Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4


veronica 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010 s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite de aceasta data sa numeasca fiecare cate 2 fete, pe care nu si le mai doresc in competitie.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Valeria: Veronica si Alina;
Doamna Paula: Veronica si Alina;
Doamna Daniela: Veronica si Alexa;
Doamna Adriana: Veronica si Alexandra;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Veronica.

Veronica, Alina, Alexa si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestea Alina si Alexa au fost cele care s-au intors in casa alaturi de ceilalti concurenti, urmand ca decizia de eliminare sa se ia, dintre Veronica si Alexandra.

Cea care a fost pusa in situatia de a decide cine sa plece din competitia Nora pentru mama 4 a fost doamna Lacramioara, care a iesit Mama Saptamanii. Initial aceasta a zis ca doreste ca Veronica sa ramana in casa, urmand ca in scurt timp sa se razgandeasca si sa decida ca Veronica sa paraseasca Nora pentru mama 4, iar Alexandra sa se intoarca inapoi in concurs.

Cu zambetul pe buze, ca de obicei, Veronica a parasit competitia Nora pentru mama 4, dandu-le un sfat cuplurilor ramase in concurs, si anume ca acestia sa nu se casatoreasca daca nu simt intr-adevar ca isi doresc asta…sa nu faca nimic de dragul concursului..

Ce parere aveti de plecarea Veronicai din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

63 comentarii la “Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 63
    monica pitesti Says:

    Pentru Dorulet: mai bine la barfa, gramatica limbii romane este foarte grea!

  2. 62
    OaNNa Says:

    Sincera sa fiuu nu a fst preferata mea ;) pt ca mereu facea pe ”desteapta” she etc .. nu pot sa spun ca nu-mi pare rau ca a plecat,dar asta este! avea influenta negativa asupra tuturor

  3. 61
    Dorulet Says:

    As dori sa faceti comentarii pertinente si cu cat mai putine greseli de ortografie sau de exprimare. Despre iesirea Veronicai din concurs, ce sa spun, imi pare rau. As fi dorit s-o vad in finala, am sperat mereu ca Vlad si Veronica vor forma din nou un cuplu!

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free