Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 58
    carmen Says:

    …..poate a gresit! dar cine suntem NOI sa o judecam ????????

  2. 57
    LILI Says:

    OARE NU ITI ESTE RUSINE CEEA CE AI COMENTAT IN EMISIUNEA DIN 24 SEPT.?SA O INVETI TU PE MIHAELA SA-SI RECLAME SI INTR-UN FEL SA-SI URASCA MAMA???NU ITI ESTE RUSINE?TOCMAI TU AI AJUNS SA DAI SFATURI DESPRE RELATIA MAMA-FIICA?TU CARE ESTI ATAT DE HAINA???TOCMAI TU CARE AI FOST PURTATA 9 LUNI IN PANTECELE UNEI FEMEI PENTRU CARE NU AI APRINS O LUMANARE?EU CRED CA AI CV CU MENEGERUL KANAL D DE TE MAI TINE SI TOCMAI PENTRU EMISIUNI DE ACEST GEN!!! TU NU AI CE CAUTA IN ASEMENEA EMISIUNI,ESTI ULTIMA PERSOANA DE PE PLANETA CARE ESTE IN MASURA SA FACA ASEMENEA EMISIUNE,DE FAMILIE,TOT CE TINE DE CUVANTUL “MAMA” PENTRU TINE AR TREBUI OCOLIT.CINE TE CREZI TU SA DAI SFATURI SI SA INTERVII IN PROBLEME CARE NU AR TREBUI DEZBATUTE SI NICI DATE IN EMISIUNE;DAR TU AI SELECTAT SECVENTA,SPECIAL SA TE RAZBUNI PE MAMA MIHAELEI.NU AI CE CAUTA IN ASEMENEA EMISIUNE……MAI ESTI SI PSIHOLOG DE PROFESIE….RUSINE,RUSINE,RUSINE.DAR ORICUM TU NU STII DE ASA CEVA…..

  3. 56
    monica pitesti Says:

    Tot nu vreti sa luati acest articol ? Cui mai foloseste, ati impartit tara-n doua ?
    Lasati femeia sa se odihneasca-n pace !

  4. 55
    elisabeta Says:

    cind relatia dintre parintii si copii se rupe , parerea mea este ca parintii se fac responsabili si ei trebuie sa repare relatia inainte sa ajunga pe patul de moarte .
    Sint sigura ca Gabriela a suferit mult si asta a indepartat-o siii dau dreptate .
    Parintii trebuie sa aduca bucurie fericire si nu suferinta .
    Ai sprijinul meu Gabriela.

  5. 54
    blondybella Says:

    Ce lucru atat de rau ti-ar fi putut face tatal sau mama ta incat sa tii atata dusmanie?
    Daca erai tinuta in lanturi in casa si batuta pana la sange mai ziceam, daca erai molestata s*xual, iarasi mai era o scuza. Dar si asa, cu mama ta tot mentineai legatura.
    Sper si imi doresc sa cred toate aceste lucruri nu s-au intamplat din cauza unui barbat din viata ta. Cu siguranta tu detii adevarul absolut, dar pe care nu-l vei divulga.

  6. 53
    blondybella Says:

    E incredibil, ce suflet hain poti sa ai?!! Nici nu mai am cuvinte, n-am intalnit in viata mea atata rautate. Pacat ca nu ai stiut sa-ti pretuiesti familia, ai pierdut cea mai draga fiinta “MAMA”. Puteai sa te duci macar 5 minute la spital.

  7. 52
    soinar Says:

    fara cuvinte,calificabil,fara suflet,pacat d sora respectiv fica,frumoasa dae fratelesi tatal ca au asar cu un suflet de caine rau

  8. 51
    nutyka Says:

    Pacat ca unii nu-si respecta parintii , cu bune si rele pentru ca sunt oameni .Uneori gresesc si ei, dar copii de cite ori? Pacat ca Gabriela nu si-a gasit resursele pentru a ierta , va ramine cu un mare gol de care nu va scapa niciodata .Regretele ei vor fi mult mai tarziu cand copii ei ii vor cere explicatii si nu o vor intelege.Nu la inmormintare a gresit ca nu a mers ci la spital. Sunt copii abandonati care cresc singuri dar cand ajung mari isi cauta parintii si ii iarta ,ba mai au si grija de ei .oare mama ei nu merita sa fie vazuta macar pe ascuns ?

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free