Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    steaua_peris Says:

    nu trebuie sa o judece nimeni pe gabriela pt k numai ea stie de ce nu s-a dus, poate are motivele ei. lumea ar mai trebui sa se puna si in locul ei.

  2. 49
    Dorulet Says:

    Eu cred ca Gabriela putea sa plece sa o viziteze pe mama ei la spital. Ar fi dat dovada de buna credinta si de toleranta. Copiii trebuie sa-si respecte parintii. Biata femeie a murit neimpacata. Cred ca lucrurile vor evolua spre impacarea Gabrielei cu familia. Dar acest eveniment e deosebit de trist si incalificabil pentru ea. cu atat mai mult ca este o persoana publica si ofera un exemplu rau pentru opinia publica.Poate ca nu a vrut sa fie vazuta de ziaristi, sau poate ca nu poate uita gestul familiei ei care n-au sprijinit-o cand avea nevoie…

  3. 48
    PUSI Says:

    E USOR SA FACI COPII SA II CRESTI MARI ,CU RELE CU BUNE,DAR ESTE FOARTE GREU SA II TII APROAPE DE TINE,SA FACI TOT POSIBILUL SA TII APROPII,BUNI SAU RAI CACI SUNT COPII NOSTRISI DACA VREM SA NE RESPECTE PE NOI CA PARINTI TREBUIE SA II RESPECTAM SI NOI PE EI COPII NOSTRI,NUMAI ATUNCI CAND RESPECTI POTI SA CERI RESPECT.NU TREBUIE SA ASTEPTAM RESPECT CI SA IL OFERIM IN PRIMUL RAND.

  4. 47
    PUSI Says:

    Nu mai judecati pe altii,intai vedetiva pe voi daca sunteti drepti fara pacat pentru ca eu va spun pe pielea mea ca sunt parinti care nusi merita numele de parinti.Eusor sa faci un copil sa te numesti parinte dar cu toate astea sa vrei raul copilului tau si sa il blestemi zi si noapte ,iar rugaciunea seara la culcare sa fie blestem pentru copilul tau fara sa greseasca cu nimic.asa ca lasatio cu judecata altora ,judecativa pe voi si vedeti cum ati reactiona la o asa situatie.

  5. 46
    limba romana Says:

    GATA: AM COMENTAT, FIECARE SI-A SPUS PUNCTUL DE VEDERE, LE-AM CITIT NOI INTRE NOI, FATA SI-A VAZUT IN CONTINUARE DE MUNCA SI VIATA EI, FACE CE CREDE EA, DE JUDECAT O JUDECA DIVINITATEA, ROG PE CEI DE LA KANAL D SA INCHIDA ACEST SUBIECT SI SA IA ARTICOLUL DE PE SITE.
    DORIM ARTICOLE STRICT LA EMISIUNE.

  6. 45
    maria Says:

    auzi liana eu am copil,dar niciodata nu i as face asa ceva copilului meu,eu ca parinte daca tot l am facut trebuie sa l ajut nu sa i comand viata ca vai draga eu l am facut si trebuie sa faca ce vreau eu,nu stiu de ce atatea comentarii,lasati o in pace ca at cand avea nevoie de un sprijin nu erati niciunul pe langa ea,dar cand este vorba de critici sunteti primii

  7. 44
    maria Says:

    niciodata nu o sa ajutam un om daca stam si vb intruna despre ce a facut sau ce nu a facut,incheiati subiectul cu gabi si familia ei pt ca ii faceti mult rau,numai critici,dar m am saturat eu dar ea,si cei care tot critica ca esteasa si pe dincolo sa si tina pt ei parerile pt ca nu le a cerut nimeni niciun raspuns sau sa fie criticata si daca tot o iubiti pe gabi asa cum spuneti voi cei care o criticati aduceti va aminte ca are o vorbaCINE ESTE FARTA DE PACAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA,sa fi puternica gabi ,sanatoasa si fericita,viata merge inainte

  8. 43
    Lusa Mocanu Says:

    D-na Cristea,o doctorita din Iasi va doreste sa treceti cu bine peste aceasta intamplare nefasta!Nu uitati ca D-zeu vede tot ceea ce este in sufletul nostru si EL “nu judeca dupa gura oamenilor”.Va admir pt ca ati intuit scandalul-mahalaua in care ati fi fost implicata de propriile rude, daca dadeati curs sentimentelor.
    Va doresc numai bine,sa va intoarceti din concediu complet impacata cu dv.

  9. 42
    alis30 Says:

    Eu cred ca Gabi trebuia sa se duca la spital ,caci parintiisunt totul pentru noi chiar daca gresesc ,ei merita iertati

  10. 41
    mary Says:

    E greu de crezut ce se ascunde in sufletu de piatra pe care o are GABRIELA,pacat ca face emisiune cum e NPM.care face numai scandaluri intre concurenti,asa face si in sufletul ei cu inima rece precum gheata.S-a vazut cum nu s-a dus la inmormintare,la mama ei care e cuvintul cel mai depret pe lume Chiar daca ti-a dat o palma e data de mama,chiar daca te-a certat e mama care ti-a dat viata .E adevarat nu e dreptu nostru sa judecam , DAR e un mare pacat,trbuie sa o mustre constiinta ca nu stie cum va avea si ea sfirsitu.Intii ne gindim ca si noi murim si nu se stie cum , atunci te chinuie DUMNEZEU,si se intreaba alta lume ,OARE CU CE A GRESIT DE O CHINUIE DUMNEZEU pina isi da sufletu .Pacat daca si sotul Gabrieli e inplicat de nu a lasato la inmormintare,are si el o mama……………………..?

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free