Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)


dianaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 49% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Cristina care a fost votata in proportie de 42,6% de cei de acasa.

Dintre cele doua fete protejate, Cristina a avut o singura nominalizare din partea doamnei Valeria, iar Diana nu a primit nicio nominalizare.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 25 iunie 2010, privind Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

66 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    nadia Says:

    Lorena sa sti ca si eu tot la Diana m-am referit.

  2. 49
    simona.sighisoara Says:

    diana….nu am cuvinte./.nu stiu ce sa mai cred despre tine….sincer ..nu stiu.oricum iti doresc sa fi fericita!

  3. 48
    miry Says:

    Sper k tu si q Vali s castigati pt k voi chiar meritati spre deosebire de Cristina si de Lucian.Suntem fffff multi care vrem s castigati si o s te votam asa k muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult succes.

  4. 47
    dana Says:

    diana nu merita sa castige cu uratul ala asta e sigur

  5. 46
    Lorena Says:

    Prima pupincurista din casa NPM4 mi se pare chiar Diana care dupa ce-si trage bratul cand vrea sa o prinda soacra-sa , ii pare rau ca a repezit-o pe Valeria , iar in emisiunea in direct ii pupa mana . Ce dovada de sinceritate si corectitudine !!! Urmati-i exemplul ?! Nu o judec , ci o inteleg ca nu-l iubeste pe Vali si de aceea se manifesta asa in contradictoriu , trece foarte usor de la o stare la alta si nu este constanta . Sunt de-a dreptul consternata de atitudinea ei !

  6. 45
    cris Says:

    esti o mare proasta,minti in continaure,cine te/a inv.sa fii mincinoasa???taticuuuu???
    mi/ai placut la inceput ,dar acum agata,eu nu suport minciuna,deci nici pe tine….
    cum pot altii sa nu vada adev.fata pe care o ai…iz curioasa cat timp o sa stai cu “mosu”,ce explicatii o sa dai…,
    tie chiar nu iti e rusine???pacat k nu te vezi cat de penala esti cu explicatiile tale de 2 bani,cum poti sa nu recunosti absolut nimik,si numai ce vrei tu,le intorci k sa fie in favoarea ta,sunteti cei mai penibili concurenti.
    MINCINOASA.

  7. 44
    Dana Says:

    Am auzit la teleon diverse persoane care spuneau ca ar dori sa castige Cristina si Lucian,pentruca au nevoie de bani.Dar stati putin,aici suntem la DANSEZ PT>TINE ????,unde se joaca pt.bani.MERITA DIANA si VALI sa castige.
    Felicitari anticipate

  8. 43
    JIMBOREAN ANA Says:

    diana merita o departajare mai mare fata de cristina pentru ca i mai cu bun sint si mai respectuoasa fata de toata lumea cristina nu si respecta nici parintii ce sa mai zic de viitoarea soacra la care si baiatul din pacate e la fel imi pare rau de dinsa d na vali sa va iubiti nora ca merita si va doresc muuuuuuuuuuuuuuuuuult suuuuucees

  9. 42
    nadia Says:

    Eu cred ca tinerii ar trebui sa promoveze sinceritatea si corectitudinea chiar daca uneori la disperare pot fi vulgari si nesimtiti .De pupincuristi,lingai ,falsi ,prosti si bogati e plina tara asta.Ei sunt apreciati si sus pusi de cine oare?

  10. 41
    Rodica Says:

    Ma tot intreb. Oare de ce nesimtirea si vulgaritarea sunt ridicate ,de unii ,la rang de rege ? De ce este apreciata Cristina pentru comportamentul ei care lasa de dorit si nu este un exemplu bun pentru privitori, in special pentru cei tineri ?De ce sa apreciem comportamentul de mahala,doar pe motivul ca cel care il practica este sincer ?
    Suntem fff multi care apreciem bunul simt al Dianei si suntem alaturi de ea. TE VOTAM DIANA si suntem alaturi de tine, de Vali si de D- na Valeria. Voi meritati sa castigati

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free