
    andreea Says:

    diana si valintin sigur k ei vor fi castigatorii……si ii votez …….cine altcineva ar putea castiga cristina si lucian doamne fereste ……….urat mai e lucian are niste buze de ii atarna in pantaloni nici nu se vde knd vb .cristina e oribila……

  107. 107
    andra Says:

    sper din tot sufletu sa castige cristina cu lucian.eu ii votez.votatii si voi la 1200 indicativu 09

  108. 108
    anka Says:

    diana si valy imi doresc sa castige.si sigur ei vor castiga daa nu insemana k se vor face smecherii…pt k dia a fost in fiecare saptamana nora sap.asa k…sap asta la fel va fi

  109. 109
    Deea Says:

    Cristina si Lucian merita sa castige acest concurs!!!Diana e mult prea prefacuta si se imagineaza demult cu premiul in mana!

  110. 110
    Geta Says:

    Lucian si Cristina deoarece Lucian e galatean de al meu si imi place atitudinea lui! Mult succes!!! Va tin pumnii si eu si sotul meu!! Si sa nu iti lasi mama sa iti intervina in casnicie indiferent daca se poarta frumos sau nu cu sotia ta!!! Iti spunem din proprie experienta…toate mamele de baieti sunt geloase si mai devreme sau mai tarziu va veti certa din cauza ei! Baftaaaaaaaa!

  111. 111
    MARI Says:

    EU AS VREA SA CASTIGE CRISTINA SI LUCI DAR CRED CA O SA CASTIGE DIANA O IUBESC CEI DE LA KD SI CU VOTURILE E VRAJEALA DE 2 LEI CA ORI CUM PE CINE VREA EI SA PUNA NORA O PUNE SPER DIN INIMA SA CASTIGE CRISTINA SA NU DEA TOT LA CEL CARE ARE CA DIANA ARE CU CE SA PORNEASCA LA DRUM DAR CRISTINA NU DRAGI RELIZATORI AI EMISIUNI GANDITIVA HAI CRISTINA TE VOTEZ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  112. 112
    Sonia Says:

    DIANA SI VALI SA CISTIGE !

  113. 113
    Gabi Says:

    bahh , ar merita sa castige CRISTINA & LUCIAN. Cine altcineva sa castige….. diana & Vali ……… MIE , sincer mi-e sila cand o aud pe Diana vorbind….. ma zgarie pe timpane…. Se vede pe ea ca e increzuta falsa ……. ce mai o mare snoaba ……
    NU pot sa spun despre Cristina ca e perfecta, dar fata asta cand a avut ceva de spus, a spus……. nu a luat-o dupa copaci

  114. 114
    cristina Says:

    lucian si cristina multa baftaaaaaaaaaa!!!as vrea sa o vad pe diana cum il lasa blata pe vali k mironosita aia nu se mai casatoreste cu el daca nu castiga!!!!!

  115. 115
    eu Says:

    diana si valy sa castigeee

  116. 116
    noi Says:

    valy si diana sa castige

  117. 117
    saby Says:

    Mie nu prea imi plac perechile. Cristina cu Luci, sunt prea tineri pt casatorie, si o fac numai pt bani. Cine se mai casatoreste in ziua de azi la 20 de ani din dragoste? Mai ales cand ti-e foame..? Iar Valy si Diana au si ei defectele lor,, dar barem nu mi se par mai normal, ai o varsta… In plus, chiar daca are bani si valy nu, si ce? In timp o sa il accepte parintii, daca e baiat bun. DIANA SI VALI o sa castige. Iar pe mama lui vali, cred ca o iubeste toata tara. A fost o femeie cu bun simt pe tot parcursul competitiei. Felicitari doamna Valeria! De abia astept sa vad finala.

  118. 118
    mary Says:

    fai cristina fii tare noi iti suntem alaturi si te vom vota diseara meriti acesti bani

  119. 119
    mary Says:

    ai rabdat destul de la o taranca care nici nu stie sa vorbeasca meriti acest premiu fai cristina si lucian

  120. 120
    emilia Says:

    CRISTINA SI LUCIAN SA CASTIGE.

  121. 121
    carmen Says:

    118,119, Mary,mare filoloaga ! Ti-as da o scurta dictare si un comentariu la o opera literara… cred ca dupa aceea ai inceta sa -i critici pe altii.Continutul comentariului tau arata ca ai un vocabular “foarte bogat”…!?

  122. 122
    flori Says:

    diana si vali

  123. 123
    laura Says:

    bunica mea spune ca diana cu valentin ar’ trenbui sa canstige.Cine stie cine va da dumnezeu va castiga

  124. 124
    Sorin Says:

    Diana si Vali, ei vor cistiga. hai Ardealul !

  125. 125
    micaivan Says:

    Diana draga mea ai suportat f.mult in concursul acesta si imi doresc din tot sufletul ,alaturi de Valentin sa aveti o casnicie fericita. D-na Valeria de asemenea a avut un comportament deosebit si sa -i fiti alaturi. Multumiri Kanal D.

  126. 126
    Mada Says:

    toti cei care citesc acest comentariu va rog din suflet , votati Diana si Vali , sunt niste tineri care intr-adevar merita sa castige fata de Cristina si Lucian .
    Eu provin dinstr-o zona rurala si iata ca in ciuda acestui fapt m-am realizat!
    Cristina e nedreapta .
    imi pare rau , stiu ca orice bani sunt bine veneti dar e concurs!

  127. 127
    Anna Says:

    bai/……. eu sper sa castige Cristina & Lucian ….. ei chiar merita….
    Diana asta are numai fite in cap si cand deschide gura iti vine sa te tot duci.
    Fata asta are mult prea multe fite in cap …… ” gen : fanii mei”. hai sa fim seriosi …….. si mai vrea si cariera in televiziune …… ce sa faca ea….. ? =))
    sa fim seriosi

  128. 128
    ioana Says:

    Cristina & Lucian . ei se potrivesc ….. si merita sa castige ……… decat inganfata aia de Diana ?
    CRISTINA & LUCIAN … RULLLZ

  129. 129
    paola Says:

    diana si vali

  130. 130
    andreea Says:

    vreu sa castige diana si valentin ……………………ei sunt niste tineri foarte frumusi destept ,,,,,,,,si de treaba ……….dar daca cristina nu stie sa vorbeasca ………….atunci sa taca si sa bage nasu in perna …………….SUCCES DIANA SI VALENTIN EU MA UIT AKUM LA VOI ………….VA IUBESC MULT SI MULTA BAFTA ………….PWP

  131. 131
    oana Says:

    eu as vreasa castige cristina si lucian sunt foarte frumosi si le stafoarte bine… diana mia fost fana da in ultimele saptamani sia dat arama pe fata intreadevar ii falsa

  132. 132
    Elena Says:

    Daca vor castiga diana si vali , va fi datorita taticului ei care cumpara voturi!!!! Daca tot provine dintr-o familie avuta, sa fie sanatosi si fara marele premiu:) Sa nu ne impresioneze cu donatii !!!! Multa bafta Cristinei si lui Lucian

  133. 133
    Laura Says:

    Diana si Vali vor castiga, cu siguranta!!! Merita!!!!

  134. 134
    rodica Says:

    Dragii nostri Diana si Valentin, va dorim sa castigati si sa fiti fericiti BAFTA

  135. 135
    madalina Says:

    diana so valiiii

  136. 136
    anonima Says:

    Duceti-va inapoi in moldova sau in oltenia de unde vii locu ca DIANA SI VALI vor castiga nu buboasa de cristina,falsa,garsa si nesimtita ce e si lucian un increzut si prost crescut.Ca cristina pe tot parcursul emisiunii a atacat-o pe Diana si se vede clar ca e invidioasa,ca ii ciuda pe Diana la cat e Diana de frumoasa si destepta in comparatie cu o falsa ca Cristina.DIANA SI VALENTIN VOR CASTIGA!!! ei chiar merita sa castige si se vede ca se iubesc mult.

  137. 137
    oana Says:

    votati cristinalucian…fanii cristinei

  138. 138
    aNDREEA Says:

    Diana si Vali merita sa castige i iubesc sunt preferati mei chiar merita pe deplin premiul sa va iubiti mult si sa aveti grije si de doamna VaLERIA

  139. 139
    ioana Says:

    cristina si lucian=the best. ei trebuie sa castige….. tineri frumosi ….. si cu o dragoste sincera….. nu zambete false si ipocrizie.

  140. 140
    anna Says:

    bahhh, votati cristina & lucian. merita, sincer …. nu va uitati la snoaba aia de Diana…… care nici sa vorbeasca nu stie…….arunca numai zambete, si cauta cu disperare camera. :) )

  141. 141
    anna Says:

    Cristina & lucian. votatii bahh…. eu una am inrosit telefoanele… si tastatura :X

  142. 142
    flo Says:

    diana si vali. casa de piatra
    ei merita cel mai mult sa fie invingatori ,sa ia premiul cel mare

  143. 143
    moty Says:

    eu am adorato pe veronica mia placut si brandusa ele au fost cele mai reale din tot concursul bravo voua fetelor

  144. 144
    Alina Says:

    Diana si Valentin

  145. 145
    laura franta Says:

    Cristina si Lucian sà cistige altfel cu siguranta s-au luat banii ca sà cistige ciobànita de Diana, nu-i mai ajung banii pe care-i are

  146. 146
    laura franta Says:

    cel mai naspa final .a fost plàtit cu sigurantà

  147. 147
    laura franta Says:

    nici nu mà mai uit niciodatà la emisiune, ajutati bogatii nu sàracii.URIT

  148. 148
    emilia Says:

    ASA CUM A CASTIGAT DIANA SI VALI SI VALI, TOT ASA SE CONDUCE SI TARA. BRAVO NATIUNE! ATI VATAT PROSTIA , FALSITATE SI MINCIUNA. BANUL SA TRAIASCA DAR V-A VEDEA REPEDE DIANA TRAIUL CU BETIVUL SI SCORPIA DE VALERIA. DIANA NU MERITA NICI PRAFUL DUPA SOBA DAR, A CASTIGAT INCULTURA. NICI MACAR ROMANESTE NU STIE SA VORBEASCA. RUSINEEEEEEEEEE!!!!!!!!

  149. 149
    monica SAIS Says:

    iesssssssssssssss ,iessssssssssssssssssssss sîc sîc toți dusmanii dianei să moară de ciudă . bravooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

  150. 150
    kamelis Says:

    eu una eram fana a acestei emisiuni dar ,eu nu cred ca o sa mai fiu . pentru ca se fac manarii la canal d si mi-am pierdut increderea in emisiunea asta.diana si cu vali trebuiau descalificati decand cu faza cu baia .pentru ca sigur au avut relatii
    dar ,tatal dianei a platit la canal d si au trecut cu vederea .cea ce nu sa intamplat si la elena si bogdan .dece oare?oare nu banul e ochiul d……i am plans in seara asta ca nu au castigat cristina si lucian pentru ca ei meritau nu diana care sa laudat toata emisiunea ca o sa doneze din bani ca sa dea bn la public. dar sigur astA NU O SA SE INTAMPLE NICIODATA .EPREA AVARA CA SA FACA EA POMENI

  151. 151
    BeeA Says:

    va mai luati mult de diana…laura franta t ce faci acolo in franta vediti de ala tale nu va mai luati de diana bv diana k ai castigat :*:*:*:*kamalia si emilia suteti 2 proaste pe P uitati-va la voi si apoi comentati la adresa altora

  152. 152
    kamelis Says:

    DIANA CARE SI-A ARATAT CHILOTEI CU DANTELUTA DE CAND STA IN CASA LA TOTI BAIETII DIN CASA .DE UNDE?ATAT BUN SIMT SPER SA PLATESTI PENTRU CA AI FOST FALSA ALINTATURA CE ESTI……

  153. 153
    Bianca Says:

    eu sincer ma bucur ca a castigat cel mai frumos si corect cuplu din casa adica Diana si Vali. :X:X:X:X:X..chiar se potrivesc .. si Diana nu-i cum spuneti voi, alintata, nesimtita sau altele….. cat a mai suferit si ea in casa din cauza la toti… aia s-au luat de ea pt ca erau gelosi mai, vedeau in Diana ce ei nu or sa fie in vecii vecilor… cel putin asta este parerea mea… oricum, BRAVO DIANA SI VALI CA ATI CASTIGAT!! VA IUBESC! :x :x:x

  154. 154
    Iancu Patricia Says:

    Sincer cred ca Diana este o prefacuta si nu merita sa castige marele premiu…Ea nici nu-l iubea pe Valy a facut totul pentru bani…!
    Cristina si Lucian sunt sinceri si ei meritau sa castige pentru ca ei se iubesc cu adevarat…nu ca Diana, mincinoasa care mereu s-a prefacut si in emisiune….
    Oricum eu cred ca Cristina si Lucian meritau cu adevarat sa castige …Si sunt un cuplu foarte reusit….!!
    Cristina, eu oricum cred ca sunteti cel mai reusit cuplu…Va iubesc!!!

  155. 155
    Andreea Says:

    ce javra e valetina o urasc sa iasa odata din casa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free