Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4


veronica 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010 s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite de aceasta data sa numeasca fiecare cate 2 fete, pe care nu si le mai doresc in competitie.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Valeria: Veronica si Alina;
Doamna Paula: Veronica si Alina;
Doamna Daniela: Veronica si Alexa;
Doamna Adriana: Veronica si Alexandra;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Veronica.

Veronica, Alina, Alexa si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestea Alina si Alexa au fost cele care s-au intors in casa alaturi de ceilalti concurenti, urmand ca decizia de eliminare sa se ia, dintre Veronica si Alexandra.

Cea care a fost pusa in situatia de a decide cine sa plece din competitia Nora pentru mama 4 a fost doamna Lacramioara, care a iesit Mama Saptamanii. Initial aceasta a zis ca doreste ca Veronica sa ramana in casa, urmand ca in scurt timp sa se razgandeasca si sa decida ca Veronica sa paraseasca Nora pentru mama 4, iar Alexandra sa se intoarca inapoi in concurs.

Cu zambetul pe buze, ca de obicei, Veronica a parasit competitia Nora pentru mama 4, dandu-le un sfat cuplurilor ramase in concurs, si anume ca acestia sa nu se casatoreasca daca nu simt intr-adevar ca isi doresc asta…sa nu faca nimic de dragul concursului..

Ce parere aveti de plecarea Veronicai din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

63 comentarii la “Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    levent Says:

    imi pare foarte rau ca ai esit din casa mi-ai placut de la inceput emisiunea fara tine nu mai are nici un farmec ai facut foarte bine cand ai stricat relatia cu lacramioara sunt niste prefacuti si nu erau de tine bine ai facut cand i-ai pus la zid

  2. 39
    dany Says:

    Mie imi pare rau ca a iesit din concurs este singura fata destepta si care stie sa se exprime coerent restul sunt varza , mamele mai putin Doamna Valeria sunt vulgare si la fel de varza cauta cearta din te mir ce.

  3. 38
    Mirela Says:

    Cite pareri de rau pe aici ca a plecat Veronica.Ati uitat repede ce cuvinte i-au iesit pe gura si cit scandal a facut.Si mie mi-a placut la inceput,dar cind a inceput cu scandalurile si jignirile nu mi-a venit sa cred.La fel Cristina care nu are respect pentru nimeni.Singurele pe care le consider fete normale,cu bune si cu rele,sint Diana si Alexa.Au bun simt,chiar daca mai gresesc,ca oricare dintre noi.

  4. 37
    cristrina Says:

    veronica, esti frumusica dar esti tare rea, se vede pe fata ta,te dai mare, l-ai batjocorit pe vlad dar el era un fat frumos si destept nu ca zisul tau prieten care nici nu stia sa vorbeasca, nu stiu cum lai mai putut iubi……….de fapt ce ai iubit la el?ca era prost ca noaptea………trebuia sa iesi de mult din concurs dar telul tau a fost sa provoci scandaluri si probabil sa fii cunoscuta poate ajungi si tu o mica vedeta.pe undeva….
    ai fi facut un cuplu minunat alaturi de vlad caci din toata casa voi erati cei mai frumusei si va potrivea-ti dar sigur a fost o ambitie ldin partea ta….pacat asta este parerea mea, .sa nu te superi, dar asa am vazut eu in voi doi perechea cistigatoare
    oricum tu esti frumusica, desteapta, si un pic smecheruta si o sa te descurci frumos si bine in viata
    mult succes, sanatate multa, si realizari frumoase

  5. 36
    zguby Says:

    imi pare rau pentru veronica ca a fost eliminata chiar de scorpia de lacramioara dar ni-i nimic ea este o fata frumoasa si desteapta si nimeni nu-i poate lua aceste calitati iar lacramioara si fisu tot prosti o sa moara

  6. 35
    lacramioara Says:

    daca Veronica e o prefacuta sau o vipera cum sustin unii,atunci dna Lacramioare ce e?Probabil mama prefacutelor si a tuturor viperelor.La inceput nu mi-a placut de Veronica dar pe parcurs a dat dovada ca e singura persoana cu coloana vertebrala din casa,pacat ca nu a ramas in casa pana la sfarsitul concursului.

  7. 34
    bianca Says:

    veronica sa stii ca esti o prefacuta……la incepu mi-ai fost draga,dar dupa ce te-ai certat cu doamna Lacramioara am inceput sa-mi schimb impresia despre tine……cu timpul ti-ai aratat adevarata ta fata….crezi ca daca ai terminat o facultate esti cineva?????draga mea in ziua de azi orice prost poate termina o facultate….ai o privire de vipera…..sunt atat de fericita ca ai iesit din concurs,trebuia sa o fi facut mai de mult!!!!

  8. 33
    bianca Says:

    imi fare foarte bine ca a iesit actrita din casa……veronica draga,fata te tradeaza……..

  9. 32
    Lia Says:

    Nu ma mai uit la emisiunea NPM4 fara Veronica, ceilalti concurenti nu ma intereseaza…

  10. 31
    oanamaria-sorin Says:

    avea dreptate vero cand spunea ca este aranjat concursul intre turci (npm) si semiturci (lacra..mioara-vlad).
    poate totusi vor castiga shrek si dien..oaia. asa ar fi oarecum mai corect.
    ne mai auzim la urmatoarele editii ???!!!

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free