Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

  1. 1
    Eugenia Says:

    APA TRECE PIETRELE RAMIN !!!
    Stimatei dne. GABRIELA CRISTEA TOADER
    va trimit gindul meu plin de compasiune pentru plecarea mamei in nefiinta si am certitudinea ca in sufletul dstra ati avut intotdeauna un loc in care MAMA a trait nevatamata de rautatile momentelor pe care le-ati trait.
    Daca aveam acces in comunicarea cu dstra, v-asi fi rugat sa va transformati in ceva invizibil si sa-i puneti mana pe frunte sa o faceti sa va vada pentru ca in restul vietii dstra sa traiti linistea ca iertarea a fost martorul acestui final.
    Sint convinsa ca va avea o floare de la fiica ei si DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE SI DSTRA SA AVETI PARTE DE MAREA REALIZARE DE A DEVENII MAMA … o admiratoare care doreste de patru ani sa va poata vorbii si sa va spuna ca sinteti frumoasa si valoroasa, dar uneori va tradati preferintele…chiar acum la final de spectacolul norei … GINDUL MEU BUN !!!!

  2. 2
    Monica Says:

    Gabriela, condoleante!
    Lasa-i pe alta mana pe cei din emisiune si mergi alaturi de familie! Altfel, sincer ne vei dezamagi.

  3. 3
    Silvye Says:

    Dragå Gabriela sunt alåturi de tine acum cind ai pierdut fiinta cea mai dragå poate din viata ta.Indiferent de motivul ce te-a tinut departe de ea,cred cå meritå totusi o floare si o luminare aprinså la cåpåtii.in rest dumnezeu cu mila.Nu uita inså cå trebuie så ne gindim si la dumnezeu.Poate a gresit sau poate nu….tu stii acest lucru.Nu e treaba noastrå så intråm in niste probleme ce te privesc personal.Dumnezeu s-o ierte pe mama ta.Gaby.Sunt o mare admiratoare de a ta din Göteborg.Så stii cå iti urmåresc si emisiunea…MUlt succes mai departe..Mi-a plåcut atitudinea ta de pinå acum in povestea asta care i-a fåcut curiosi pe multi din colegii de breaslå.Bravo !Ai stiut så gestionezi totul si cred cå e bine asa.Numai bine.

  4. 4
    Silvye Says:

    rog moderatorul acestui site,ca in semn de respect ptr,un om care tocmai a murit så urmåreascå si så verifice toate aceste mesaje,ptr.a nu da ocazia tuturor celor care nu stiu så se comporte-fie si virtual- in asemenea clipe.Am citit niste mesaje intr-un tabloid si nu sunt deacord cu limbajul si mizeria ce improascå un om,fårå så-l cunoastem.Niumeni nu ne då dreptul acesta.Multumesc anticipat.ptr.intelegere.Din Göteborg o romåncå cu gindul si sufletul la tot ce inseamnå romånia.

  5. 5
    roxana Says:

    Condoleante ,Gabriela…..!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate de spus nimic…o durere enorma…fii tare …sper sa-ti ajunga putere …dar si trebuie sati ajunga sa mergi inainte

  6. 6
    hop_tzop Says:

    Gabi, suntem alaturi de tine..se vede ca suferi, desi multi te condamna..esti singura care stie adevarul si pana la urma fiecare e raspunzator pentru faptele sale, iar ceilalti nu cred k sunt atat de puri incat sa poata judeca! Condoleante si numai bine!

  7. 7
    MIKA Says:

    CONDOLEANTE GABRIELA!!! LASA-TI EMISIUNEA PT. O ZI PE MANA ALTCUIVA SI FII ALATURI DE FAMILIA TA. MAMA TA A MURIT CU DORINTA ASTA .SA TE DUCI LA EA .TE-A ASTEPTAT PANA IN ULTIMA CLIPA. FII TARE.NU NE DEZAMAGI.TOTUSI…E MAMA TA.

  8. 8
    dina Says:

    gabriela, lasa tot orgoliul deoparte si du o floare mamei tale, fii la capataiul ei . Va veni o vreme cand vei dori sa vorbesti cu ea. Spune in gandul tau sa te ierte ca poate ai gresit fata de ea.

  9. 9
    liana Says:

    sa-i fie rusine la gabriela orice ar fi facut mama sa putea sa o ierte mama ma parasit cand aveam 2 ani si acum am 29 si nu am vazuto niciodata si totusi am iertat-o gabriela se vede ca esti falsa si o prefacuta

  10. 10
    liana Says:

    pentru doamna stela ai plans dar pt mama ta nu tu-ai facut o zi am fost o fana de a ta dar mai dezamagit de tot orice ar face mama e tot mama mai ales ca te-a purtat 9 luni de zile si datorita ei traiesti vei deveni mama poate si ai sa vezi cum ie pacat ca ti-ai dat arama pe fata

  11. 11
    liana Says:

    voi ceilalti care ati scris si o periati pe gabriela cred ca nu aveti copii nu judec pe nimeni dar gandesc din prisma unei mame ganditiva ca mama ei era bolnava si a vrut doar sa isi vada fica dar nu a avut timp sau chef si noi parinti cate odata mai gresi ca si copii dar parinti nu trebuie iertati?
    rusine rusine si azi zambea la emisiune dumnezeu nu doarme plateste cu aceiasi moneda

  12. 12
    lia Says:

    imi pare foarte,foarte rau

    condolentele mele pt dna GABRIELA

  13. 13
    alina Says:

    condoleante gabi..imi pare rau ca trebuie sa treci printr o asemenea situatie..sunt alaturi de tine…..dumnezeu sa o ierte ….azi s a vazut cat esti de afectata,ar fi bn totusi sa fii alturi de mama ta acum ,lasa emisiunea pt putin timp si mergi alturi de mama ta…..te rog sa fii tare ..eu te pup si te imbratisez.

  14. 14
    nelu Says:

    gabriela …..TINE MINTE CE-TI SPUN AI FACUT GRESEALA VIETII TALE ! RUSINE SA-TI FIE …TREBUIA SA FII LANGA MAMA TA …..INDIFERENT DE SITUATIE MACAR NUMAI CA TI-A DAT …………VIATA .

  15. 15
    nelu Says:

    ………………………SI INCA CEVA MAMA ESTE ….UNICA !

  16. 16
    nelu Says:

    …………………SI CEA CARE TI-A DAT VIATA !

  17. 17
    nelu Says:

    PENTRU ACESTA …..SA ZICEM …..PROBLEMA AI PIERDUT F F F MULT……NIMIC NU VA FI TRECUT CU VEDEREA DE PUBLICUL CARE TE ….SIMPATIZA !…..RUSINE RUSINE RUSINE >

  18. 18
    Toader Liviu Says:

    codoleate

  19. 19
    PUSI Says:

    Condoleante,nu va putem noi telespectatorii sa va judecampentru ca nu stim ce sa intamplat in familia dumneavoastra dar probabil ca au fost lucruri foarte grave si nu puteti vorbi despre ele.Dar totusi incercati sa iertati ca si Dumnezeu ne iarta atatea.

  20. 20
    PUSI Says:

    Macar de ochii lumii mergeti la inmormantare si asa le inchideti gura la toti,sau mai tarziu dupa mergeti la cimitir si le-ati inchis gura la barfitori.

  21. 21
    maaria Says:

    domna gabi ori ce probleme ati avut ar trebui sa ar sa treceti peste ele acuma anca nu va dati seama dar mai tarziu o sa vedeti ce rau va pare .eu am fost fost in tro-situatie asemanatore eu sunt plecata din tara si cand mama mea a facut un preinfart fratele meu ma sunat si ma chemat in tara dar am zis lasa ca se face bine nici dupa doua saptamani mama mia a decedat si nu va imaginati cat ami lipseste cand traia nu miam dat seama cat de inportant era numai trin faptu ca traia cand ma intalnesc cu prietenele mele simi zic azi am sunato pe mama nu va imaginati cei in sufletu meu cand am putut sa o sun nu am sunato din ambitie am vrut mereu sa faca ia primu pas si am gresit fffm cei care aveti mama respectatio si iubitio ca nu stii ce te asteapta ziua de maine daca o sa mai fiti inpreuna . condoleante

  22. 22
    ioana Says:

    Sunt dezamagita…nu eram o mare fana inainte, dar acum nu vreau sa o mai vad. Este cea mai mare prefacuta, cum poti face emisiune stiind ca persoana care ti-a dat viata a murit. E INCREDIBIL!!!

  23. 23
    maria Says:

    stimata doamna ….offf ce mare doamna……mai dezamagit eram o fana a emisiunii tale prin i a m am definit ma invatat cum sa am o relatie cu fiul meu ,dar tu se pare draga mea ca ai o piatra in loc de inima nu esti potrivita pt emisiune,mama i mama orice sa r fi intimplat intre tine si ia nu merita ….ai plins pt mama lui stefan dar pt mama ta oare versi lacrimi….da lacrimi de bucurie rusine sa ti fie esti o increzuta si o prefacuta

  24. 24
    vivi Says:

    mai desteptelor voi care o criticati ce tot va da-ti atat cu parerea stiti voi viata ei care avuto cu parintii ei stiti la cate traume a fost ea supusa , bun au crscuto 16 ani dar apoi 17 nu ia interesat daca a avut ce sa mamance dacda o durea ceva dar asa e romanu ce sa faca nu vede gunoiul din ochiul lui si se uita la altul sa va fie rusine ca comentati in asa fel de ea si ce daca nu va mai uitati ea tot gabi pe care o stim o sa fie si faptul ca face emisiune bravo ei ca se poate tine si ca stie sa isi mascheze durerea e o profesionista in cea ce face . si pe ea o doare inima dar nu sta sa planga la televizor si tasu nevastasa era in spital si el era la televizor dadea interviuri stiti cat bani se iau in astea si faptu ca nu sa dus si daca se ducea zicea lumea ca a facuto din publicitate si la inmormantare nu se vaduce ca va veni sigur presa si o sa fie circ dar ea o sa se duca sigur la mormant apoi . nu o mai criticati atat ca nu sunteti voi usa de biserica fara nu sa gresiti nici odata in viata

  25. 25
    aniela Says:

    nu pot sa cred ca in spatele acestor OCHI FRUMOSI se ascunde o rautate nemarginita eram o fana de a ta dar m-ai dezamagit total.Nu cred ca pe fratele tau nu l-au certat niciodata parintii tai dar uite ca el nu si-a luat lumea-n cap ca tine.TI-AI VANDUT PARINTII pentru un barbat care acum nu mai este linga tine.Toate stirile le-am urmarit sa vad ca doar,doar ti-o veni sentimentul de om si te vei duce sa spui mamei tale un IARTA-MA MAMA pe care cu siguranta ca o sa il vrei sa-l spui mai tarziu dar n-o sa mai poti.NU POT SA CRED,NU POT SA CRED CONDOLEANTE FAM.CRISTEA

  26. 26
    Lia Says:

    Draga Gabi, dupa ce am povestit mamei mele situatia ta si ca eu nu inteleg, de ce nu ai putut sa te duci la spital sa o vezi pe mama ta, ea imi spunea ca daca ea ar face acelasi lucru cu mine, ce au facut parintii tai tie, nici eu sa nu ma duc la ea cand o sa fie bolnava pentru ca ea nu intelege cum poate un parinte sa lase singura pe copilul sau. Astazi am vazut poze despre tine, cand erai tanara. Si acum esti frumoasa, dar atunci…ai semanat cu o actrita foarte frumoasa din Korea, numele ei este Lee Young Ae. :) Eu sincer cred ca sotul tau nu te-a lasat sa mergi la mama ta, nu stiu de ce am aceasta senzatie…oricum fiecare gandim altfel si viata nu e usoara deloc.

  27. 27
    Ramona Says:

    Sunt tare dezamagita de Gabriela!Orice s ar fi intamplat intre ea si mama ei trebuia sa se duca sa o vada in ultama clipa.Mai devreme sau mai tarziu va regreta acest gest.Ai facut un mare pacat.Nu spun ca nu ai si tu dreptatea ta ,dar orice s ar fi intamplat trebuia sa ti vezi mama.

  28. 28
    Monica Says:

    Astazi, din intimplare am vizionat in ziarul Libertatea tra nsmis de un post funebru, inmormantarea d-nei Didina Cristea. Am plins de mila baiatului ( fratele Gabrielei) care-si striga mama pe marginea mormantului. Mi s-a parut o inmormantare extrem de modesta. Probabil bietii oameni au cheltuit enorm cu spitalizare, operatii, medicamente, inmormantare.
    Imi pare rau, d-na Gabriela Cristea, indiferent ce vei mai face, ca te duci, ca nu te duci la cimitir nu mai conteaza.
    Au fost fel si fel de comentarii, unele nu tocmai ortodoxe, putini sunt cei care au fost de partea dumitale, lumea te judeca prin ceea ce faci nu cum te imbraci si dascalesti concurentii.
    Momentul ratat: CIND MAMA TE-A CHEMAT PE PATUL DE MOARTE. ATUNCI PUTEATI SA LUATI IERTARE UNA DE LA ALTA, AMBELE ATI GRESIT!

  29. 29
    zguby Says:

    nu pot sa cred ca exista oameni cu suflet atit de rau ca al Gabrielei Cristea .Indiferent cu ce ia gresit mama ei trebuia sa mearga la ea inainte de a muri.O sa aiba si ea copii si nu cred ca iar fi bine sa ii faca si ei la fel dar daca ea asa a crezui ca e mai bine e alegerea ei

  30. 30
    Diana Says:

    Nu o mai judecati pe Gabi. Nu merita. Nimeni nu stie ce e in sufletelul ei si cu ce ia gresit mama ei. Nu o s-o intelegeti doar atunci cand o sa fiti in situatia ei. Cei care ati comentat, daca va uitati la emisiunea pe care o prezinta ati fi vazut ca poarta doliu. In emisiunea din aceasta seara se vedea ca a plans dupa felul in care vorbea…Eu cred ca va merge sigur la mama sa..dupa ce se va linisti. Gabi fi tare!!te pup

  31. 31
    georgys Says:

    sincer nu aveti niciun drept sa o judecaty pe gaby!! nimeni nu stie ce este in sufletul ei si ce s-a intamplat intre ea si parintii ei!! gaby fi tare si nu asculta in gura lumii fa ceea ce crezi tu k este mai bn!!!aaaa si apropo daia numai poate ea k nu va mai uitati la emisiune si k acum nu mai sunteti fani ai emisiunii numai aberati spuneti!! o judecat dumnezeu nu voi dragilor;) condoleantze familiei cristea si gaby te iubim

  32. 32
    andu Says:

    nemerniko nu ti-ar fi putina rusine@!!!!!!!!!!!!!! f*fo unde ai fost knd ti-a murit mama , nu ne mai lua cu vrajeli k te-au dat afara, ce suflet poti sa ai in tine femeusco!!!!!! niki macar sa te duci sa ii aprinzi o lumanare, era mama ta , vai de viata ta!!!!!!!! O SA PLATESTI TU PE PARCURSUL VIETII tine minte , o sa iti dea Dumnezeu dupa sufletul tau :-j ne-ai dezamagit f*fo

  33. 33
    valerica Says:

    din moment ce tatal si fratele au facut publice relatiile de familie, si-au parat-o pe gabriela pe la ziare si tv, ii dau dreptate gabrielei ca s-a rupt de acestia.cat ar fi copilul de rau, il iubesti neconditionat si nu-l arati cu degetul la o lume-ntreaga, pt ca nu faci decat sa-ti arati incapacitatea de a fi parinte.puteau sa-si planga durerea in tacere, nu sa dea interviuri …nu au dovedit ca ei sunt mai buni decat fiica pe care o judeca si o ameninta ca o dezmostenesc pana si de numele cristea..prin faptele lor n-au facut decat sa adanceasca prapastia dintre fiica si familie. gabi stie ce e in sufletul ei si nu trebuie sa faca nimic ca sa o credem noi ca sufera, are de dat socoteala numai luiDumnezeu , ca si noi toti, care nu suntem mai buni decat la a judeca pe altii.

  34. 34
    marinela ion Says:

    RUSINE…….SE MAI UITA ,,NAIBA,,LA EMISIUNEA TA,AM PLANS EU O STRAINA LA INMORMANTARE,DAR TU? RUSINEEEEEEEEEEE,

  35. 35
    Monica Says:

    Asa o fi precum ziceti, nimeni nu are dreptul s-o judece pe Gabriela Cristea si.. precum mai spuneti unele, deaia nu mai poate ca nu se uita fanii la emisiune..!!!
    Eu am o mare nedumerire, asta sunt: cind nu tu nu stii sa ierti pe cel care ti-a dat viata, suferind pe patul unui spital (inmormintarea nu conteaza, aia era de ochii lumii) si trecutul iti iese la iveala cu unele nedumeriri, atunci cu ce drept mai poti filozofa despre comportament, moralitate, etc., etc., intr-o emisiune, unde , sa ma ierte Dumneze, dar sunt fete din familii sanatoase, care au facut un liceu, o facultate , majoritatea foarte inteligente si toate , dar absolut toate, atasate familiilor lor. Aceasta este o nedumerire personala, nu vreau raspuns, e chestie de convingere in timp. Mersi pentru intelegere ca sunt mai grea de cap!

  36. 36
    RALUCA Says:

    Fiecare avem secretele noastre, parerile noastre, perceptiile noastre. Ceea ce a dus la aceasta ruptura teribila, numai cei implicati stiu. Este intradevar monstruos ca o mama sa nu-si poata lua ramas bun de la copilul ei. Daca exista Dumnezeu atunci el va judeca, fiindca doar el are acest drept.

  37. 37
    cosmina Says:

    doamne fereste!cine se mai uita la emisiunea nemernicii asteia?nici makr la innmormantare sa nu se duca?doamne fereste!ma uitam mereu la emisiune dar acuma nu mai o suport pe prezentatoarea asta!sa nu o mai vad.

  38. 38
    lili Says:

    Aparentele inseala!!!avand o varsta si timp suficient de a urmari pe D-na CRISTEA@@??nu mi-as fi inchipuit niciodata ca este in stare sa-si renege mama indiferent de situatie….fara cuvinte Intr-o emisiune se lauda ca parintii sau ocupat de ea dand-o la balet RUSINE NESIMTIT-O roata vietii se invarte——-

  39. 39
    bianca Says:

    Eu sunt de parere ca nimeni nu stie de fapt ce s-a intamplat intre Gabriela si mama sa, motiv pentru care consider ca nimeni nu trebuie sa judece pe niciuna. Nu pot sa inteleg niciodata de ce va priveste viata privata a unei vedete.Nu puteti judeca dupa aparente…Si nu judecati ca veti fi judecati la randul vostru…

  40. 40
    tabyta Says:

    condolante familiei cristea si gabi tineo tot asa cu emisiunea ca e tare. nu o mai judecati voi ca nu sunteti in masura

  41. 41
    mary Says:

    E greu de crezut ce se ascunde in sufletu de piatra pe care o are GABRIELA,pacat ca face emisiune cum e NPM.care face numai scandaluri intre concurenti,asa face si in sufletul ei cu inima rece precum gheata.S-a vazut cum nu s-a dus la inmormintare,la mama ei care e cuvintul cel mai depret pe lume Chiar daca ti-a dat o palma e data de mama,chiar daca te-a certat e mama care ti-a dat viata .E adevarat nu e dreptu nostru sa judecam , DAR e un mare pacat,trbuie sa o mustre constiinta ca nu stie cum va avea si ea sfirsitu.Intii ne gindim ca si noi murim si nu se stie cum , atunci te chinuie DUMNEZEU,si se intreaba alta lume ,OARE CU CE A GRESIT DE O CHINUIE DUMNEZEU pina isi da sufletu .Pacat daca si sotul Gabrieli e inplicat de nu a lasato la inmormintare,are si el o mama……………………..?

  42. 42
    alis30 Says:

    Eu cred ca Gabi trebuia sa se duca la spital ,caci parintiisunt totul pentru noi chiar daca gresesc ,ei merita iertati

  43. 43
    Lusa Mocanu Says:

    D-na Cristea,o doctorita din Iasi va doreste sa treceti cu bine peste aceasta intamplare nefasta!Nu uitati ca D-zeu vede tot ceea ce este in sufletul nostru si EL “nu judeca dupa gura oamenilor”.Va admir pt ca ati intuit scandalul-mahalaua in care ati fi fost implicata de propriile rude, daca dadeati curs sentimentelor.
    Va doresc numai bine,sa va intoarceti din concediu complet impacata cu dv.

  44. 44
    maria Says:

    niciodata nu o sa ajutam un om daca stam si vb intruna despre ce a facut sau ce nu a facut,incheiati subiectul cu gabi si familia ei pt ca ii faceti mult rau,numai critici,dar m am saturat eu dar ea,si cei care tot critica ca esteasa si pe dincolo sa si tina pt ei parerile pt ca nu le a cerut nimeni niciun raspuns sau sa fie criticata si daca tot o iubiti pe gabi asa cum spuneti voi cei care o criticati aduceti va aminte ca are o vorbaCINE ESTE FARTA DE PACAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA,sa fi puternica gabi ,sanatoasa si fericita,viata merge inainte

  45. 45
    maria Says:

    auzi liana eu am copil,dar niciodata nu i as face asa ceva copilului meu,eu ca parinte daca tot l am facut trebuie sa l ajut nu sa i comand viata ca vai draga eu l am facut si trebuie sa faca ce vreau eu,nu stiu de ce atatea comentarii,lasati o in pace ca at cand avea nevoie de un sprijin nu erati niciunul pe langa ea,dar cand este vorba de critici sunteti primii

  46. 46
    limba romana Says:

    GATA: AM COMENTAT, FIECARE SI-A SPUS PUNCTUL DE VEDERE, LE-AM CITIT NOI INTRE NOI, FATA SI-A VAZUT IN CONTINUARE DE MUNCA SI VIATA EI, FACE CE CREDE EA, DE JUDECAT O JUDECA DIVINITATEA, ROG PE CEI DE LA KANAL D SA INCHIDA ACEST SUBIECT SI SA IA ARTICOLUL DE PE SITE.
    DORIM ARTICOLE STRICT LA EMISIUNE.

  47. 47
    PUSI Says:

    Nu mai judecati pe altii,intai vedetiva pe voi daca sunteti drepti fara pacat pentru ca eu va spun pe pielea mea ca sunt parinti care nusi merita numele de parinti.Eusor sa faci un copil sa te numesti parinte dar cu toate astea sa vrei raul copilului tau si sa il blestemi zi si noapte ,iar rugaciunea seara la culcare sa fie blestem pentru copilul tau fara sa greseasca cu nimic.asa ca lasatio cu judecata altora ,judecativa pe voi si vedeti cum ati reactiona la o asa situatie.

  48. 48
    PUSI Says:

    E USOR SA FACI COPII SA II CRESTI MARI ,CU RELE CU BUNE,DAR ESTE FOARTE GREU SA II TII APROAPE DE TINE,SA FACI TOT POSIBILUL SA TII APROPII,BUNI SAU RAI CACI SUNT COPII NOSTRISI DACA VREM SA NE RESPECTE PE NOI CA PARINTI TREBUIE SA II RESPECTAM SI NOI PE EI COPII NOSTRI,NUMAI ATUNCI CAND RESPECTI POTI SA CERI RESPECT.NU TREBUIE SA ASTEPTAM RESPECT CI SA IL OFERIM IN PRIMUL RAND.

  49. 49
    Dorulet Says:

    Eu cred ca Gabriela putea sa plece sa o viziteze pe mama ei la spital. Ar fi dat dovada de buna credinta si de toleranta. Copiii trebuie sa-si respecte parintii. Biata femeie a murit neimpacata. Cred ca lucrurile vor evolua spre impacarea Gabrielei cu familia. Dar acest eveniment e deosebit de trist si incalificabil pentru ea. cu atat mai mult ca este o persoana publica si ofera un exemplu rau pentru opinia publica.Poate ca nu a vrut sa fie vazuta de ziaristi, sau poate ca nu poate uita gestul familiei ei care n-au sprijinit-o cand avea nevoie…

  50. 50
    steaua_peris Says:

    nu trebuie sa o judece nimeni pe gabriela pt k numai ea stie de ce nu s-a dus, poate are motivele ei. lumea ar mai trebui sa se puna si in locul ei.

  51. 51
    nutyka Says:

    Pacat ca unii nu-si respecta parintii , cu bune si rele pentru ca sunt oameni .Uneori gresesc si ei, dar copii de cite ori? Pacat ca Gabriela nu si-a gasit resursele pentru a ierta , va ramine cu un mare gol de care nu va scapa niciodata .Regretele ei vor fi mult mai tarziu cand copii ei ii vor cere explicatii si nu o vor intelege.Nu la inmormintare a gresit ca nu a mers ci la spital. Sunt copii abandonati care cresc singuri dar cand ajung mari isi cauta parintii si ii iarta ,ba mai au si grija de ei .oare mama ei nu merita sa fie vazuta macar pe ascuns ?

  52. 52
    soinar Says:

    fara cuvinte,calificabil,fara suflet,pacat d sora respectiv fica,frumoasa dae fratelesi tatal ca au asar cu un suflet de caine rau

  53. 53
    blondybella Says:

    E incredibil, ce suflet hain poti sa ai?!! Nici nu mai am cuvinte, n-am intalnit in viata mea atata rautate. Pacat ca nu ai stiut sa-ti pretuiesti familia, ai pierdut cea mai draga fiinta “MAMA”. Puteai sa te duci macar 5 minute la spital.

  54. 54
    blondybella Says:

    Ce lucru atat de rau ti-ar fi putut face tatal sau mama ta incat sa tii atata dusmanie?
    Daca erai tinuta in lanturi in casa si batuta pana la sange mai ziceam, daca erai molestata s*xual, iarasi mai era o scuza. Dar si asa, cu mama ta tot mentineai legatura.
    Sper si imi doresc sa cred toate aceste lucruri nu s-au intamplat din cauza unui barbat din viata ta. Cu siguranta tu detii adevarul absolut, dar pe care nu-l vei divulga.

  55. 55
    elisabeta Says:

    cind relatia dintre parintii si copii se rupe , parerea mea este ca parintii se fac responsabili si ei trebuie sa repare relatia inainte sa ajunga pe patul de moarte .
    Sint sigura ca Gabriela a suferit mult si asta a indepartat-o siii dau dreptate .
    Parintii trebuie sa aduca bucurie fericire si nu suferinta .
    Ai sprijinul meu Gabriela.

  56. 56
    monica pitesti Says:

    Tot nu vreti sa luati acest articol ? Cui mai foloseste, ati impartit tara-n doua ?
    Lasati femeia sa se odihneasca-n pace !

  57. 57
    LILI Says:

    OARE NU ITI ESTE RUSINE CEEA CE AI COMENTAT IN EMISIUNEA DIN 24 SEPT.?SA O INVETI TU PE MIHAELA SA-SI RECLAME SI INTR-UN FEL SA-SI URASCA MAMA???NU ITI ESTE RUSINE?TOCMAI TU AI AJUNS SA DAI SFATURI DESPRE RELATIA MAMA-FIICA?TU CARE ESTI ATAT DE HAINA???TOCMAI TU CARE AI FOST PURTATA 9 LUNI IN PANTECELE UNEI FEMEI PENTRU CARE NU AI APRINS O LUMANARE?EU CRED CA AI CV CU MENEGERUL KANAL D DE TE MAI TINE SI TOCMAI PENTRU EMISIUNI DE ACEST GEN!!! TU NU AI CE CAUTA IN ASEMENEA EMISIUNI,ESTI ULTIMA PERSOANA DE PE PLANETA CARE ESTE IN MASURA SA FACA ASEMENEA EMISIUNE,DE FAMILIE,TOT CE TINE DE CUVANTUL “MAMA” PENTRU TINE AR TREBUI OCOLIT.CINE TE CREZI TU SA DAI SFATURI SI SA INTERVII IN PROBLEME CARE NU AR TREBUI DEZBATUTE SI NICI DATE IN EMISIUNE;DAR TU AI SELECTAT SECVENTA,SPECIAL SA TE RAZBUNI PE MAMA MIHAELEI.NU AI CE CAUTA IN ASEMENEA EMISIUNE……MAI ESTI SI PSIHOLOG DE PROFESIE….RUSINE,RUSINE,RUSINE.DAR ORICUM TU NU STII DE ASA CEVA…..

  58. 58
    carmen Says:

    …..poate a gresit! dar cine suntem NOI sa o judecam ????????

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free