Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)


dianaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 49% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Cristina care a fost votata in proportie de 42,6% de cei de acasa.

Dintre cele doua fete protejate, Cristina a avut o singura nominalizare din partea doamnei Valeria, iar Diana nu a primit nicio nominalizare.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 25 iunie 2010, privind Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

66 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    vasi Says:

    cristina este o nesimtita,fara bunul simt elementar.prost crescuta le este rusine parintilor cu ea

  2. 29
    alexa Says:

    cum puteti sa sustineti o asa fiintza …este o prefacuta si o inganfata de parca ar avea de ce …o sa il ia pe papitoiu de vali isi impart premiu si isi spun adio …afara tenatiile sunt mari , mai ales cum sufera ea de vedetism …multumesc fanilor …ahahaha….as prefera sa nu castige nimeni …oricum cristina are f mare dreptate ..si pana la urma de ce toti din casa sunt impotriva ei , inseamna ca toti sunt nebuni si numai ea nu este …

  3. 28
    mally Says:

    cristina cea mai tare…

  4. 27
    geta Says:

    Brava fanii Cristinei se vede cei 7ani de acasa!!!!!!!!!!!! Inca o data bravo, nu ca imi place ffff. mult Diana, dar nu pot sa nu apreciez buna crestere pe care a primito “de la cioban” si cat de mult isi iubeste parinti, multi din parinti celor care o vad “zana pe buboasa” ar dorii asa un copil. Tare as dorii sa ii cvad pe FANII Cristinei la varsta cand vor avea copii si cat de mult se vor bucura de cat de bine iau crescut sau cealalta varianta nu o sa poata distinge bunul simt de cat de “desteptii’ le sunt copii. Nu as avea nimic impotrica Cristinei, dar a nu se intelege faptul ca “esti vulcaniuca” cu “esti desteapta si descurcareata” asa nu se poate traii in viata asta, dar astea se vor razbuna in timp. Fatul ca esti “rau de gura” sau ca nu “te lasi calcata in picioare” nu inseamna ca sa fii si prost crescuta, dar ce poti sa astepti de la Cristina sincer nhu cred ca dupa ce mai inainta in varsta va putea sa fie mai diplomata pt. ca nu o duce capul, pana la urma imi pare rau de Paula care credeam ca este mai cu sacun la cap, dar cine se aseamana se aduna. Asta este , sincer nici de vali nu prea am o parere bune, pe aici pe la Cluj circula tot felul de zvonuri despre el, sper ca Diana sa aiba minte si sa nu se marite cu el.

  5. 26
    silvia Says:

    Diana imi pare rau de tine daca o sa te casatoresti cu vali deoarece in tot concursul el nu a stiut sa te apere sau sa spuna ceva atunci cind erai atacata,la fel si soacra ta draga asa cum a spus si tatal tau la un moment dat,au fost niste muti iar acum la final sa vazut ca pe ei ii intereseaza banii,daca imi aduc bine aminte un coleg al lui spunea ca nu il recunoaste cum sta ca mutu el fiind de fapt altfel in afara casei si gindindu-ne ca lucreaza intr-un bar cred ca avea dreptate colegul lui.Diana tu esti o fata frumoasa crescuta bine de parintii tai,parerea mea este ca nu te potrivesti deloc desi aveti cea mai lunga relatie,iar dna Valeria si Vali sint niste falsi,am obs.privirea dnei Valeria doamne ce privire rautacioasa avea atunci cind a ales-o pe Cristina sa paraseasca competitia,am vazut si privirea ta era cu totul alta decit a dnei Valeria adica surprinsa.

  6. 25
    ELENA AGNITA Says:

    DIANA NU MERITA SA FIE NORA SAPTAMINII PT.CA ESTE OPREFACUTA SI O MINCINOASA JOACA TOTUL FALS SI MINTE SI TOTODATA NU RECUNOASTE NIMIC DIN CEA CE SPUNE ,SI SPUNE NUMAI MINCIUNI CA SA BACE CEARTE SI RICA INTRE CONCURENTI, ATI OBSERVAT CE URIT II VORBESTE LUI VALI SI CUM II ARUNCA APA PE FATA ,SI SPUN E CA/L IUBESTE VAI CE IUBIRE ,AFARA II VA DA CU PICIORUL IN FUND EA URMARESTE PREMIUL VA VETI CONVINGE OSA AUZITI CA/L VA LASA POATE ATUNCI ISI VA DA SEAMA LINGA CINE A STA VALENTIN EA PE PARCURS IL VA ASCULTA PE TAICASAU NU SOTUL ,RUSINE SA/I FIE DIANEI CA JOACA TEATRU,BANII NU ADUC FERICIREA NICODATA,DORESC SA CISTIGE CONCURSUL CRISTINA DEOARECE CUPLU EI MERITA SE IUBESC CU ADEVARAT.

  7. 24
    anca Says:

    DIANA si VALI sunteti cuplul cel mai longeviv, cu mult bun simt si va votam din toata inima! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti fericiti impreuna!

  8. 23
    M T Says:

    diana esti o proasta..si cristina la fel (k sa multumesc si FANII dianei) .esti prea sigura ca o sa castigi..sincer, mi.ar placea sa fiti la egalitate..ori sa pierdeti ori sa castigati amandoua..nu stiu si nu inteleg ce gasiti bun la fatuca asta..ca sa facut pe victima?>?.asa o fi, dar daca tot concursul a tacut, poate sa mai taca o saptamana..devine enervanta, nu e nici ea o sfanta, dar macar sa dea in continuare dovada de respect,stiu ca nu are cu cn., dar sa fim sinceri, cu cristina ne.am obisnuit pe tot parcursul concursului, si.i cunoastem defectele, iar ea si le accepta…dar diana, e prefacuta.nu zic ca in general..ci doar aici, pt castigarea premiului…daca o fi sa se marite, sa fie fericiti, si sa lase putin ciocul mai moale..sa fie fata lui tata, adik respectuasa si fericita!

    PS: FANIIIIIIIIIIIi dianei, lasati.o frate mai moale, nu o mai pupincuriti atata, k nu o sa castigati nimic, lasati oameni sa.si spuna pareri fara atatea comentarii.
    PSS: O viata frumoasa tuturor!!!1 Peace&Love!! :)

  9. 22
    dina Says:

    felicitari Diana si Vali, in special Diana-niste parinti care au trecut prin viata si stiu ce vor. Diana nu o da la intors-vorba Cristinei, nu jigneste cum o face Crietina. Dupa cum am vazut sambata seara si tatal ei este un diplomat, deci are cui sa semene Diana. Bravo voua !!!!! Inca putin si veti invinge ca meritati.

  10. 21
    andreea Says:

    pup cristina te votez si vreau sa castigi…..

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free