Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)


dianaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, Diana a obtinut titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 49% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a situat Cristina care a fost votata in proportie de 42,6% de cei de acasa.

Dintre cele doua fete protejate, Cristina a avut o singura nominalizare din partea doamnei Valeria, iar Diana nu a primit nicio nominalizare.

Ce parere aveti de clasamentul din data de 25 iunie 2010, privind Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

66 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (25 iunie 2010)”

  1. 1
    ALEGNA Says:

    PE BUNA DREPTATE DIANA A IESIT CASTIGATOARE ,VA FI SI IN CONTINUARE ,MERITA DIN PLIN TITLUL DE NORA PENTRU MAMA SI VA FI CEA MAI FRUMOASA MIREASA DE PANA ACUM ALATURI DE VALI CARE OIUBESTE FOARTE MULT .TG-MURESUL E DE PARTEA DIANEI

  2. 2
    Sorin Says:

    O pare foarte buna. Este singura fata din concurs care merita din toate punctele de vedere sa fie votata, sa ia premiul cel mare.
    Pe locul II Alina.

  3. 3
    Zita Says:

    Imi pare bine de Diana,sper sa castige marele premiu alaturi de Vali si Doamna Valeria ,ii sustinem din Ardeal ,din Targu -Mures.Le dorim multa Bafta .

  4. 4
    adriana Says:

    Diana este preferata mea. face un cuplu nemaipomenit imtreuna cu valentin si are o soacra de milioane. tinetio tot asa. am sa va votez mereu. tine capul sus si nu le mai da satisfactie altora care nu stie sa lege o fraza.

  5. 5
    fan Says:

    diana este o taranca proasta si cu fite……sunteti fraeri daca o votati pe ea….votatio pe alina

  6. 6
    andrei_c Says:

    DIANA BAFTA MULTA FII TARE SI NU ASCULTA RAUTATILE CRISTINEI SI FAMILIEI BUZILA EI VORBESC PENTRU CA SUNT INVIDIOSI PE VOI VALI AI GRIJA DE DIANA SI MERGETI CU CAPUL SUS TOT INAINTE MULTA BAFTA LA MAREA FINALA

  7. 7
    Vero Mary Says:

    consider ca nu merita acest titlu……hai CRISTINA…..

  8. 8
    Naddya Says:

    Diana este singura fata din concurs care merita sa castige cu adevarat. Merita din toate punctele de vedere sa imbrace la sfarsitul saptamanii viitoare rochia de mireasa alaturi de Vali, care o iubeste foarte mult si consider ca el este persoana potrivita pt. ea. Mult succes Diana!!!

  9. 9
    ELENA Says:

    E O SMEORCANITA NU MERITA SA MAI FIE NORA SAPTAMINII

  10. 10
    Sonia Says:

    Pentru ” Fan”.. Consider ca ne puteai ruga frumos s-o votam pe Alina, cei care o sustinem pe Diana. Just, Alina este o fata deosebita. Daca ramanea in cuplu cu Vlad, altul era finalul concursului. Acum, inseamna a vota, pentru ce, ei nu-i mai foloseste. parintii nu sunt de acord, poate ar fi o surpriza sa se intoarca Vlad, ar fi super… dar nu mai au niciun acces la marele premiu, poate daca s-ar imparti intre finalisti, depinde cum gindesc cei de la Kanal D.

    Draga “Fan” care nu ai curaj sa-ti spui numele, Diana este o fata de oameni gospodari, deosebiti si ce daca e de la tara? Tu poate faci foamea pe trotuar, ai vazut gospodaria acestor oameni cind a aratat Kanal D? AI vazut ce om deosebit este tatal Dianei,. ce logica.. Asa ca, baiatule, ai grija , la felul cum scrii, vorbesti, gindesti, pe criza asta, un loc la oi ar fi binevenit.

  11. 11
    maria Says:

    PT FAN:esti tu fraier ,nu vezi cit isi bate joc cristina de diana ,mai desteptule ,inseamna ca nu ai urmarit ,BAFTA DIANA TE PUPP MERITI TOTUL O ADEV FAM .

  12. 12
    ELENA AGNITA Says:

    diana nu merita sa iese cistigatoare de fiecare data pentru ca in casa ea este marul discordie ,si este o prefacuta si o mincinoasa niciodata nu vrea sa/si recunoasca greselile si fignirile pe care le aduce lui cristina ,cristina este mult mai frumoasa ca ea si de fiecare data cristina este corecta ea isi recunoaste greselile,,diana vorbeste ea trebvuia descalificata de cind a fost in antalia ii fierbea singele in ea s/a linistit intrind in baie cu valentin frumusetea pamintului mai frumos este taicasau decit valentin,rusine sa ii fie pozeaza in victima nu stiu stafu cum a permis si nu a descalificato ceva a fost la mijloc ,ma rog de cine este protejata din staf nu se gindesc ca intru/un concurs trebuie corectitudine.creau sa cistige cristina pt ca merita ,asa ar trebui pt ca merita daca stafu nu ar avea amestec in toate cele petrecute,ciobanita nu pt ea are bani cu caru asa cum s/a laudat,asa s/ar linisti si telespectatorii.ar vedea cu ochi lor ca in acest concurs este corectitudine cu adevarat.diana nu merita sa cistige acest concurs,ramine sa vedem sintem curiosi cu totii,rusine inca odata,

  13. 13
    ADY Says:

    Diana merita sa castige competitia!!!!este cea mai tare si ceeeeeeeeaa mai FRUMOASA!!!!!SPER SA CASTIGI!!!!O SA TE VOTEEZ!!!!TE POOP

  14. 14
    bianca andreea Says:

    diana nu meriti sa castigi esti o profitoare si valeria la fel care a incercat sa destrame un cuplu pt ca e frica de ei ca sunt pe ultima suta de metri pt a lua marele premiu hai cristina multa bafta

  15. 15
    claudia Says:

    DIANA SA CASTIGE, SI DE TARANCA NIMIC,E CE-A MAI ELEGANTA DINTRE TOATE
    SI SA NU UITAM CA TOTI NE TRAGEM DIN TARANI………………………

  16. 16
    aura Says:

    sunt de acord cu voi,diana e o tipa foooarte frumoasa,inteligenta,si spre norocul ei este si bogata. pe langa toate acestea stie sa vorbeasca foarte frumos, nu jigneste se vd ca a fost educata exemplar.sincer imi pare rau pt cei care o invidieaza. mult succes diana si vali

  17. 17
    miha Says:

    Diana merita premiul cel mare pt ca a aratat ca si-l doreste pe Vali ca sot. Vali cand l-a cunoscut pe tatal Dianei i-a cerut mana, Lucian cand l-a cunoscut pe tatal Cristinei s-a scarpinat nu spun unde. Cristina si Lucian vor doar banii ca sa isi cumpere fiecare cate o camera prin Bucuresti si sa se mute in capitala ca na….e cool si asa o sa aiba si Cristina unde sa mearga in cluburi de fitze.

  18. 18
    nikos Says:

    din atena o sustinem pe diana am votat-o si o vom vota .speram sa castige.pacat ca nu putem vota decat pe internet dar si asa este bine.bravo diana si vali va iubim!!!!!!!!

  19. 19
    THEADEA Says:

    DIANA SI VALI,VA FELICIT ,SUNTETI CEA MAI FRUMOASA PERECHE DIN TOT CONCURSUL SI VETI FII CASTIGATORI FARA DOAR SI POATE,IMPREUNA CU D-NA VALERIA BINENTELES CARE ESTE CEA MAI DE GASCA MAMA,IMI PLACE DE VOI.DIANA,FII TARE SI NU TE MAI CONSUMA PT PROBLEMELE DIN CASA,FETELE O FAC DIN INVIDIE,NU AJUNGE NICI UNA NICI LA DEGETUL TAU MIC,VA PUP,TARGU MURES E CU VOI

  20. 20
    Lacramioara Says:

    OFFFFF,,,,,Oameni buni n-o mai votati pe DIANA,ce-i cu voi?Imi vine sa sparg tv-ul cand aud ca iar iese nora sapt….Nu s-au laudat ea si taica-so ca au nu stiu cati bani in conturi?Votati pe cei care au intr-adevar nevoie de bani…..Se vede destul de clar cat sunt de avari si Diana si Vali si Valeria…Hai ca pe Vali il vad un pic mai amarat dar nu va faceti griji ca daca il iubeste Diana cu adevarat il face si pe el cioban cu bani si oi=))))

  21. 21
    andreea Says:

    pup cristina te votez si vreau sa castigi…..

  22. 22
    dina Says:

    felicitari Diana si Vali, in special Diana-niste parinti care au trecut prin viata si stiu ce vor. Diana nu o da la intors-vorba Cristinei, nu jigneste cum o face Crietina. Dupa cum am vazut sambata seara si tatal ei este un diplomat, deci are cui sa semene Diana. Bravo voua !!!!! Inca putin si veti invinge ca meritati.

  23. 23
    M T Says:

    diana esti o proasta..si cristina la fel (k sa multumesc si FANII dianei) .esti prea sigura ca o sa castigi..sincer, mi.ar placea sa fiti la egalitate..ori sa pierdeti ori sa castigati amandoua..nu stiu si nu inteleg ce gasiti bun la fatuca asta..ca sa facut pe victima?>?.asa o fi, dar daca tot concursul a tacut, poate sa mai taca o saptamana..devine enervanta, nu e nici ea o sfanta, dar macar sa dea in continuare dovada de respect,stiu ca nu are cu cn., dar sa fim sinceri, cu cristina ne.am obisnuit pe tot parcursul concursului, si.i cunoastem defectele, iar ea si le accepta…dar diana, e prefacuta.nu zic ca in general..ci doar aici, pt castigarea premiului…daca o fi sa se marite, sa fie fericiti, si sa lase putin ciocul mai moale..sa fie fata lui tata, adik respectuasa si fericita!

    PS: FANIIIIIIIIIIIi dianei, lasati.o frate mai moale, nu o mai pupincuriti atata, k nu o sa castigati nimic, lasati oameni sa.si spuna pareri fara atatea comentarii.
    PSS: O viata frumoasa tuturor!!!1 Peace&Love!! :)

  24. 24
    anca Says:

    DIANA si VALI sunteti cuplul cel mai longeviv, cu mult bun simt si va votam din toata inima! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti fericiti impreuna!

  25. 25
    ELENA AGNITA Says:

    DIANA NU MERITA SA FIE NORA SAPTAMINII PT.CA ESTE OPREFACUTA SI O MINCINOASA JOACA TOTUL FALS SI MINTE SI TOTODATA NU RECUNOASTE NIMIC DIN CEA CE SPUNE ,SI SPUNE NUMAI MINCIUNI CA SA BACE CEARTE SI RICA INTRE CONCURENTI, ATI OBSERVAT CE URIT II VORBESTE LUI VALI SI CUM II ARUNCA APA PE FATA ,SI SPUN E CA/L IUBESTE VAI CE IUBIRE ,AFARA II VA DA CU PICIORUL IN FUND EA URMARESTE PREMIUL VA VETI CONVINGE OSA AUZITI CA/L VA LASA POATE ATUNCI ISI VA DA SEAMA LINGA CINE A STA VALENTIN EA PE PARCURS IL VA ASCULTA PE TAICASAU NU SOTUL ,RUSINE SA/I FIE DIANEI CA JOACA TEATRU,BANII NU ADUC FERICIREA NICODATA,DORESC SA CISTIGE CONCURSUL CRISTINA DEOARECE CUPLU EI MERITA SE IUBESC CU ADEVARAT.

  26. 26
    silvia Says:

    Diana imi pare rau de tine daca o sa te casatoresti cu vali deoarece in tot concursul el nu a stiut sa te apere sau sa spuna ceva atunci cind erai atacata,la fel si soacra ta draga asa cum a spus si tatal tau la un moment dat,au fost niste muti iar acum la final sa vazut ca pe ei ii intereseaza banii,daca imi aduc bine aminte un coleg al lui spunea ca nu il recunoaste cum sta ca mutu el fiind de fapt altfel in afara casei si gindindu-ne ca lucreaza intr-un bar cred ca avea dreptate colegul lui.Diana tu esti o fata frumoasa crescuta bine de parintii tai,parerea mea este ca nu te potrivesti deloc desi aveti cea mai lunga relatie,iar dna Valeria si Vali sint niste falsi,am obs.privirea dnei Valeria doamne ce privire rautacioasa avea atunci cind a ales-o pe Cristina sa paraseasca competitia,am vazut si privirea ta era cu totul alta decit a dnei Valeria adica surprinsa.

  27. 27
    geta Says:

    Brava fanii Cristinei se vede cei 7ani de acasa!!!!!!!!!!!! Inca o data bravo, nu ca imi place ffff. mult Diana, dar nu pot sa nu apreciez buna crestere pe care a primito “de la cioban” si cat de mult isi iubeste parinti, multi din parinti celor care o vad “zana pe buboasa” ar dorii asa un copil. Tare as dorii sa ii cvad pe FANII Cristinei la varsta cand vor avea copii si cat de mult se vor bucura de cat de bine iau crescut sau cealalta varianta nu o sa poata distinge bunul simt de cat de “desteptii’ le sunt copii. Nu as avea nimic impotrica Cristinei, dar a nu se intelege faptul ca “esti vulcaniuca” cu “esti desteapta si descurcareata” asa nu se poate traii in viata asta, dar astea se vor razbuna in timp. Fatul ca esti “rau de gura” sau ca nu “te lasi calcata in picioare” nu inseamna ca sa fii si prost crescuta, dar ce poti sa astepti de la Cristina sincer nhu cred ca dupa ce mai inainta in varsta va putea sa fie mai diplomata pt. ca nu o duce capul, pana la urma imi pare rau de Paula care credeam ca este mai cu sacun la cap, dar cine se aseamana se aduna. Asta este , sincer nici de vali nu prea am o parere bune, pe aici pe la Cluj circula tot felul de zvonuri despre el, sper ca Diana sa aiba minte si sa nu se marite cu el.

  28. 28
    mally Says:

    cristina cea mai tare…

  29. 29
    alexa Says:

    cum puteti sa sustineti o asa fiintza …este o prefacuta si o inganfata de parca ar avea de ce …o sa il ia pe papitoiu de vali isi impart premiu si isi spun adio …afara tenatiile sunt mari , mai ales cum sufera ea de vedetism …multumesc fanilor …ahahaha….as prefera sa nu castige nimeni …oricum cristina are f mare dreptate ..si pana la urma de ce toti din casa sunt impotriva ei , inseamna ca toti sunt nebuni si numai ea nu este …

  30. 30
    vasi Says:

    cristina este o nesimtita,fara bunul simt elementar.prost crescuta le este rusine parintilor cu ea

  31. 31
    andrei_c Says:

    eu o sustin pe diana si pe d-na vali cu valentin bafta diana sa moara invidiosii de ciuda

  32. 32
    Lorena Says:

    Pe Diana nu a schimbat-o cu nimic concursul , ea e tot aceeasi rasfatata , egoista si ipocrita ;se citeste de la o posta pe chipul ei nefericirea , degeaba incearca sa joace teatru … eu stiu ca doar cei care au neimpliniri pe plan sentimental ,” taie si spanzura” pe plan profesional , doar isi doreste “sa dea amenzi ” , ce formulare ca la copiii de gradinita , ea nu stie sa spuna ca isi doreste sa fie inspectoare … doar daca o completeaza crainica TV …..cu asa lacune m-as mira sa se realizeze in meserie.

  33. 33
    SONIA Says:

    Eu nu sunt de acord ( parerea mea) ca Diana e nefericita. Ce a pus-o cineva obligatoriu sa faca cuplu cu Vali sau daca nu ia acest premiu nu are cu ce trai? Haideti sa fim seriosi! Sunt de acord ca are de corectat vorbirea, vorbeste in graiul local iar in ceea ce priveste realizarea ” in meserie” ( daca si asta o fi o meserie, este o functie draga Lorena, pe care o ocupi printr-un concurs) te asigur ca nu-ti trebuie multa carte. Cunosc un baiat, pregatirea lui este de agronom, a ocupat un post de inspector la mediu si mai departe ma abtin…

    Auzi doamna/d-ra Lorena ce vorba e asta ca cine nu are impliniri pe plan semntimental, taie si spinzura profesiona, doamne fereste, n-am mai auzit, n-am vazut
    ar insemna sa traim printre dementi…

  34. 34
    Lorena Says:

    Probabil ii fi vreo dementa , e o vorba din batrani si nu trebuie incurajati cei care nu vorbesc corect romaneste si eu sunt ardeleanca si nu folosesc dialecte , daca nu si-a corectat dulcele grai romanesc in timpul celor doua facultati nu si-l mai corecteaza nici cu un logoped . Sunt cat se poate de serioasa si fac diferenta dintre meserie si profesie , problema era din ” punctul de vedere ” al Dianei si nu al meu (punctul de gandire cum spune ea) , a fii inspector e intradevar o functie , dar pe la noi se foloseste expresia ” e o meserie banoasa” …Si nu inteleg de ce e asa rea Diana daca e fericita ? Doar oamenii frustrati si neimpliniti isi doresc sa dea amenzi celorlalti.

  35. 35
    amalia Says:

    cred ca Diana merita sa castige concursul.ma mir ca mai are puterea de a mai rezista in casa la cate atacuri este expusa,inclusiv de moderatoarea emisiunii care se vede clar ca o favorizeaza pe Cristina.Diana este o fata educata si nu o impostoare cum este Cristina.Mare dragoste pe capulei.Doamna Paula o accepta pentru ca tembelul ala de fiu al ei a inceput sa divulge probleme din familie si cred ca de rusine doamna Paula nu are ce face dacat sa o accepte pe mahalagioaica asta de Cristina ca in sinea dansei nu o sa o accepte inveci.M-a socat vocabularul doamnei Paula la adresa Dianei dar se vede ca s-a molipsit si dansa de la Cristina.Vorba aceea:”te bagi in laturi,te mananca porcii”

  36. 36
    amalia Says:

    Eu o sustin pe Diana si Vali care este cel mai longeviv cuplu din casa.Nu trebuie sa o condamnam pe Diana ca -si mai iese din fire.Si intr-o casnicie trebuie sa mai faci compromisuri.Va intelege si ea dupa cativa ani de casnicie ca mai trebuie sa mai lasi de la tine pentru fericirea celuilalt si sa-i descoperi placerile pentru a face o armonie in casa.fara respect, incredere si dragoste o casnicie nu poate dura.Daca celui de langa tine ii este bine ,atunci o sa-ti fie si tie bine

  37. 37
    Lorena Says:

    In vreun fel Lucian isi santajeaza mama , in cazul in care nu-l sustine cu “mandra” divulga secretele de familie ? Am inteles acum de ce nu a iesit din competitie d-na Lucica , care a rabufnit dupa ce a plecat Daniela din casa si a spus ca-i lasa singuri pe Cristina si Lucian , deci asta a fost temerea ei ca daca iese din casa NPM4 show-ul matrimonial se transforma in telenovela “Secretele Paulei “.

  38. 38
    cartu Says:

    eu cred k diana e o prefacuta si o nesimtit..da-i drumu acasa la oile lu tacto…vai sa stii k in moldova n-ai FANI deloc=))=))…impusca-te analfabeto…HAI CRISTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  39. 39
    nadia Says:

    Mi-e mila de Diana se vede ca este nefericita nu stie nici ea daca vrea sau nu sa se casatoreasca ,nu vrea sa isi dezamageasca FANII,stiie ca parintii ei nu il plac pe Vali si nu vrea sa piarda nici premiul cel mare .Se screme ea sa le zambeasca fanilor in emisiuni dar nu este zambetul ei de alta data .Eu nu stiu ce cauta ea in concurs daca se crede frumoasa ,desteapta si plus de asta are si foarte multi bani .Vali nu are nici una din calitatile pe care le are ea si are atatea defecte nu le mai enumar eu pentru ca a facut-o chiar tatal Dianei pe parcursul emisiunilor de cate ori a intrat in direct .Cristina chiar daca este mai tanara si a vorbit urat cateodata stie ce vrea sa faca in viitor a zis si in emisiune mi-a placut ce raspuns a dat pe cand Diana a fost penibila cand a zis ca o sa fie inspector si o sa dea amenzi o formulare exact ca la copiii de gradinita cum a zis si Lorena.M-as bucura daca Cristina si Lucian ar lua premiul pentru ca ei chiar se iubesc si ar fi mult mai fericiti la casa lor .Cred ca toti tinerii din ziua de azi prefera sa stea cu chirie decat sa stea cu parintii.

  40. 40
    ELENA Says:

    nu merita

  41. 41
    Rodica Says:

    Ma tot intreb. Oare de ce nesimtirea si vulgaritarea sunt ridicate ,de unii ,la rang de rege ? De ce este apreciata Cristina pentru comportamentul ei care lasa de dorit si nu este un exemplu bun pentru privitori, in special pentru cei tineri ?De ce sa apreciem comportamentul de mahala,doar pe motivul ca cel care il practica este sincer ?
    Suntem fff multi care apreciem bunul simt al Dianei si suntem alaturi de ea. TE VOTAM DIANA si suntem alaturi de tine, de Vali si de D- na Valeria. Voi meritati sa castigati

  42. 42
    nadia Says:

    Eu cred ca tinerii ar trebui sa promoveze sinceritatea si corectitudinea chiar daca uneori la disperare pot fi vulgari si nesimtiti .De pupincuristi,lingai ,falsi ,prosti si bogati e plina tara asta.Ei sunt apreciati si sus pusi de cine oare?

  43. 43
    JIMBOREAN ANA Says:

    diana merita o departajare mai mare fata de cristina pentru ca i mai cu bun sint si mai respectuoasa fata de toata lumea cristina nu si respecta nici parintii ce sa mai zic de viitoarea soacra la care si baiatul din pacate e la fel imi pare rau de dinsa d na vali sa va iubiti nora ca merita si va doresc muuuuuuuuuuuuuuuuuult suuuuucees

  44. 44
    Dana Says:

    Am auzit la teleon diverse persoane care spuneau ca ar dori sa castige Cristina si Lucian,pentruca au nevoie de bani.Dar stati putin,aici suntem la DANSEZ PT>TINE ????,unde se joaca pt.bani.MERITA DIANA si VALI sa castige.
    Felicitari anticipate

  45. 45
    cris Says:

    esti o mare proasta,minti in continaure,cine te/a inv.sa fii mincinoasa???taticuuuu???
    mi/ai placut la inceput ,dar acum agata,eu nu suport minciuna,deci nici pe tine….
    cum pot altii sa nu vada adev.fata pe care o ai…iz curioasa cat timp o sa stai cu “mosu”,ce explicatii o sa dai…,
    tie chiar nu iti e rusine???pacat k nu te vezi cat de penala esti cu explicatiile tale de 2 bani,cum poti sa nu recunosti absolut nimik,si numai ce vrei tu,le intorci k sa fie in favoarea ta,sunteti cei mai penibili concurenti.
    MINCINOASA.

  46. 46
    Lorena Says:

    Prima pupincurista din casa NPM4 mi se pare chiar Diana care dupa ce-si trage bratul cand vrea sa o prinda soacra-sa , ii pare rau ca a repezit-o pe Valeria , iar in emisiunea in direct ii pupa mana . Ce dovada de sinceritate si corectitudine !!! Urmati-i exemplul ?! Nu o judec , ci o inteleg ca nu-l iubeste pe Vali si de aceea se manifesta asa in contradictoriu , trece foarte usor de la o stare la alta si nu este constanta . Sunt de-a dreptul consternata de atitudinea ei !

  47. 47
    dana Says:

    diana nu merita sa castige cu uratul ala asta e sigur

  48. 48
    miry Says:

    Sper k tu si q Vali s castigati pt k voi chiar meritati spre deosebire de Cristina si de Lucian.Suntem fffff multi care vrem s castigati si o s te votam asa k muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult succes.

  49. 49
    simona.sighisoara Says:

    diana….nu am cuvinte./.nu stiu ce sa mai cred despre tine….sincer ..nu stiu.oricum iti doresc sa fi fericita!

  50. 50
    nadia Says:

    Lorena sa sti ca si eu tot la Diana m-am referit.

  51. 51
    franta Says:

    buna ziua concurentilor indiferent cine cistiga doresc ca cuplul sa fie binecuvintat de Dumnezeu, dragi mei este un concurs toti ati optat pt. bani cine spune din concurenti ca nu sint bani sint ipocriti! dar si sa va gasiti jumatatea ok. diana esti preferata mea mi-a placut ca ai fost la inaltime in tot concursul si ca , comportament eu sint in franta si sa sti ca si parinti mei au avut oi si cibani dar au fost respectati, si au avut de toate cine munceste are o sa te votez incontinuarie si sper sa cistigi ! cine spune ca esti falsa minte tu esti o concurenta tare bravo muuuuuuuuuuuuuuuuuuu scucces.daca ai adresa mea de imel chiar miar face placere sa vi la mine in Franta

  52. 52
    monica SAIS Says:

    diana te iubesc așa de mult încît tot ce faci tu îmi place te pup si sper ca tu si vali să cîstigați .pa

  53. 53
    anita Says:

    au mai ramas citeva ore DIANA iti doresc muuuuuuuuuuuuuuuult noroc draga mea

  54. 54
    no namee Says:

    Akm nu mai plangi =)))) falsO :-&

  55. 55
    Sonia Says:

    Bafta Diana, sper sa cistigi seara asta. Te sustinem!

  56. 56
    andrei Says:

    buhhhhhhhhhhhhhh diana
    daca tatal ei avea asa de multi bani de ce a mai venit in emisiune
    bbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    diana

  57. 57
    andrei Says:

    diana esti o mare falsa

  58. 58
    lacry Says:

    oricum sunt sigura ca diana o sa castige deoarece tasu a cumprat pe toata lumea si si_a votat fata la maxim .in seara asta merita sa castige cristina pe merit nu ca alti prin mita si parsivism asa cum este viata in tata care traim cu oameni falsi si increzuti haaaaaaai crrrristina si lucian baaaaaaafta mulllllta!!!!!!!!va sustinem toata familia noastra va tinem pumni

  59. 59
    kamelis Says:

    VOOOOOOOOTATI CRISTINA SI LUCIAN MERITA VA IUBIMMMMMMM:x:x:x:x:x:xCRISTINA IMI PLACE ROCHIA TA DE MIREASA E SIMPLA SI SUPERBA CUM ESTI TU CHIAR DACA E SA NU CASTIGI CONCURSUL ESTI ORICUM CASTIGATOARE CA VORBA LU LACRI CONCURSUL ASTA E CUMPARAT DE CIOBANITA DIANA:x:x:x:x:x:x:x:*:*:*:*:**:*:*:*:*CASA DE PIATRA CRISTINA SI LUCIAN:*

  60. 60
    kamelis Says:

    CRED CA TI-AR CADEA FATA DACA NU AI CASTIGA IN SEARA ASTA SI ORICUM DEGEABA CA AI UN MIRE DE C*CAT ARATA CA BUNICU CRED CA SE DROGHEAZA CA ARE NISTE OCHII INJECTATI MI-E SCARBA

  61. 61
    kamelis Says:

    adica mi-e scarba de tine diana si de pocitul tau

  62. 62
    oana Says:

    votati cristina!!

  63. 63
    valentina Says:

    nu-i mai laudati atata pe cristyna si lucian k sigur nu sant ei castigatori,cei care vor castiga sant valy si diana si ei merita,eu le tin pumnii bafta

  64. 64
    valentina Says:

    nu-l mai criticati pe valy k este chel si k nu este potrivit pt diana,cioban este tatal lui lucian si ciobanita mama lui pt k nu a stiut sa-l educe aceiasi parere o am si despre parinti lui cristyna educativa copii,chiar dak diana este fata de cioban este cea mai frumoasa dintre toate concurentele .

  65. 65
    anamaria Says:

    ma bucur de ea chiar a meritat premiul cel mare cei care au fost pe interes au aruncat cu noroi in alti ca sa iasa iei la suprafata curati dar totusi se vede cine a fost corect felicitariiiiiii
    ati suportat multe jigniri dar DOMNU-L are grija de fiecare sa va iubiti mult si sa aveti copii frumosi si sanatosi pupiciiiiiiiiiiii

  66. 66
    oana Says:

    ii laudam pe cristina si lucian pt ca merita:D

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free