Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)


dianaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 49% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Cristina care a fost votata in proportie de 42,6% de cei de acasa.

Dintre cele doua fete protejate, Cristina a avut o singura nominalizare din partea doamnei Valeria, iar Diana nu a primit nicio nominalizare.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 25 iunie 2010, privind Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

66 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    ELENA Says:

    nu merita

  2. 39
    nadia Says:

    Mi-e mila de Diana se vede ca este nefericita nu stie nici ea daca vrea sau nu sa se casatoreasca ,nu vrea sa isi dezamageasca FANII,stiie ca parintii ei nu il plac pe Vali si nu vrea sa piarda nici premiul cel mare .Se screme ea sa le zambeasca fanilor in emisiuni dar nu este zambetul ei de alta data .Eu nu stiu ce cauta ea in concurs daca se crede frumoasa ,desteapta si plus de asta are si foarte multi bani .Vali nu are nici una din calitatile pe care le are ea si are atatea defecte nu le mai enumar eu pentru ca a facut-o chiar tatal Dianei pe parcursul emisiunilor de cate ori a intrat in direct .Cristina chiar daca este mai tanara si a vorbit urat cateodata stie ce vrea sa faca in viitor a zis si in emisiune mi-a placut ce raspuns a dat pe cand Diana a fost penibila cand a zis ca o sa fie inspector si o sa dea amenzi o formulare exact ca la copiii de gradinita cum a zis si Lorena.M-as bucura daca Cristina si Lucian ar lua premiul pentru ca ei chiar se iubesc si ar fi mult mai fericiti la casa lor .Cred ca toti tinerii din ziua de azi prefera sa stea cu chirie decat sa stea cu parintii.

  3. 38
    cartu Says:

    eu cred k diana e o prefacuta si o nesimtit..da-i drumu acasa la oile lu tacto…vai sa stii k in moldova n-ai FANI deloc=))=))…impusca-te analfabeto…HAI CRISTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  4. 37
    Lorena Says:

    In vreun fel Lucian isi santajeaza mama , in cazul in care nu-l sustine cu “mandra” divulga secretele de familie ? Am inteles acum de ce nu a iesit din competitie d-na Lucica , care a rabufnit dupa ce a plecat Daniela din casa si a spus ca-i lasa singuri pe Cristina si Lucian , deci asta a fost temerea ei ca daca iese din casa NPM4 show-ul matrimonial se transforma in telenovela “Secretele Paulei “.

  5. 36
    amalia Says:

    Eu o sustin pe Diana si Vali care este cel mai longeviv cuplu din casa.Nu trebuie sa o condamnam pe Diana ca -si mai iese din fire.Si intr-o casnicie trebuie sa mai faci compromisuri.Va intelege si ea dupa cativa ani de casnicie ca mai trebuie sa mai lasi de la tine pentru fericirea celuilalt si sa-i descoperi placerile pentru a face o armonie in casa.fara respect, incredere si dragoste o casnicie nu poate dura.Daca celui de langa tine ii este bine ,atunci o sa-ti fie si tie bine

  6. 35
    amalia Says:

    cred ca Diana merita sa castige concursul.ma mir ca mai are puterea de a mai rezista in casa la cate atacuri este expusa,inclusiv de moderatoarea emisiunii care se vede clar ca o favorizeaza pe Cristina.Diana este o fata educata si nu o impostoare cum este Cristina.Mare dragoste pe capulei.Doamna Paula o accepta pentru ca tembelul ala de fiu al ei a inceput sa divulge probleme din familie si cred ca de rusine doamna Paula nu are ce face dacat sa o accepte pe mahalagioaica asta de Cristina ca in sinea dansei nu o sa o accepte inveci.M-a socat vocabularul doamnei Paula la adresa Dianei dar se vede ca s-a molipsit si dansa de la Cristina.Vorba aceea:”te bagi in laturi,te mananca porcii”

  7. 34
    Lorena Says:

    Probabil ii fi vreo dementa , e o vorba din batrani si nu trebuie incurajati cei care nu vorbesc corect romaneste si eu sunt ardeleanca si nu folosesc dialecte , daca nu si-a corectat dulcele grai romanesc in timpul celor doua facultati nu si-l mai corecteaza nici cu un logoped . Sunt cat se poate de serioasa si fac diferenta dintre meserie si profesie , problema era din ” punctul de vedere ” al Dianei si nu al meu (punctul de gandire cum spune ea) , a fii inspector e intradevar o functie , dar pe la noi se foloseste expresia ” e o meserie banoasa” …Si nu inteleg de ce e asa rea Diana daca e fericita ? Doar oamenii frustrati si neimpliniti isi doresc sa dea amenzi celorlalti.

  8. 33
    SONIA Says:

    Eu nu sunt de acord ( parerea mea) ca Diana e nefericita. Ce a pus-o cineva obligatoriu sa faca cuplu cu Vali sau daca nu ia acest premiu nu are cu ce trai? Haideti sa fim seriosi! Sunt de acord ca are de corectat vorbirea, vorbeste in graiul local iar in ceea ce priveste realizarea ” in meserie” ( daca si asta o fi o meserie, este o functie draga Lorena, pe care o ocupi printr-un concurs) te asigur ca nu-ti trebuie multa carte. Cunosc un baiat, pregatirea lui este de agronom, a ocupat un post de inspector la mediu si mai departe ma abtin…

    Auzi doamna/d-ra Lorena ce vorba e asta ca cine nu are impliniri pe plan semntimental, taie si spinzura profesiona, doamne fereste, n-am mai auzit, n-am vazut
    ar insemna sa traim printre dementi…

  9. 32
    Lorena Says:

    Pe Diana nu a schimbat-o cu nimic concursul , ea e tot aceeasi rasfatata , egoista si ipocrita ;se citeste de la o posta pe chipul ei nefericirea , degeaba incearca sa joace teatru … eu stiu ca doar cei care au neimpliniri pe plan sentimental ,” taie si spanzura” pe plan profesional , doar isi doreste “sa dea amenzi ” , ce formulare ca la copiii de gradinita , ea nu stie sa spuna ca isi doreste sa fie inspectoare … doar daca o completeaza crainica TV …..cu asa lacune m-as mira sa se realizeze in meserie.

  10. 31
    andrei_c Says:

    eu o sustin pe diana si pe d-na vali cu valentin bafta diana sa moara invidiosii de ciuda

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free