Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)


dianaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 49% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Cristina care a fost votata in proportie de 42,6% de cei de acasa.

Dintre cele doua fete protejate, Cristina a avut o singura nominalizare din partea doamnei Valeria, iar Diana nu a primit nicio nominalizare.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 25 iunie 2010, privind Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

66 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Sonia Says:

    Pentru ” Fan”.. Consider ca ne puteai ruga frumos s-o votam pe Alina, cei care o sustinem pe Diana. Just, Alina este o fata deosebita. Daca ramanea in cuplu cu Vlad, altul era finalul concursului. Acum, inseamna a vota, pentru ce, ei nu-i mai foloseste. parintii nu sunt de acord, poate ar fi o surpriza sa se intoarca Vlad, ar fi super… dar nu mai au niciun acces la marele premiu, poate daca s-ar imparti intre finalisti, depinde cum gindesc cei de la Kanal D.

    Draga “Fan” care nu ai curaj sa-ti spui numele, Diana este o fata de oameni gospodari, deosebiti si ce daca e de la tara? Tu poate faci foamea pe trotuar, ai vazut gospodaria acestor oameni cind a aratat Kanal D? AI vazut ce om deosebit este tatal Dianei,. ce logica.. Asa ca, baiatule, ai grija , la felul cum scrii, vorbesti, gindesti, pe criza asta, un loc la oi ar fi binevenit.

  2. 9
    ELENA Says:

    E O SMEORCANITA NU MERITA SA MAI FIE NORA SAPTAMINII

  3. 8
    Naddya Says:

    Diana este singura fata din concurs care merita sa castige cu adevarat. Merita din toate punctele de vedere sa imbrace la sfarsitul saptamanii viitoare rochia de mireasa alaturi de Vali, care o iubeste foarte mult si consider ca el este persoana potrivita pt. ea. Mult succes Diana!!!

  4. 7
    Vero Mary Says:

    consider ca nu merita acest titlu……hai CRISTINA…..

  5. 6
    andrei_c Says:

    DIANA BAFTA MULTA FII TARE SI NU ASCULTA RAUTATILE CRISTINEI SI FAMILIEI BUZILA EI VORBESC PENTRU CA SUNT INVIDIOSI PE VOI VALI AI GRIJA DE DIANA SI MERGETI CU CAPUL SUS TOT INAINTE MULTA BAFTA LA MAREA FINALA

  6. 5
    fan Says:

    diana este o taranca proasta si cu fite……sunteti fraeri daca o votati pe ea….votatio pe alina

  7. 4
    adriana Says:

    Diana este preferata mea. face un cuplu nemaipomenit imtreuna cu valentin si are o soacra de milioane. tinetio tot asa. am sa va votez mereu. tine capul sus si nu le mai da satisfactie altora care nu stie sa lege o fraza.

  8. 3
    Zita Says:

    Imi pare bine de Diana,sper sa castige marele premiu alaturi de Vali si Doamna Valeria ,ii sustinem din Ardeal ,din Targu -Mures.Le dorim multa Bafta .

  9. 2
    Sorin Says:

    O pare foarte buna. Este singura fata din concurs care merita din toate punctele de vedere sa fie votata, sa ia premiul cel mare.
    Pe locul II Alina.

  10. 1
    ALEGNA Says:

    PE BUNA DREPTATE DIANA A IESIT CASTIGATOARE ,VA FI SI IN CONTINUARE ,MERITA DIN PLIN TITLUL DE NORA PENTRU MAMA SI VA FI CEA MAI FRUMOASA MIREASA DE PANA ACUM ALATURI DE VALI CARE OIUBESTE FOARTE MULT .TG-MURESUL E DE PARTEA DIANEI

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free